Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 16.02.2016., 14:35   #2191
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Al ce bit hattrick Zlatana sigurno demoliranje Chelsea
Citiraj:
Autor Drvoje Pregled postova
Još čekamo par big green-ova od Hammdije i to je to

Ivane careeee
Hamm je offline  
Staro 16.02.2016., 15:43   #2192
Mate666
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kriva tema
Znam i ja da je najlakse napisat takav post i skupljat poene, zasto ste bas svi takvi ovde. kriva tema kriva tema offtopic ban ban
Mate666 je offline  
Staro 16.02.2016., 16:12   #2193
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mate666 Pregled postova
Znam i ja da je najlakse napisat takav post i skupljat poene, zasto ste bas svi takvi ovde. kriva tema kriva tema offtopic ban ban
Još je lakše naći odgovarajuću temu i ne daviti s kladionicom nas koje to ne zanima

http://forum.pcekspert.com/showthrea...=47377&page=42

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 16.02.2016., 16:48   #2194
Mate666
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2014
Ma tko te tjera da citas moj post stari.. Hvala na linku, za ubuduce.

ontopic sada: najveca prednost za princeve bi bio costa u igri, nadam se da ce ga stavit pa da imamo o cemu sutra komentirat,
Mate666 je offline  
Staro 16.02.2016., 21:37   #2195
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
i opet nebi celzi bio celzi da ne metne ovakav jedan
Staro 16.02.2016., 22:09   #2196
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

A PSG je dao "vrhunski" gol. Odbijanac...bezvezarija.
Hamm je offline  
Staro 16.02.2016., 22:16   #2197
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

ma isto smece, al su ga bar zasluzili jer su imali gro sansi, dok je chelsea imao kolko, jedan udarac na gol?

EDIT :

CAVANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Staro 16.02.2016., 22:23   #2198
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Razlika u šansama na poluvremenu i nije bila tolika.

Ajmo 2:2 i doma bunker.
Hamm je offline  
Staro 16.02.2016., 22:25   #2199
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

al jebeš im mater kolko god da su trapavi ove godine, i imaju par tupavaca u obrani, večeras se brane odlično...

ibrakadabra je indisponiran, al još jedna bu ušla
Staro 16.02.2016., 23:10   #2200
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Valjda nismo gledali istu utakmicu. Prvo poluvrijeme jako dobro, a Chelsea se odlicno nosio, dapace, gotovo pa ravnopravni. Drugo poluvrijeme losije, a Chelsea nestao sa terena, iako je kao i takav mogao zabiti jos barem jedan.

Puno bolji nego je valjda itko ocekivao. No kako je playoff, nije bas ni neocekivano. Svi ginu. Nisu bez sansi, ali su im iskreno jako male. Ne radi rezultata, vec radi toga sto sad moraju napasti. Osim ako ne zabiju prvi neki gol, mislim da ce PSG i u uzvratu pobjediti.
Staro 17.02.2016., 00:27   #2201
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007

-->
Dobra tekma. Nadam se da će ih više takvih biti

Btw, zagrijavanje za idući tjedan

dh41400 je offline  
Staro 17.02.2016., 08:23   #2202
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

MIleni, mislim odlicno su se branili na kadar igracki koji imaju i trenutnu formu

Trebalo je biti cca 4-1 da su Ibra i Lucas bili malo raspolozeniji.

A u uzvratu nikad neznas, problem je vise do psga nego do chelsea, mislim da ce se stisnut u gostima ko i svake godine...
Staro 17.02.2016., 09:41   #2203
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
MIleni, mislim odlicno su se branili na kadar igracki koji imaju i trenutnu formu

Trebalo je biti cca 4-1 da su Ibra i Lucas bili malo raspolozeniji.

