|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Samsung P51e530 - plazma - vertikalne linije
Pozdrav, na TVu su mi se, prvi put pred mjesec dva, pocele pojavljivati vertikalne linije. Mijenjaju boju kako se mijenja i slika na ekranu. Pocetno je bila jedna, sada su vec u vise "grupa" tu njih 11-12. TV nije pod garancijom vec godinu i pol, tako da mi ta prica ne pomaze. Probao sam malo "kucnuti" po TV-u gore i dolje, ostaviti ga van struje na 10ak min ali nije pomoglo. Samo su na desnoj strani ( za sada ![]() Hvala unaprijed na bilo kakvoj informaciji! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Gotova je, odumire ko i moja. Molim na informaciji. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni je panel poceo odlazit, klasicna boljka plasmi. Nasrecu trajalo je to jer je okomito na samom rubu bilo. Nakon 2 godine je doslo do cca 2 cm sirine. Sad je pokojna od bozica. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
I moja samsungica ima sl. probleme nakon samo 2 godine ![]() Inače Samsung je dno što se tiče kvalitete ugrađenih djelova i ja ih nebih više uzimao ako nema 5 god, garancije. Prijatelj mi radi u velikom lancu u Danskoj i tamo su ih raskrinkali bili vezano uz kvalitetu (neka emisija ala naš potrošački kod) pa im je prodaja išla bila u sunovrat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|