|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja imam dosta puta problema kada mi neda da utipkam pin, na vise mobitela do sada imao taj problem, a ovo sto je iznad napisano da vise si nemozemo sami dizati ona 2 koda za redistribuciju je stvarno jako jako pohvalno, tako i onako se uvijek svadam sa ovim ninjama u pbz-u jer kao da ne slusaju sta se od njih trazi, sada cu ih morati jos vise gledati.
![]() |
#33 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
I dalje je redistribucija prisutna u postavkama. Uredno sam ju napravio preko internet bankarstva. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
Što se tiče redistribucije kod restorea mobitela, backupi napravljeni Titaniumom uredno rade pod uvjetom da se koristi isti ROM i da se vrati Android ID pod kojim je backup napravljen (opcija Manage Android ID u Titaniumu). Svi mTokeni koje sam probao preživjeli su takav restore i uredno radili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() Jedino ne znam koliki je rok na izdane šifre tj. Generirane niti da li postoji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
1. Jednokratne zaporke, kao i svugdje drugdje, vremenski su ograničene, tako da ti unaprijed generirane ne pomažu. 2. Za redistribuciju ti treba odgovor na challenge, kojeg ne možeš napraviti unaprijed. 3. Ne možeš raditi redistribuciju mTokena ako si ulogiran putem mTokena, to ti u startu odbije. mPBZ se može redistribuirati važećim mTokenom, ali samo preko weba na net.pbz.hr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Zna li netko nudi li koja banka aplikaciju preko koje ne moram stalno ici po one njihove glupe kodove? U americi sam pola godine svake godine i onda ne daj boze da zamjenim mobitel ne mogu nista koristiti ovdje, bank of america npr ima registraciju i mogu se ulogirati gdje zelim. Glupost ziva. Jucer sam zvao zabu ista stvar, erste navodno ima neku duminu kojom se moze doci sam do podataka, a ne na šalter ići :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Prije cca 3 tjedna, ulogirao se uz pomoć mtokena, otišao na redistribuciju, zapisao one podatke sa stranice i iz SMSa, zamijenio telefon i samo sve upisao nazad i radi bez problema. Probaj, niš te ne košta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Hvala
![]() |
![]() |
#50 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#52 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne, bas suprotno. Ako planiras zamjeniti mob, napravis redistribuciju i prebacis na novi mob.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |