|
![]() |
#751 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nesto sam mislio reci, ali vise ni sam ne znam sta. Eto zamislite da sam nesto dubokoumno i smisleno napisao. Eto ![]()
![]() |
#754 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Bas htjedoh pitati koji je bio koeficjent na +11 (i vise) tj. nas prolaz ![]() Inace bila je to prava Rapsodija u Krakowu , svaka cast ekipi ![]()
![]() |
#756 | |
Premium
|
Citiraj:
Koeficijent na pobjedu norvezana je bio 7. Koeficijent na pobjedu nasih vecu od 10 golova razlike je bio 75. Barem u 11h jutros kad sam gledao. Dakle 525 ako me matematika dobro sluzi je bio sveukupni koeficijent. Koeficijent da osvajamo je bio 600. Prije ove dvije utakmice naravno ![]()
![]() |
![]() |
#757 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#758 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
E to je bio pravi tecaj, 50x ![]() ![]() Svaka cast, nadam se samo da nije odigro i za poljake neku vecu sumu da "anulira" eventualni gubitak ![]()
![]() |
#761 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Jebat ga. Onaj blackout je bio previše (7-1 ili 8-1). Tu je sav zajeb, kad se pogleda sve ostalo tu smo, obrane (7-9), izgubljene lopte (12-12), mislim da su 2min i svirani 7-erci tu negdje... Lovit 4 razlike protiv iskusnije momčadi u polufinalu je u kurcu, iako smo uspjeli doći na 1 razlike |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
još da nije bilo par glupih izgubljenih lopti i da smo imali sreće pa da nisu zabili par golova u zadnjim sekundama napada sigurno bi se povijest ponovila ko i 2003. kada smo dobili španjolce u polufinalu i švabe u finalu |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
I ovo je dobro... sa ovako mladom ekipom, ovo je super. Za razliku od prethodnih godina kad sam zazivao teranje svi i sva, za početak bi trebalo oterat samo Kopljara. Ovo su sve odlični dečki. Imamo dobar temelj za OI i svjetsko nagodinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Sve je gospa kriva. Ukazala se babicu i rekla, stavi mirka. Iako je ocajan, on je naš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
![]() |
#767 |
Guest
|
Igrala je momčad Španjolske koja je sada vrlo blizu maksimuma onoga što zajedno mogu i znaju protiv ekipe koja je na nekih 60-70% realiziranog potencijala. To je ono što sam ja gledao večeras i što me jako veseli ![]() Treba biti pošten i podvući da su momci izvukli znatno više od predviđenoga i na tome im kapa do poda. Ovo je valjda jedina naša repka za koju se može mirne duše već sada reći da neće biti lošija (ako ništa drugo) od generacije koju smjenjuje. Da su barem ostali sportovi (bili) te sreće... |
![]() |
![]() |
#770 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
A jadne norvežane šta je pokralo? Gol sa igracem vise na terenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
|
Vidjeh to jos sinoc, tocnije - procitah. Da je ligaska utakmica, odmah bi se ponavljala, ovako ce biti zanimljivo vidjeti sta ce EHF odluciti. Sto se tice nasih, previse pogresaka. Kopljar standardno i nije vrijedan ni spomena unatoc par golova na samome pocetku. Cupic podbacio, Duvnjak takodjer. Alilovic je dao iskren i odlican intervju, no vratari opcenito 0 bodova. Samo mi ne ide u glavu zasto utakmicu nije poceo stevanovic. Da je nas izbornik objasnjenje, ali je isto krajnje smijesno. No nisu ni njihovi briljirali, tako da su silne pogreske odlucile. Steta jer da su nasi bili pribrani ovo smo mogli lagano dobiti. No nema veze, aj sad po to broncu barem ![]()
![]() |
#772 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Norvežani povukli svoju reklamaciju ![]()
![]() |
![]() |
#773 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pa, ako cemo realno, zalba ionako nema previse smisla.Mislim, ima temelj i dokaze, sve to stoji.Ali, s obzirom da je samo jedan dan do finala, nema sanse da bi EHF odobrio ponavljanje utakmice. Mislim da su to i Norvezani uvidjeli, pa su odustali. Sad eno tamo neki retardirani Index.hr opet dize prasinu u stilu sto bi bilo da je Hrvatska napravila takav gaf, a ne Nijemci...ma, mislim ono.Ocito u ovoj drzavi ljudi stvarno nemaju pametnijeg posla.
![]() |
![]() |
#774 |
Premium
|
Savjet: blokiraj si index.hr i sl. kvazi portale koji nemaju veze s zdravim mozgom. A ako si vec zeljan sisa i guzica, posaljem ti par puno kvalitetnijih i sadrzajem bogatijih linkova na pm ![]()
![]() |
#776 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2014
|
Citiraj:
Bit će da ti dižeš prašinu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Imamo dobru mladu ekipu, ali uglavnom bez previše iskustva, a trener i njegove izjave su katastrofa. Kako su naši igrači bili umorni (a mlađi su u prosjeku desetak godina od španjolskih), a njihovi nisu!? Vjerujem da bi bilo drukčije da smo u ekipi imali i iskusnije odbačene igrače (Vori, Buntić, Lacković ...), a ne npr. Kozinu koji jedva da je i igrao. S obzirom na sve, bolje nismo mogli ni proći. U prosjeku igramo jednu odličnu, pa jednu lošu utakmicu. A možda je i razlog da se nije dovoljno molila Gospa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Molio bih te samo da ubuduce svoje bait-troll postove usmjeris ka drugim korisnicima, ili ih neutraliziras u potpunosti. click na clanak Njihove rijeci kao dokaz: ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Čitam kako se Mirko planira oprostiti od repke... ne znam ni sam jel to dobra vijest, no činjenica je da treba otvoriti mjesto za mladog Ivića koji je čudo od golmana ponekad.
![]() |
|
|