|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
@Prezime, možda nije mrtav, ali ta činjenica tj izjava ne ulijeva nimalo povjerenja u daljnji razvoj WP. Pogotovo nakon svega viđenog, oko izdavanja ekskluzivnih app za WP koje se pojavljuju na Androidu i iOSu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Analogiju vuces od iOS-a i Androida koji su "stali u razvoju" cim su njihove ekskluzivne app izasle na WP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Ne zbog toga, nego recimo, sto se dogodilo s Youtubeom i općenito, s Google-ovim app na WP. Tu se Microsoft nije iskazao, prema korisnicima vlastite platforme. Jasno da nemam ništa protiv da izdaju app za Android i iOS jer drže 95% tržišta i tu je profit, ali pojeli su go*** u odnosu na Google. Pognuli glavu i što možemo.. Osobno koristim WP, koristio sam ga godinu i pol, dobio sam Android mob, Z1, prodao ga za 3-4mj i kupio L640, jer sam tada još smatrao da WP obećava kao OS s ovom najavom W10. Ali sad s ovim zavlačenjem oko izdavanja W10 i tih nekih "nebitnih sitnica" polako gubim nadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Jel vama radi automatsko vrijeme kad ga ukljucite nakon vađenja baterije? Ja cekam i cekam i nista se nedogađa a i na wifi sam spojen(reko povuc ce vrijeme s nekog ntp servera). |
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Premium
|
Radi. Povuce vrijeme sa GSM mreze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#458 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Namjestio si u postavkama da preuzima vrijeme operatera-mreže? |
![]() |
![]() |
![]() |
#459 |
Premium
|
Verzija 8.1 Denim ima samo dvije opcije, "Set date and time automaticall" i "Set time zone automatically" koje su meni uvjek ukljucene. Uvjek se par sekundi, nakon vadjenja baterije i pokretanja, za par sekundi sinkronizira vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#461 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
WM je mrtav odavno, pa je dosao WP7 pa su ga ubili i krenuli ponovno, pa WP8 isto ubijen, WM10 jos nije ni gotov, a vec ima ogromne naznake faila. svima relevantnima u MSFT je jasno da nema smisla vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Banned
|
Bulid 107 u fast ringu! NE radi svugdje. Sve mreze osim ht i bonbon, multiplus! Svi ostali da ukljucujuci i tomato! |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Premium
|
Upravo to i ja imam, Tomato u kombinaciji s L640, vrijeme operatera radi kako treba, probao dva puta danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Banned
|
NE radi bar meni ni dosada nije radilo ni na jednom telefonu (smartphone ili običan) osim ako s novim karticama nije došlo. Ta usluga na t-mobile automatsko vrijeme preko mreže nikad nije radila ... još sam zvao prije SZK i rekli su da njihova mreža to ne podržava (bar tad nije), osim ako ti vrijeme ne vuće preko interneta! probaj ugasit pa upalit telefon nakon što postaviš na automatsko preko mreže .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Postavite ručno vrijeme, jel to takav problem? Ako vas muči hoće li biti točno, otvorite si teletekst pa namjestite po njemu u sekundu. Tragedija epskih razmjera je ako mobitel ne vuče automatski vrijeme u sekundu...
![]() |
#471 |
super user
|
To si sad napisao sam da ispunis dnevnu kvotu postova,treba nabit post count,a? ![]() Ne,nije problem u tocnosti vremena u sekundu isto tako nije problem postaviti rucno vrijeme jer sam tako i napravio . Stvar je u tome da postoji opcija kojoj sam naziv kaze sta bi trebala raditi ali to ne radi i tu je problem. Uzmimo za primjer: Mjenjam SIM karticu ,palim mob i jednostavno zaboravim postaviti vrijeme jer je to prije radilo automatski (na drugim uređajima),sutra treba zvonit alarm ujutro za posao a ne zvoni . ![]() Za to i postoji ova tema,jel ..il sam nesto krivo shvatio? Zadnje izmijenjeno od: viper. 11.02.2016. u 19:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni se to obično događalo nakon soft reseta, ali bi mobitel većinom nakon nekog vremena pokupio dobro vrijeme, a kad nije postavio sam ga ručno. VIP Ako ti nešto ne radi, napravi reset na tvorničke i probaj opet. Ne vidim razlog drami. Podesi vrijeme i ne diraj dalje.
![]() |
#473 |
super user
|
![]() Nakon vađenja baterije sve se sinkornizira pa cak i vrijeme ali samo minute odgovaraju trenutnom vremenu ali sati ne(zona je auto +1). To sam skuzio nakon par promatranja jer nisam svaki put mjenjao datum i vremensku zonu pa na to nisam obracao paznju a uvjek je vrijeme bilo oko 4 sata pa reko to nije nikakva sinkornizacija. E sad zasto je na mobu 4 sata a u pravilu je 21 ...majku mu edit: Izgleda da to malo radi malo ne radi..od jucer navecer do sada se nist nije sinkroniziralo pa cak ni nakon vađenja baterije. Zadnje izmijenjeno od: viper. 12.02.2016. u 08:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Banned
|
ne kužim zašto stalno vadiš bateriju ... nariktaj zonu i automatsko vrijeme preko GSM i onda ga ugasi i upali ... i pričekaj neko vrijeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
super user
|
Ma nije se nista mjenjalo nakon restarta, samo vađenjem bat je bilo promjena zato sam to i radio. Uglavnom napravio sam hard reset. Valjda ce sinkornizacija vremena radit bolje jer sad mob prepoznaje da imam i tomato racun na storeu pa mogu appove kupovat preko njega sto dosad nije bio slucaj . edit: Sad radi sve. Isprobao sam i sync na androidu i tamo odmah prebacuje na tocno vrijeme za razliku od wpa al dobro. Zadnje izmijenjeno od: viper. 13.02.2016. u 16:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ajmo ekipa molim pomoć, koji WP bi preporučili, budget do 1000kn (može i polovnjak s garancijom npr...). Imam android phone ali je previše nestabilan i mušićav a pošto mi treba za posao trebalo bi mi nešto stabilno di mi se telefon neće smrznut npr. kad me netko nazove ![]() Svaki dobronamjeran savjet je dobrodošao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Svi mobiteli koje sam nabrojao imaju neke svoje prednosti i nedostatke tako da bi ti možda najbolje bilo da ih usporedis na recimo gsm areni i vidiš cijene novih i polovnih pa da sam odlučiš koji se tebi najbolje uklapa. Sumnjam da ćeš puno pogriješiti sa bilo kojim od gore nabrojanih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|