Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 28.02.2016., 21:37   #2341
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Nevjerojatno je kako se ponavlja pad Arsenala kad dođe 2. mjesec. Wenger mentalitet izgleda.

P.S. Ronaldo bi mogao kod Messia na instrukcije za izvođenje slobodnjaka.
listerstorm je offline  
Staro 28.02.2016., 22:06   #2342
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Nevjerojatno je da Arsenal i dalje ima najskuplje ulaznice u Engleskoj te da je Wenger u top 5 najplaćenijih trenera na svijetu. Čime je taj trener zaslužio tu plaću i koji uspjesi kluba opravdavaju tolike cijene ulaznica?

No kad imaš tako nezahtjevne navijače kojima je visok posjed lopte, profitabilnost kluba i osvajanje četvrtog mjesta sasvim dovoljno te kada ih uopće ne zanimaju naslovi, onda ono iznad i ne izgleda tako nelogično.
listerstorm je offline  
Staro 28.02.2016., 23:05   #2343
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
realno, s prosjecnim ekipama di imas jednog igraca koji zna igrat, jedan koji je vrhunski talent al je ozljeden 80% sezone, i ostatak wannabe zvjezda, wenger svoj posao radi vraski dobro.

Pa pogle im samo roster, katastrofa
Staro 28.02.2016., 23:25   #2344
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
realno, s prosjecnim ekipama di imas jednog igraca koji zna igrat, jedan koji je vrhunski talent al je ozljeden 80% sezone, i ostatak wannabe zvjezda, wenger svoj posao radi vraski dobro.

A taj roster im bira tko tocno?
Staro 28.02.2016., 23:30   #2345
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova

pa ako im je želja da igraju za kvalifikaciju onda super.
No ako je želja osvajat trofeje, onda fejla.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 29.02.2016., 01:19   #2346
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005

Staro 29.02.2016., 01:25   #2347
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
hahahahaha

Danas juve odhendlao intera bez po muke
trouble je offline  
Staro 29.02.2016., 11:54   #2348
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Laganica... Juve-Inter 2-0.
Što ga je Bonucci lijepo zakucao.
Danas se u 21h gleda Fiorentina-Napoli.
Staro 29.02.2016., 20:27   #2349
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Da,ponovno se u Madridu zaziva legendu,jer kako statistika ne laže:

o

Vraaati se!
Staro 29.02.2016., 21:31   #2350
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Šteta što je po trofejima jedan od najneuspješnijih trenera u povijesti Reala.
trouble je offline  
Staro 29.02.2016., 21:41   #2351
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
A realno nitko Realu trenutno ne može pomoć. Opet će na kraju sezone nekog Perez dovest umjesto Zidane-a tko će naravno ponovno slagat ekipu, sve pobrkat, trebat vremena da se sve složi i sezona će propast a Perez će ga potjerat jer nije osvojio 17 trofeja u prvoj sezoni.
Mirkopoter je offline  
Staro 29.02.2016., 22:27   #2352
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 29.02.2016., 23:07   #2353
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Za Real bi jedino dobro bilo da Perec ode.

Ovo što je Ronaldo rekao, koliko god je egocentrično, rekao je - istinu. Stara vijest je da on sebe voli, tu se nema kaj raspravljat. Ali... sve stoji. Kovačić je kukavica, boji se svoje sjene, radi crveni karton ko zadnji levat... a i ovi ostali koje je nabrojao. Luk i voda te nisu kalibar da budu u prvoj momčadi.

Nit je Perez dobar precjednik, nit je Zidane dobar trener. A i vidi se koliko im fali Alonso.
Ajd da netko kaže da je Ronaldo u pravu.Jer je!
Mada je i on ove sezone toplo hladno!Karmu im dodatno kvari i forma Barce,koja je na vrhuncu.Taman da splasne prije kraja lige prvaka,tako da tu bude još svega.Možda opet Chelsea potegne do kraja!
Staro 29.02.2016., 23:16   #2354
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Ronaldo je propustio spomenut Modrića koji mu kontinuirano savršeno servira lopte koje ovaj kontinuirano promašuje.

Da je Benzema dobio toliko idealnih lopti imao bi više golova na kontu od Ronalda.
listerstorm je offline  
Staro 29.02.2016., 23:36   #2355
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Počinjem primat čestitke za 5. naslov u nizu
trouble je offline  
Staro 01.03.2016., 09:23   #2356
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Počinjem primat čestitke za 5. naslov u nizu
Jel' je uz čestitku obavezna i piva?

panda505 je offline  
Staro 01.03.2016., 11:34   #2357
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Jel' je uz čestitku obavezna i piva?
AKo doneseš
trouble je offline  
Staro 01.03.2016., 12:57   #2358
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Pa je. Rekao je istinu. A istina uvijek boli.
To što je on rekao će po svemu sudeći najviše boljeti njega samog, jer će ga odsada suigrači malo drukčije gledati na terenu, a ne bi me čudilo da ubuduće dobije i koju loptu manje

A na kraju krajeva, kada se u ekipi nađe pojedinac koji narušava tu ekipu, puno je jednostavnije zamijeniti jednog igrača nego ostatak ekipe. Samo je pitanje kakva će na ljeto biti atmosfera u "vrhu" kluba. Po svemu sudeći, spominju se prijevremeni izbori za predsjednika na koje se Perez navodno ne bi kandidirao.

