|
![]() |
#6122 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
How to remove chat in League Of Legends (youtube video) Odlično objašnjeno, pogledati video do kraja! (naravno ako nekoga zanima kako to napraviti) Hvala još jednom Wozniak ![]() P.s. Ako vam dopizdi chatscale (ako želite opet chat vidjeti) samo odete u igri (najbolje custom game da kreirate) option-interface i promijenite chatscale nazad na 100 ili na koliko već želite (ovo još nisam isprobao, ali sam prilično siguran da ćete morati izaći iz igre i ponovno ući da bi u config file-u to sejvalo) ![]() E da... zaboravih napisati, vi možete pisati u chat i drugi će to moći vidjeti. Čuje se po zvuku kada se nešto napišete (samo nećete moći vidjeti to što ste napisali) Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 16.02.2016. u 04:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6123 | |
Banned
Datum registracije: May 2015
|
Citiraj:
![]() ![]() ali bez zaje....makni chat djetetu od 8 godina iz ove igre pod obavezno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6124 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
mislim da ce i ove godine gold biti uvrh glave... previse igram, i previse gubim zivce http://matchhistory.eune.leagueofleg...9818?tab=stats ovo me dotuklo... cca 15min ja na 8 killova... do kraja igre rijesim dva turreta dva dragona heralda... a tim... a tim fokusira njihovog tanky blitz junglera... strašno frustrirajuce |
![]() |
![]() |
![]() |
#6125 |
Banned
Datum registracije: May 2015
|
evo zadnjih nekoliko igara zaredom sa rengarom jungle : 16 / 6 / 14 13 / 5 / 9 14 / 3 / 8 2 / 9 / 0 ( pobijedili ali svaki put morao uletiti prvi i krepati da bude cleanup ![]() 7 / 3 / 2 neznam dali uopće mogu više i izgubiti sa rengarom osim ako mi ekipa nisu klinci kojima ufidana krmačetina od rengara nepomaže ništa :S ali igrati ranked..... ne pada mi napamet ni u najluđim snovima. svaka čast što imaš živaca za to.... adnje 2 sezone sam gold dogurao samo radi skina tako će i ove biti negdje krajem godine :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#6126 |
Guest
|
Svaki dan neki LoL turnir na Twitch-u... Dok ih sve pogledam ne stignem igrati. ![]() |
![]() |
![]() |
#6128 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6131 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja sam bio dobio prošle godine upite za 100e, ali gledam no ty, igrao sam pun klinac, a tih 100e...well, bilo bi mi žao dati acc..makar kada vidim S3-S4-S5 Diamond, dođe mi da odigram malo i dignem ovu sezonu, ali mi igra više nije ništa posebno, dapače, prije je bio gušt jer je bilo tkoliko jednostavno da je bilo kompleksno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6133 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6134 |
Hala Madrid!
|
Zadnji post 11.05 ![]() Ja pred tjedan i pol krenuo opet igrati (nisam jedno 3 mjeseca igrao). Masu stvari se promijenilo... ide mi na živce što stalno mijenjaju stvari. Pusti makar pola godine da bude isto bogati ![]() ![]() To je čudo kako padne skill kad ne igraš neko vrijeme. Prvih par gameova kao bronze skill i mindset totalno ![]() I da, ne znam ako se vama događa/lo, znači fino mi ide (u gold 1 trenutno), dobijem po 2-3 gamea zaredom i dođem do promoa za platinum i 0-3 završim ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 08.06.2016. u 07:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6136 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6139 |
Hala Madrid!
|
Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 10.06.2016. u 07:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6144 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Kled
Moji necaci peglaju po toj igrici pa kazu da ima neki novi champion - Kled. Uopce ne razumiju njegove "spelove" pa su jadni izbezumljeni. Ima li itko da objasni njegove najbolje combo-e? HVALA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6145 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|