|
![]() |
#1351 |
Guest
|
Win mu je must have, očito, pretpostavljam da ga sada prca kodi i 3D prikaz pa bi htio imati komfor windowsa i PowerDVD aplikacije ... Iako, ne znam koliko bi se usrećio dugoročno sa dualcem čak i da podržava audio, a sudeći po cijeni na dualca je ciljao... Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 12.02.2016. u 10:06. |
![]() |
#1352 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako Gabre ne znam postaviti mrežu i permissions-e na PC-u... Mislim da da će se mučiti i sa instalacijom Openeleca. Tako da njemu definitivno treba gotovo rješenje... Takvo za sada očito ne postoji. A jeftinije rješenje od Intel NUCa je Chromebox sa Openelecom... podržava HD passtrough, i dolazi sa memorijom i SSD-om |
![]() |
![]() |
#1353 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
We offer WORLDWIDE SHIPPING. (Except China, Italy, and Croatia) |
|
![]() |
![]() |
#1354 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Sto se tice ovog boxa za Gabru, i ja mislim da ce morati biti nesto na Windowsima jer mu treba PowerDVD kojeg je spomenuo vise puta. Kodi je tu samo reda radi izgleda. Kao sto rekoh, malo kuciste i slozi nesto necujno i low power. Sve ostalo su kompromisi. |
|
![]() |
![]() |
#1355 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Da je stavio 1 dolar u kasicu za svaki prigovor na Telosa, Kodija i šta ti ja znam više već bi imao za pola i3 NUC-a...😀 |
![]() |
![]() |
#1356 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Pa i powerdvd mu šteka na kraju, nije ni Windows rijesenje nego da plati nekoga da mu to namjesti |
|
![]() |
![]() |
#1358 |
Guest
|
'Ajmo mi ontopic. ![]() Evo meni stigao jučer M8S+, stigao sam se poigrati sa njime sat-dva unutar kojih sam ga i raskopao, kako sam i obećao ![]() Došao je sa lollipop-om, ima svakakvih aplikacija tako da ništa nisam stigao pomnije proučiti (ima neka i za pakistanske programe, to sam zapamtio ![]() ![]() Kodi...hmm... Malo sporije mi otvara Phoenix i Genesis (naravno, došli predinstalirani...i onda se mi nešto čudimo, hehe)...dakle, npr. kako skrolam kroz filmove, coveri se "pune" po 2-3sec. i sl., i to nije do mreže (paralelka na mobu, kodi, ista stranica, odmah sve otvara). Moram poubijati sve što mi ne treba i onda vidjeti o čemu je riječ...sama izvedba filmskih zapisa je bez primjedbe (barem koliko sam stigao upratiti za to malo vremena). Mrežni disk...radi kroz Kodi ali mi neke filmove nije "vidio" (ne znam zašto, nisam istraživao), ono što vidi radi uredno. Nekakav androidov mrežni player koji je bio instaliran vidi te iste "nevidljive" filmove ali ne propušta zvuk ni za jedan film. Napominjem, ništa posebno po postavkama nisam stigao iskušavati, ali vjerovatno se ne radi o nečemu ozbiljnijem. Drugo malo razočarenje je činjenica (koja je bila oglašena, ali sam previdio, dakle nije do seller-a) jeste 8GB prostora za pohranu, a ne 16 kako sam bio uvjeren. Sad...jel' to može značiti da nije "original" ili ne, nemam pojma. Zato stavljam jednu sličicu pa si ubuduće, tko želi, naravno, može usporediti "iznutrice", jer ispada po ovome da je jedina razlika u odn. na "non-plus" taj gigabitni mrežni kontroler... Evo i slika pa da i ja nešto konstruktivno doprinesem temi ![]() ![]() E, da, odmah da pitam: ima li netko provjerenu putanju odakle se može preuzeti openelec za ovaj uređaj? Za "obični" nađem, za "plus" baš i ne...da nisu (možda) isti file-ovi? Hvala ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 12.02.2016. u 13:58. |
![]() |
#1359 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ovdje ima M8SPlus, valjda je to to: http://amlinux.ru/image/6.0.0/ |
![]() |
![]() |
#1360 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1361 |
Guest
|
@rendula: Muchas gracias, amigo ![]() Ehh...ovaj vikend će konzumirati sv.Valentin...dobro, neka... no, dani iza vikenda su samo moji ![]() edit: @wragg: 15.2 je gore...ne znam, vidjeti ću još, moram naći vremena posložiti ga kako spada, no svakako hvala za info. |
![]() |
#1362 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Obrisi taj kodi sto je dosao sa m8s+ to steka do yaya. Kad deinstaliras kodi idi u android userdata od kodija (ne znam napamet android putanju, ali to je isti onaj folder sto se u winsima nalazi u roaming folderu) i pobrisi taj folder. Zna biti tezak po 1-2gb thumbova i ostalih sranja. King rootom roota box i deinstaliraj sve appove koji ne trebaju. Obje verzije m8s i plus dolaze sa 2/8gb ... Ne znam sta si ti gledao.
#1363 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1364 |
Guest
|
@ziiky: fala, napraviti ću tako kako kažeš ![]() A što se tiče zabune o prostoru za pohranu, sjećam se da sam negdje vidio tvrdnju da plus verzija ide sa 16 umjesto 8 ostalo mi je tako u sjećanju. Ovdje, točnije. Ma zapravo, to mi je najmanji problem, ubacim karticu ako pofali prostora, i vozi ![]() |
![]() |
#1367 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Odakle si uzeo m8s i da li su te opleli za pdv? |
![]() |
![]() |
#1368 |
Guest
|
Lega, ako mene pitaš, onda je odgovor potvrdan- opleli su me za PDV i to po srednjem tečaju dolara od 7,0nešto. Ne znam samo gdje su našli taj tečaj, ali dobro...tome pridodaj i nekakve manipulatiovne troškove i misloim da sam platio nešto malo manje od 120kn davanja ukupno. Naručio sa AliExpress-a, btw, cca 20dana trebalo da dođe. |
![]() |
#1369 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
M8S za 31$, ali u descriptionu totalno drugi player... faking alibaba. Naruciti ili ne? http://www.aliexpress.com/item/M8S-A...d-0d2ba39fb794 Zadnje izmijenjeno od: rendula. 12.02.2016. u 20:12. |
![]() |
![]() |
#1370 |
Premium
|
Naruci da ti ne pobjegne popust pa onda kotaktiraj sellera za objasnjenje i potvrdu da je rijec o m8s. Ako kaze da nije, okazi narudzbu., ako ti ne odgovori prije roka slanja, otkazi narudzbu.
#1372 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1373 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne znam, pretpostavio sam da postoji jer je Gabre pitao kako se vrača s Openeleca na Android. |
|
![]() |
![]() |
#1377 |
Premium
|
Ovisi o listi, odnosno "izvoru". Nedavno sam koristio pay listu jedno 10 dana i otvarao je za cca 4-6 sekundi, u prosjeku. |
![]() |
![]() |
#1378 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#1380 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Pitanje ljudima koji imaju Rpi2. Kako vam radi sa addonina tima quasar i slični, jel dovoljno jak ili zastajkuje? |
![]() |
![]() |
|
|