Usput se, vrlo ozbiljno spominje i "ukor pred isključenje" za Jamesa i Isca, ukoliko obojica znatno ne poprave svoj način igre, a s čijom bi se eventualnom dokapitalizacijom išlo po pojačanja. Ovo bi moglo biti poprilično "skupo" ljeto, poput onoga 2009.

Citiraj:
Ali isto tako, činjenica je da je Barca bolja. Igraju bolje, u boljoj su formi i imaju više od 3 raspoložena igrača u kontinuitetu. 12 bodova prednosti a 12 kola do kraja. Sumnjam da će Barca imat 5 poraza do kraja a Real sve pobijediti.
Naravno, prvenstvo više nitko ne shvaća konkurentnim, ali kada vidim trenutno stanje u Barci, odmah se sjetim i Bayerna koji je u 2013. osvojio sve živo i neživo, te je u 2014. osigurao prvenstvo valjda 3 mjeseca prije kraja, osvojio kup, svjetsko prvenstvo i došao u polufinale protiv Reala. Većina je već vidjeli bravarce kako brane krunu, a Real su posipavali pepelom mjesec dana prije tekme. Svi znamo kako su Lederhoznići prošli

Ove godine ne očekujem nikakve titule, jer je s obzirom na stanje u klubu teško očekivati čuda od Zidana.

Što se pak tekme sa Atleticom tiče, rezultat zaista ne čudi s obzirom na činjenicu da je dobar dio Realovih ofenzivnih igrača ozljeđen, a ostatak se uglavnom nije pojavio na tekmi, osim eventualno Navasa i Modrića koji je bio pod posebnom prismotrom Atleticovih napadača i veznjaka gotovo cijelu tekmu.

S druge strane pričamo o Atleticu kojeg je potpuno spremna Barca jedva (doma) pobjedila sa čak 2 igrača više.

Citiraj:
Osobno bi se sad posvetio LP, a prvenstvo pustio u klinac... to se pokazalo dobrim 2014.
Složio bih se s tom konstatacijom da trenutno 4. plasirani Villarreal nema samo 2 boda manje od 3. plasiranog Reala, a kao što je više-manje poznato 4. mjesto "osvaja" dodatne kvalifikacije za LP iduće godine
dh41400 je offline  
Staro 01.03.2016., 13:10   #2359
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
AKo doneseš
Gajba dovoljna ?

panda505 je offline  
Staro 01.03.2016., 13:57   #2360
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Dobro, pa nije Real baš tako nisko pao da se treba bojati nekakvog Villareala... Real će u najgorem slučaju biti 3., doduše u najboljem 2.
Pravo da ti kažem, s obzirom na trenutni moral i ozljede, te koncentraciju na LP, ne bi me čudilo da ih Villarreal preskoči na tablici.

Benzema se opet ozljedio (mjesec dana izostanka), Balea neće biti još par tjedana, Ronaldo vodi rat sa cijelim svijetom, njegov glavni asistent na lijevoj strani Marcelo također neće biti još par tjedana na terenu, Modrić je navodno lakše ozlijedio gležanj, Isco i James igraju kao da ih nema, Kovačić se boji vlastite sjene, Danilo je odigrao prvu NE-očajnu tekmu u bijelom dresu, a Ramos i Carvajal su suspendirani jednu tekmu zbog kartona ...

Forma u gostima je blago rečeno slaba, a najteži protivnici im tek sada slijede.

Uglavnom, veselica

Citiraj:
Pa VI Realovci uvijek pričate kako "ko će se sjećati pojedinih utakmica i incidenata, jer se na kraju pamte samo pobjede i naslovi". Pa, primjeni to sad na svom postu tj. na tome što je Barca jedva pobjedila ATM sa 2 igrača 3 boda su tu, koga briga kako zašto uz čiju pomoć.
Ne kažem ja ništa loše, štoviše, Atletico igra tako da ga skoro ne mogu niti suci "ubiti"

Citiraj:
Nadalje, čisto sumnjam da se Perez neće kandidirati. Lik će se držat rukama, nogama, zubima i još će si zahaklat kuku sa lancem tamo gdje sunce ne sije, samo da ga se ne makne sa te pozicije. Ovo što je on napravio zadnjih godina, najjači je biznis stoljeća.
Arsenal-like dijagnoza - nebitno kaj nas rivali gaze uzduž i popreko. Bitno da smo brand i da imamo para.
Ovo je bilo na subotnjoj tekmi - kada 80,000 ljudi vrišti: "Florentino ostavka", te maše famoznim "bijelim maramicama", vrlo je teško igrati domaće tekme. Ispred stadiona (nakon tekme) je bilo još veselije

Već su oni jednom njega tako "sprašili" sa pozicije, a ne bi me čudilo da se to i ponovi jer je svima poznato koliko Realu znači ugled i javno mišljenje. Klub praktički živi od toga.