A u uzvratu nikad neznas, problem je vise do psga nego do chelsea, mislim da ce se stisnut u gostima ko i svake godine...
Po meni jedini zicer je imao Costa,tako da je mileni u pravu.Gdje je Pariz trebao dobiti 4:1?
Koju si ti tekmu gledao?
Chelsea je igrao otvoreno u prvom poluvremenu,sto sigurno ne bi da je Mourihno trener.Kad su zabili povukli su se,sto po meni nisu trebali,jer imaju momcad koja moze igrat s Parizom.
Costa je bio odlican,tako da izjava da njegovo igranje je prednost Parizu ,necu niti komentirati.
Nadam se da Chelsea bude prosao,toplo se nadam.
Staro 17.02.2016., 11:28   #2204
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Chelsea ima sasvim solidnu rezu za uzvrat. Samo neka drže Acipulizetu il kak vec dalje od lijevog boka i nema straha.
trouble je offline  
Staro 17.02.2016., 12:16   #2205
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Po meni jedini zicer je imao Costa,tako da je mileni u pravu.Gdje je Pariz trebao dobiti 4:1?
Koju si ti tekmu gledao?
Chelsea je igrao otvoreno u prvom poluvremenu,sto sigurno ne bi da je Mourihno trener.Kad su zabili povukli su se,sto po meni nisu trebali,jer imaju momcad koja moze igrat s Parizom.
Costa je bio odlican,tako da izjava da njegovo igranje je prednost Parizu ,necu niti komentirati.
Nadam se da Chelsea bude prosao,toplo se nadam.
Pa Courtois je skinuo Ibri 2 zicera i Lucasu 1.

Lucasu iz one podvaljene lopte od Ibre, a Ibri onu dugu koju je isprve mrknuo i onaj otvoreni šut sa 10 metara.

A Chelsea je igrao koliko im igracki kadar dopusta, jer ruku na srce imaju igrace za povremene bljeskove, fali im kvalitetan kadar. Nema vise frenkija koji ce drzat sredinu a fabregas mi je uvijek bio igrac zadnje trecine nego all arounder
Staro 17.02.2016., 22:36   #2206
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Aj ljubitelji Benzeme recite sta je u ovoj tekmi drvo napravilo osim sto je izgubio svaku loptu koju je primio?
Mirkopoter je offline  
Staro 17.02.2016., 23:04   #2207
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
...drvo...
Ovo smatram provokacijom, pomazim te grančicom "Plotteru"

BTW bija je očajan, ali nisam ni njegov ljubitelj

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline  
Staro 17.02.2016., 23:08   #2208
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Aj ljubitelji Benzeme recite sta je u ovoj tekmi drvo napravilo osim sto je izgubio svaku loptu koju je primio?
Treba prodati :Benzemu,Kroosa,Isca!
Benzema-vidjelo se danas zašto!
Kroos-niti danas mi nije jasno kako netko ide mijenjat Alonsa za ovu panjinu.Danas je prodao bar 10 lopti!
Isco-jednostavno prespor za potrebe ovog Reala!
Jednostavno se danas vidjelo da su pretromi i usporavaju igru.
Kada su ušli Kova i Jese bilo je bolje.
Ostali jako dobri,Ronaldov gol ,za antologiju!
Trebat će još puno bolje za proći Barcu.Gledao danas Barcu protiv Gijona.Lagano stvaraju šanse.I naravno,puno su bolje pripremljeni za razliku od Reala, što se manifestira kroz puno bržu distribuciju lopte.
No,ipak,Hala Madrid!
Staro 17.02.2016., 23:36   #2209
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Dosadna tekma, ovi talijani su tolko sakati da bi ih i dinamo na nuli drzao...

Realu treba podhitno par samara da se dignu malo, jer inace ce opet bit belaja u prvenstvu :/
Staro 17.02.2016., 23:47   #2210
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Citiraj:
Znao je Spalletti jako dobro što radi, a da si gledao utakmicu znao bi i ti.

Svi koji imalo poznaju Real, znaju da se Realov napad sprječava sa blokiranjem Benzeme, koji je glavni distributor lopti za Realov napad. To je danas Spalletti napravio sa zalijepljena dva stopera na njemu, ali ...

Pogledaj prvi gol - Ronaldo uletava sa loptom u 16m, a dva braniča stoje na Benzemi i ostavljaju svog beka samog sa Ronaldom 10m od gola. Teška pogreška obrane.

Taktički je Roma igrala 4-6-0 formaciju u prvom poluvremenu ... WTF

Doduše ovo je donekle sprječavalo Realov prijenos lopte u Rominu polovicu, te je trebalo poslužiti kao osnova za brze protunapade na Realovu stranu, ali im za to treba puno bolje krilo od onog RoadRunner-egipćanina Salaha.

Praktički se cijeli napad Rome oslanjao na njegovu brzinu i probijanje po desnom boku.

