|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Greška pri instaliranju programa
Pozdrav. Zbog mučenja sa svojim problemima došao sam ovdje u nadi da ćete mi pomoć. Imam laptop Dell Vostro 3560, OS mi je Windows 8.1. Problemi mi se dešavaju oko instaliranja Solidworksa i AutoCad-a. Poskidao sam sve moguće verzije pomenutih programa (od starijih pa do novijih verzija) i uvijek mi pokaže istu grešku. Pokušavao sam sa svim mogućim rješenjima koje sam pronalazio na netu. Čak sam brisao sve Microsoft visual C++ Redistributable pa ih ponovo instaliravao, ali greška ista pa ista. Evo vam slika za bolji uvid u moj problem... [IMG] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
sfc /scannow probao? U procesima imaš možda wtoolsa.exe ili što sličnoga? Proskenirao komp s nekim od alata za uklanjanje adawera/spaywera? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Ne može da mi započne scannow. Otvorio sam cmd kao administrator, upisao sam to, ali ispisuje mi 'Windows Resource Protection could not start the repair services'. Nemam nikakav adware program, samo Avast-ov antivirus. Nisam pronašao nikakav proces po tim imenom. Je l' bi trebao biti, ili bolje što ga nema ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Uj, ako ti ni ne započne, nešto definitvno ne valja sa sistemskim dijelom. I da, imaš instalacijski DVD ili USB stick u kompu kad kresneš tu naredbu jel ![]() ![]() Probaj i ovako http://www.thewindowsclub.com/window...repair-service I da, bolje da nemaš taj proces - adaware, naletio na netu da je upravo on bio u dosta slučajeva glavni krivac za tu tvoju grešku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|