|
![]() |
#4381 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4382 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Vjerovatno ti je poštar polomio paket da mu stane u torbu. Reci liku neka bolje zapakira i neka napiše ili stavi naljepnicu da se paket ne smije savijati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4383 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Što se tiče USB stick-a, -hvala na odličnim informacijama redsco! -probat ću naručit 1x od 32GB i 1x od 64GBako ću moći naći takvu kombinaciju.
![]() |
![]() |
#4384 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4385 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ekipa, imam jedno pitanje (problem). Htel bi kupiti Yongnuo yn600ex flash. Kineska cijena je cca. 110usd, na što se klasično plaća PDV 25%. Prodaje ga i njemački seller za 110eur+8eur shipping preko DHL-a. Stavil sam commit to buy pa mogu samo sherati printscreen jer ih nema više na lageru. Zanima me sljedeće: piše da je uključen švapski VAT 19%. Čini mi se da to naručuju iz kine i dalje samo prepropdaju, pa imam neki filing da bi mi DHL zaračunao carisnke troškove i PDV i posredovanje. što bi me onda na kraju ispalo puno skuplje nego da naručujem iz kine i samo klasično platim pdv. Dal ima slična iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4387 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Wow, ovo je doista brzo. Kupljeno 22. 2016-01-23 eCommerce center received (...) 2016-01-26 Beijing departure (...) 2016-01-27 arrive Croatia delivery office Baš me zanima hoće li mi stići pošiljka do petka ili će se kiseliti idućih 10-15 dana u Branimirovoj. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4388 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je danas ipak sve stiglo, 7 itema, datumi narudzbi od 04.12.15 do 09.01.16. Zanimljivo je da je itemu iz UK najvise trebalo, sad dali je do sellera ili neceg drugog nebi znao, veli da je ponovo poslao nakon sto sam javio da itema nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4389 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
mod, plz izbrisi Zadnje izmijenjeno od: Razor. 28.01.2016. u 14:41. Razlog: jer sam glup.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4390 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() |
#4391 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4392 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Na koji način se radi konverzija EU-USD. Na Paypal računu/balanceu imam 20USD i kupio bi proizvod koji se prodaje za 10Eura u Italiji s dostavom. I dolje je približan izračun u USD. Prodaje se i isti proizvod ali za 9USD u Kini (bez konverzija, ičega). Da li Ebay naplaćuje po tom približnom izračunu ispod cijene proizvoda ili Paypal radi konverziju?
![]() |
#4393 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
U paypalu stavi opciju da ti konverziju radi banka a ne paypal. Ovo na eBayu je samo informativni izračun i naplaćuje se u gornjoj valuti |
![]() |
![]() |
![]() |
#4394 |
|
![]() |
#4395 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel imao tko povrat robe a da seller mora platiti povratu poštarinu. Dobio sam poruku da seller ne može kupiti return shipping label. Jel ja pošaljem pa mu pokažem račun, kak ide to.
![]() |
#4396 |
Registered User
|
Ako saljes moras slati preporuceno, ali samo ako si dobio case na paypalu.Ukoliko ti je kinez rekao da mu posljes nazad racunaj da ti sigurno nece vratiti postarinu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4397 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Protiv amera sam zatražio povrat itema zbog netočnog navoda an ebay-u. On prihvatio tako da nije ni došlo do paypala ili nekog tužakanja daljnjeg. Lik kaže da ja plaćam povrat, iako dolje ispod ebay napisao da je seller dužan platiti. E sad dobio sam i poruku od ebaya da seller ne može "kupiti povratnu poštarinu" kondam jer ne zna za Hrvatsku ili neće namjerno. E sad kake su mi opcije, ne plaća mi se još 180kn za slanje u SAD.
![]() |
#4398 |
Registered User
|
Nekako sam siguran da ces izgubiti tih 180 kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4399 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa ja sam zatražio da mi uplati poštarinu nazad,jer nije moja greška nego njegova. Poslao je krivi item. Digao dispute dok ne vrati pare i uplati poštarinu,drugi dan je uplatio refund i 100tinjak kuna za poštarinu do Kine. Ja poslao item i skenirao mu tracking number. Zatvorio dispute,stvar riješena!
![]() |
#4400 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozdrav, Naručio bi preko ebaya bluetooth zvučnike. Ne bi uzimao ništa posebno, nešto najobičnije sa cijenom od 10-20 dolara. E sad,rado bi naručio preko neke EU trgovine kako bi mi dostava bila brža. Kako sam sad kopao, sve što nalazim su uglavnom trgovine za koje mi piše kako se item nalazi u Kini, samim time mislim kako bi bila dostava dosta duga. Ima li netko od vas malo više iskustva sa potragom EU prodavača pa da mi po mogućnosti pošalje neki link? Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4404 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
Pozdrav imam problema s ebayom naime sve je prije stizalo uredno i slalo se uredno no sad mi se desilo to da sam narucio masku i seller mi je nije poslao otvorio sam refund ,poslao sam mu 2 poruke ne odgovara sto da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4405 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
inace je i meni isao jedan ovakav slican slucaj. narucio dva identicna itema sa razlikom od 3 dana jer je svaki ispod 22€. jedan 08.12m, drugi 11.12 prosle godine. proslo 37 dana, ne dolaze - kontaktiram sellera. ovaj odmah salje druge, ma dolaze u roku 7-10 dana, samo zatvori slucaj! odgovorio ok, ali kada dode - ja zatvaram. automatski ebay isto salje poruku kako imam nekih 20tak dana da zatvorim sam case ili da ih kontaktiram, inace ce se case smatrati rjesenim i zatvoriti automatski. i ne dolaze. i nisu dosli paketi. poslao dvije poruke na support, opisao situaciju kako je isla i trazio refund. unutar 24 sata odgovor, good news, vracaju pare itd. i sjele pare na racun nakon 48 sati sto su javili, sve kako pise, milina. eto, jedino sto treba paziti na tih 45 dana od dana narucivanja, ici fer i kontaktirati prodavaca i ako ne ide razgovorom ili predmeti i dalje ne pojavljuju na adresi - kontakt prema ebay-u direkno.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4406 |
Registered User
|
Hvala lijepa |
![]() |
![]() |
![]() |
#4407 | |
|
Citiraj:
. U tom slučaju kontaktiraj sellera i pojasni stvar. Ako ti ponudi ponovno slanje preporučljivo je odbiti i tražiti refund i ponovno naručiti.
![]() |
![]() |
#4408 |
Registered User
|
Postupit ću tako.! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|