Uglavnom, kažu mediji da je talijan taktički nadigrao Zidanea, ali je brojčano izgubio zbog individualne razlike u kvaliteti.

Penal za talijane je bio, ali sudac vjerojatno nije mogao vidjeti da li je Carvajal prvo dirao loptu ili igrača, a nije imao mu.. svirati napamet. U globalu, poprilično loše suđenje tog Čeha.

Sve u svemu, vrlo nervozna i tvrda utakmica u kojoj se dodatno iskazala nemoć Jamesa i Isca protiv solidne i brze obrane. Naprosto su ih utopili svojim presingom. Zidane ima dosta materijala za razmišljanje u idućih nekoliko tjedana.
dh41400 je offline  
Staro 18.02.2016., 18:06   #2211
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
utakmica sinoc zorno ilustrira kaljuzu u koju se pretvorila talijanska liga/nogomet, ako joj je onakva roma reprezent. 'takticka nadmoc' rome placena je opcim trkackim padom sredinom drugog, realu i onako nigdi nije bilo prisa...individualna nadmoc je vidljiva na ama bas svakoj poziciji, trkacki i tehnicki (govorimo o dva trenutno treceplasirana kluba u svojim ligama, a ono ko da nije isti sport bio, da parafraziram tarantina haha)

nadam se da ce iduci tjedan bayern bit ok s aspekta spremnosti igrackog kadra, da nas postedi daljnjeg gledanja i one druge skupine talijanskih krumpirasa.

@dh41xxx : teska pogreska obrane, da, ali i ocajna procjena obrambenog igraca, obzirom na poziciju ronalda. on nije samo igrac fizike, nego i vica, a jedino kud je mogao s loptom je desno. no anticipacija rominog igraca je na razini kadeta...logicno da je uslijedio lagan prolaz u desno i hladnokrvna ekzekucija.

Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 18.02.2016. u 18:13.
flyer1 je offline  
Staro 18.02.2016., 19:01   #2212
ivan77
Guest

Ma ja sam zaspao na poluvremenu. Učinilo mi se da gledam jedan od onih talijanskih derbija, koji krenu i završe 0:0.

Staro 18.02.2016., 20:21   #2213
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Slažem se, prvo poluvrijeme je bilo negledljivo isključivo zato što je Roma čekala sat vremena da im padne nešto s neba ili da se neki od Realovih stopera popikne na loptu

Tek kada je Kovačić ušao (64.min) cijela tekma je znatno živnula. I ovo ne govorim zato što je on naš igrač, već zato što Isco ima tendenciju gušiti loptu i dribljati do iznemoglosti. Čak su se nedavno počeli javljati i bivši realovci po raznim intervjuima sa izjavama da im je igra sa Iscom naprosto negledljiva.

Očito i Zidane tako misli kada je počeo sve češće stavljati Kovačića u igru, a iskreno se nadam da će to Kova znati iskoristiti

James također nije daleko sa davljenjem lopte, a jedina je razlika to što on (za razliku od Isca) ne zna dribljati pa češće izgubi loptu. S druge strane, Jeseu je trebalo manje od 10 minuta da uzme loptu u svojoj polovici, potrči s njom 60m, pukne po golu i zabije

Iskreno se nadam da Juve - Bayern tekma neće biti ovakva muka
dh41400 je offline  
Staro 18.02.2016., 20:56   #2214
ivan77
Guest

O MU..prokockao prednost i izgubio..

Staro 18.02.2016., 21:22   #2215
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Slažem se, prvo poluvrijeme je bilo negledljivo isključivo zato što je Roma čekala sat vremena da im padne nešto s neba ili da se neki od Realovih stopera popikne na loptu

Tek kada je Kovačić ušao (64.min) cijela tekma je znatno živnula. I ovo ne govorim zato što je on naš igrač, već zato što Isco ima tendenciju gušiti loptu i dribljati do iznemoglosti. Čak su se nedavno počeli javljati i bivši realovci po raznim intervjuima sa izjavama da im je igra sa Iscom naprosto negledljiva.

