|
![]() |
#19681 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
@Nino - ma lijenost jebiga, godine ![]() ma to kad kasno skuzim da je bio neki post u medjuvremenu jos se raspravljate o voznji u leru lol jel tko od vas uopce dozivio odnosno uspio napraviti understeer sa autom, sigurno ga neces napraviti oduzimanjem gasa u zavoju. ![]() understeer ili si uletio definitivno prebrzo u zavoj i auto bjezi van iz zavoja, ili si prejako ubrzavao kroz zavoj. pa onaj link sto je netko stavio sa cadilacom je bas odlicno i jednostavno objasnjen. svaka daljnja rasprava je suvisna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19683 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Tako je, to su i meni rekli kada sam bio na naprednom treningu sigurne vožnje u Oryxu. U svim situacijima na mokrom ili snijegu je kuplung pomogao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19685 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 06.02.2016. u 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19686 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=xhe3UIH3Wak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19687 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#19688 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Nego, šoferi, se pripremate za sezonu F1? Idete kao testni vozači ili nešto jače od toga? ![]() Aj realno... Koliko od vas je guralo svoj auto, pa i više njih do granica maxa da ga je bila malo prpa? A koliko vas samo čita i gleda kako drugi voze? Rekao bi čovjek da su ovdje sve sami potencijalni šampinjoni za rally. NHF. ![]() Pola od ovoga nabadanja u praksi se neće stić napravit kako treba i bit će snađi se druže drž gaće. A jedino univerzalno pravilo jest imat dobre gume, i voziti normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19689 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Pridržavati se prometnih propisa i ograničenja brzine kao i stanju kolnika i uvjeta na istom i nema "iznenađenja" ![]() Dakako i voziti ispravan auto a ne proći na regi sa "100"+ krznaša što je postala praksa u RH.Daš auto i odeš na cugu kad dođe meštar sa policom i prometnom samo platiš, to vjerujem nema nigdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19691 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19694 |
našikan pravim haos
|
A ono,već kad je nek bude najbrži B u državi ![]() Jednom smo tak prije 10 let starom popalili Golf 4 TDI sa tri dva crvena slova(brijem 130ks) i digli ga na 180 po dynu,mislili ćemo da bu nas ubil a ono on se čudi kak auto bolje vuče i troši litru manje....od onda toči na Ekobenzu do dana današnjeg jer brije da je tamo najbolji dizel hahahaha....zašto ne produžit vjernost? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19695 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
Evo rijesio auto i regu, ja sam zadovoljan, privikavam se na automatik ali od pocetka sam ko da sam cijeli zivot na automatiku, nisam jos kocnicu opalio lijevom nogom (nisam idiot ajd bar to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 06.02.2016. u 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19697 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19700 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#19701 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() PS. Čestitam na auteku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19703 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
ooo lipa kola ![]() čestitam ![]()
![]() |
#19704 |
našikan pravim haos
|
Zar u doba googla? W246 u google i gledat motore. Obrati pozornost na kubikaze motora,Mercedes i Renault imaju samo 1.5dci motor zajednicki od 1500/1600 kubika. 180 CDI je 109hp motor od Merca. Razlika je u vecem momentu. "Premda ima tek 109 konja, kao i jeftinija varijanta s 1.5 motorom (kojeg Nijemci kupuju od Renaulta)" Zadnje izmijenjeno od: trouble. 06.02.2016. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19705 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Bit će da su godine primarno, pošto nisam u ovoj temi već neko vrijeme ništa napisao. ![]() ![]() ![]() @mamutarka; čestitke na autu. Fina kolica mada u moje dvorište nebi nikad ušla. Čisto iz razloga što sa svojih 195 cm nemam mjesta za noge stavit kak spada. ![]()
![]() |
#19706 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19708 |