|
![]() |
#1231 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1232 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Koji Media Player kupiti?
Citiraj:
To je to, hvala. Spojio sam miš na njega, pa ovo je odlično, ko kompjuter. Nadam se da ce radit wireless miš. EDIT: Ludnica, radi wireless miš, Logitech VX Nano. Ovo je bolje od bilo kojeg daljinca. Sad samo treba nać neki jeftiniji bežični miš.
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 02.02.2016. u 17:34. |
|
![]() |
![]() |
#1233 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Trebam savjet. Doma imam spojeno kućno kino na tv i na taj isti tv spojen android player. Zvuk sa android playera mi također ide na tv. Sad, kućno kino ima 2 zvučnika. Da li bi mogao spojiti ove zvučnike na android player kako bi na taj način pored 2 zvučnika dobio i bas? http://www.ebay.co.uk/itm/Bluetooth-...bnrG5oHM9mc-Mg |
![]() |
![]() |
#1234 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mislim da ovo nebi išlo, nego bi sa Androida dobio zvuk samo na te zvučnike sa ebay-a. Jedno isključuje drugo. A na kućno kino nemožeš ništa više spojiti, kakvo je to kino ? Meni je kućno kino spojeno optičkim na TV, sve ostalo je spojeno na TV i sa android playerom isto imam zvuk na kino. |
![]() |
![]() |
#1235 | |
Premium
|
Citiraj:
http://alatest.co.uk/reviews/audio-s...9,125/#details Koristim ga godinama i za moje potrebe je super. Nema optičkog izlaza, ali ima one obične audio jackove s ulazima poput onih za slušalice. Ima opciju tv-in i portable. Recimo, da bi dobio zvuk sa androida ili sa tv-a, na kućnom kinu prebacim na portable. Kupio sam i neki 2u1 jack ( http://www.tfdsupplies.com/audio-equ...-splitter.html U njega spojim tv i media player na jedan audio kabel, a na drugi mi je spojen laptop i to sve super funkcionira. Sad razmišljam da bi mi eventualno prošla varijanta kad bi ovaj bluetooth zvučnik spojio u onaj ulaz u koji mi je do sada bio spojen audio kabel iz laptopa. Možda bi ta varijanta radila. Plan B bio bi mi uzeti preko njuškala neki aktivan subwoofer i njega spojiti na ovo što imam sada. |
|
![]() |
![]() |
#1236 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nema svrhe spajati BT zvučnik na taj audio kabel jer ti je to IN kabel, iz laptopa si slao signal u liniju. Ako ikako možeš bolje skombiniraj sub aktivni i spoji njega. |
![]() |
![]() |
#1237 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Nakon 5-10 minuta u kodiju slika se zamrzne i dobijem restart,kodi najnoviji sa Google Play trgovine. Čitao sam i ti stickovi navodno imaju neadekvatno hladenje pa ih kodi nafrlji do maksimuma i zato dolazi do freezanja i restarta,jel to moguće uzrok freezanja ? Stick mk 809 III. |
![]() |
![]() |
#1240 |
Premium
|
mk 808b plus, da.. Nisam probao još specifično 1080p ali budem sutra ujutro pa ti javim.. Koliko da vrtim video, par minuta ili duže? |
![]() |
![]() |
#1241 |
Premium
|
Može li se postaviti Chrome na M8S da nije mobilna verzija,ta mobilna na tv-u je bezveze! Niti radi normalno taj Chrome sa store-a,stalno mi smrzava box!
"There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die." Zadnje izmijenjeno od: Banx. 03.02.2016. u 22:20. |
![]() |
![]() |
#1242 | |
Premium
|
Citiraj:
Kodi samo instaliraj i malo se poigraj pa vidi ako ti se zagrijava metodom opipa,mozda je kod MK 808 serije bolje rijesena disipacija topline. |
|
![]() |
![]() |
#1243 |
Registered User
|
Stavio na kraju openelec 6.0.0.2 na m8s, wifi i bluetooth ne rade, ali to me ne dira previse. E, jedna stvar koja me malo smeta - nekad se player budi iz sleepa, nekad ne. Slicno mi se vec desavalo sa mk809b plus sa openelecom. Ima mozda tko slicna iskustva? |
![]() |
![]() |
#1245 |
Registered User
|
Dvoumio sam se, i malo ugnjavio GoodLookera, i na kraju ipak odlucio staviti 6.0.0.2 cisto jer ne znam zasto su 6.0.0.4 maknuli. |
![]() |
![]() |
#1247 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma koji bonjour, normalno šeraj disk i sve radi. Da se nadopunim, sheraj neki folder na usb disku, i dodaj korisnika Everyone u popis korisnika tog shera. Dodaj mu permission level read/write ako je potrebno. Zatim idi na Kodi > File manager > B > Dodaj izvor > Pregledaj > Dodaj mrežnu lokaciju > Workgroup > naziv PC-a > odaberi sherani folder i desno U redu. Zatim se vratiš u Home > Video > Datoteke > i odabereš predhodno dodani share sa pc-a kao Film source. Ako ti i dalje ne radi...označi Turn off password protected sharing u Network and Sharing Center > Advanced sharing settings. Restartaj oba računala i mora raditi. Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 04.02.2016. u 00:22. |
![]() |
![]() |
#1248 | |
Premium
|
Citiraj:
Nego, zašto ne mogu video rastegnut na full screen nego samo onako malen, zapravo kad odem na onu ikonu koja bi trebala biti za full screen ekran bude malo veći o defaultnog prikaza.. |
|
![]() |
![]() |
#1249 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Sinoc probao shareati sa kompa u podrumu neki folder sa diska koji je u kompu i bez problema iz prve se spojio na njega sa telosom. Ili gore windowsi (vec reinstalirao) ili usb, ili nesto trece blokira pristup androidu (s kompa se uredno spaja preko mreze) p.s. sve sam tako postavio od pocetka kako si pisao, probao sam sve kombinacije. |
|
![]() |
![]() |
#1250 |
Premium
|
Probao sam sherat folder s usb diska, čak i usb sticka, i radi s Kodijem bez problema. Što znači "nope, nece", što točno neče, daj malo detalja majku mu? |
![]() |
![]() |
#1252 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Wd externi 2tb share radi bez problema. Spojio ga i na router direkt i radi bez frke. |
![]() |
![]() |
#1253 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
#1254 | |
Premium
|
Citiraj:
Aj probaj jos Kodi pokrenuti i "mrdati" po njemu desetak minuta pa vidi da li ti se zagrijava. Imas finless rom za taj mk 808b sa 1080p podrskom ako ti to igra ulogu. |
|
![]() |
![]() |
#1255 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1256 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
dok pc ga vidi i spaja i cita normalno. nekakva je glupost sa androidom. nije rootan, nisam ni gledao zasto bi ga rootao. |
|
![]() |
![]() |
#1257 |
Premium
|
Onda ne znam stvarno, kupi za $30 M8S, pukni gore OpenElec i šeranje radi ko beba, android je pušiona kao media player. |
![]() |
![]() |
#1258 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#1259 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Edit: Sta ne uzmes rasberry pi pa si to slozis kao server za taj disk?
![]() |
#1260 | |
Oppa Gangbang Style
|
Citiraj:
Windows 8.1 Pro SMB Sharing problem |
|
![]() |
![]() |
|
|