Sve u svemu, trenutno me ništa ne bi iznenadilo, od promjene trenera i igrača, pa do promjene cijele garniture direktora i rukovodećih organa
dh41400 je offline  
Staro 01.03.2016., 15:10   #2361
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Da kažem nešto o ovim postovima gore.
1:Modrić servira lopte Ronaldu!
Nažalost jako rijetko.
Po meni ,nije Modrić igrač za Real.Prespor,fizički slabašan,što se najbolje vidjelo protiv Atletica.Rijetko preuzima inicijativu i krene s loptom prema naprijed.Puca prema golu svake prijestupne.Najčešće odigrava natrag ili prvom do sebe.Na stranu to što je naš,pa smo subjektivni,ali meni je osobno Vidal za njega avion!
To što ga španjolci pretjerano hvale je iz razloga što su svi ostali katastrofalni,a on je samo malo manje.
2.Brko,Barca neće imati niti jedan poraz do kraja sezone,jedino ako opet nekome ne puste,kao Deporu lani!
3."Bolje zamjeniti jednog igrača ,nego cijelu ekipu!"
Ipak će trebati mijenjati i ekipu ,i tog jednog igrača za neke uspjehe u budućnosti.
4.Hames i Isco,teška katastrofa.Kao i Modrić,prespori!Samo za razliku od njega ,ovi se niti ne trude!
5.Perez!
Da ,neće se on dati.Ali treba uzeti u obzir da je španjolskoj vrhuški ovakav Real negledljiv,pa bude došla naredba o smjeni s vrha.
6.Ajmo Leicester!
Staro 01.03.2016., 15:23   #2362
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Jesi ga sad izvalio.. Modric je Realu vazniji od Ronalda, to se vidjelo prosle sezone kad se ozlijedio, cijela sezona je izgubljena za vrijeme njegove ozljede.

Ko je bolji od njega, drvo Kroos? Carinik Isco? Posteno si me sokirao
Mirkopoter je offline  
Staro 01.03.2016., 15:35   #2363
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Ma dobro njemu nije bio dobar ni Ancelotti kad je digo ligu prvaka....a dobar mu je Mou koji je top 5 najgorih trenera svih vremena po trofejima jer je dobio 3 derbija
trouble je offline  
Staro 01.03.2016., 16:58   #2364
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Pa jeste vas dvojica!
Meni nije dobar.Istina ,bolji je od ostalih,ali ostali su katastrofa.Izuzetak je Bale, koji pak tebi nije dobar,što mene šokira!
A trouble,meni Ancelotti nije valjao,jer je slušao Pereza,(sada znam da je morao,tada nisam),mada kao trener i čovjek je bio dobar!Zamjerio mi se je pred kraj sezone kada je počeo kemijati sa sastavom i izgubio primeru,a imao ju je na dlanu tada.
A Mou je osvojio ono što ovima ne uspijeva,primeru,i to pored Barce koja je bila alpari ovoj danas.
Ali dobro,nema sad poterebe debatirati.Što je bilo ,bilo je,idemo gledat u budućnost,kaj se može popraviti!
Staro 01.03.2016., 18:46   #2365
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
https://www.youtube.com/watch?v=KmGA...layer_embedded

jamesa su dosta platili,naravno ne vrijedi tolko zbog onog jednog super gola na sp,a ronaldo je bio loš na uatkmici za ono kolko je plaćen,ja uvjek prozovem igrača s najvećom plaćom a to je on,neka sam predibla 2 igrača ko messi i da gol,nije nikad bio dribler ronaldo,na brzinu ide,što se modrića tiče ono što je reko emilblomsky,po meni se popravio modrić u odnosu na prijašnje sezone,ali se i slažem odigrava nazadmonom do sebe boji se ić naprijed da ne izgubi loptu,a kovačoć,nema onih brzih prodora između igrača,nije on igrač za real,dok je igro za inter jednu utakmicu su ga hvalili onda ga sljedećih 5 nema nigdje.
demetrius je offline  
Staro 01.03.2016., 19:16   #2366
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Jednostavno nije trebalo mijenjati ono što je funkcioniralo. Znači ostaviti Di Mariu i Alonsa i to je to. Kakvi Jamesi itd. No, to je donijelo zaradu i to veliku a nije trofeje. Ok. To je tako.
Btw čestitam Barceloni ako osvoje prvenstvo, ako je pošteno pošteno je. No, tko je u pobjedi i u gubitku velik taj nema komplekse. Prema nekim komentarima isti se osjete naveliko no što je tu je. I još jedna stvar: smiješni ste mi s time "mi" i "vi". Dobije klub, ti si navijač, simpatizer, dioničar..nešto peto i bok. Ajde kod repke kužim al ovo... :/
burmuz je offline  
Staro 02.03.2016., 20:58   #2367
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Bilić sabija od prve minute
Staro 02.03.2016., 21:13   #2368
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Bravo West Ham, za sad
Mirkopoter je offline  
Staro 02.03.2016., 22:12   #2369
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Jel ovo 'rvati guze juve?

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 02.03.2016., 22:40   #2370
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

A nije ni Bayern puno bolje prošel

panda505 je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na