Očito i Zidane tako misli kada je počeo sve češće stavljati Kovačića u igru, a iskreno se nadam da će to Kova znati iskoristiti

James također nije daleko sa davljenjem lopte, a jedina je razlika to što on (za razliku od Isca) ne zna dribljati pa češće izgubi loptu. S druge strane, Jeseu je trebalo manje od 10 minuta da uzme loptu u svojoj polovici, potrči s njom 60m, pukne po golu i zabije

Iskreno se nadam da Juve - Bayern tekma neće biti ovakva muka
Bit ce muka,ali po meni cisti prolaz Juvea.Juve je za Romu space,znate već što!
Slazem se po pitanju Isca i Hamesa.Stavi unutra kovu i Balea i imas super ekipicu.
Staro 19.02.2016., 07:32   #2216
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Sve je dobro dok ne uđu razni Vaskezi i Čeriševi, ti u Dinamu ne bi mogli igrati. I dalje sam pri tome da bi Real igrao nešto balansiranije u formaciji 4-4-2 i s time da bi se za Kasemira trebalo naći mjesta u vezi. Davali bi možda manje golova ali bi i manje primali.
Svakako Kovačić prije Isca, no isti mora pod hitno biti "grow a pair" i ići sam kad može i završiti udarcem, da sam trener pozvao bi Balea, CR i Benzemu pred Kovu i rekao im "Ajde recite mu se nećete ljutiti ako ne doda u prilici"
burmuz je offline  
Staro 19.02.2016., 09:13   #2217
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

4-4-2 a sve prsti od klasicnih krila. Porednajmo rec Balea nitno ko je u zadnjem desetljecu klasicno krilo igrao u cetvorci. Nebi ti dugo trener u ovom sportu bio.
trouble je offline  
Staro 19.02.2016., 09:25   #2218
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
4-4-2 a sve prsti od klasicnih krila. Porednajmo rec Balea nitno ko je u zadnjem desetljecu klasicno krilo igrao u cetvorci. Nebi ti dugo trener u ovom sportu bio.
Di Maria je igrao u vezi i to je izgledalo jako dobro, osvojili su s tim sastavom LP. Pa koga boli uho, neka griju klupu. U čemu je problem ako CR igra špicu, to igra u repki, Bale je druga ili Benzema, a u vezi su Casemiro, Kroos kao zadnji vezni a Modrić i Kovačić ispred ( ili James ).
James isto igra polušpicu u repki, niti njemu ne bi bio problem. Sad ispada što netko košta koliko i toliko da ne smije biti na klupi. Taman posla, nek ide u Kinu ili SAD.
burmuz je offline  
Staro 19.02.2016., 14:56   #2219
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Vjerojatno nećeš vjerovati kada ti kažem da je Benitez upravo zbog te formacije koju predlažeš dobio otkaz

Znači igrali su mu Casemiro, Kovačić, Modrić, dok su se ostali rotirali.

U nekim trenucima je imao oko 300-400 milijuna € koji mu sjede na klupi ili su izvan pogona. Perez je dobio napadaje kada je vidio što debeljuco radi, čisto iz razloga što su ti skupi igrači dovedeni kako bi ujedno ostvarili i profit Realu od prodaje dresova i marketinga.

Bolje rečeno, svakim neigranjem tih igrača je Perez doslovce gubio milijune, jer nitko neće kupovati dresove igrača koji sjede na klupi iz tekme u tekmu

I upravo tu leže svi Realovi problemi ovog svijeta
dh41400 je offline  
Staro 19.02.2016., 15:55   #2220
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Di Maria je igrao u vezi i to je izgledalo jako dobro, osvojili su s tim sastavom LP. Pa koga boli uho, neka griju klupu. U čemu je problem ako CR igra špicu, to igra u repki, Bale je druga ili Benzema, a u vezi su Casemiro, Kroos kao zadnji vezni a Modrić i Kovačić ispred ( ili James ).
James isto igra polušpicu u repki, niti njemu ne bi bio problem. Sad ispada što netko košta koliko i toliko da ne smije biti na klupi. Taman posla, nek ide u Kinu ili SAD.
Pitaj bilokokjeg modernog trenera,gledaj malo sky pa ćeš ćuti da kažu:

Bilokoje prirodno krilo može igrati 10tku,rijetke 10tke mogu igrati krilo.

Da je drugačije svašta bi moglo biti trener...pa i ti. Pitaj samo Chelsu kak im ide sa Hazardom,Willianom i Oscarom na krilima i zaš se kupovalo Pedra pošt'o poto-
trouble je offline  
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na