|
![]() |
#18452 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
MacBeth.....dobro da nije pištolja bilo blizu mene najebo bi il moj prednji cortex ili Toshiba TV......kilometarski monolozi koji žele skinuti Branda u Apokalipsi....ali u prazno. Ne mogu preporučiti ni da je ovo online okupljalište Belih Orlova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18454 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Gledo neki dan. Pošto je scenarist isti kao i kod Silver linings playbook ponavlja se špranca syebanih likova. Iako je glumačka postava gotovo ista svi troje su mi daleko ispod ostvarenja u već navedenom SLP a naročito Cooper. Da se pogledat, al' da je za Oscara... ![]()
![]() |
#18455 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18456 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#18458 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Room Preporučam. Fantastična glavna glumica, mali je također odradio odličan posao. Scenarij odličan, ne zaustavlja se tamo gdje se inače zaustavljaju takvi filmovi već prodire dalje, integracija u društvo, problemi, paranoje, emocionalna nestabilnost... puno "trenutaka" u filmu i jedan ogromni fail u scenariju (skužit ćete). Nije film za razbibrigu, dosta je težak. edt: popravio naslov
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 27.01.2016. u 07:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18463 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Trumbo (2015) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18464 | |
Pink Wraith driver
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
![]() ![]() ali neću spoilat, tko se hoće zabavit uz the room, neka mu. ![]() edit: e da, jučer sam dovršio Spectre i mogu reći da mi se svidio film. jesu mi trebala 4 dana da ga odgledam, ali mislim da mi se baš zbog toga i svidio. film se lako gleda kao nekoliko epizoda serije: pilot, Bond kreće u akciju (Eyes Wide Shut scena, samo bez seksa), Bond u Austriji, Bond na nekoj planini, Bond i Le American, Bond u pustinji, veliko finale - Bond natrag u Londonu. jurnjava autima iz Eyes Wide Shut epizode je preloša, dok je scena s autima iz epizode na planini super. i tak je cijeli film, neke stvari su nove, neke stare i poznate, a neke naprosto preisfurane i loše. dakle moje mišljenje je da se bez problema da pogledat ovak po epizodama kada se ima volje, ili s društvom u komadu. Zadnje izmijenjeno od: MOTOR MARY. 28.01.2016. u 15:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18467 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Definitivno kandidat za glavnu ulogu u Krim Tim 2. Primorac je nula za ovoga! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18468 |
Addicted to music.
|
Hahahahahhahaha, pa sve ti hebem! Pored ovoga i nasih domacih glumaca bih dobio Oskara in no time, ono. Strasno. Ovo je toliko priceless da je prvi komentar ispod videa totalno legit.Ovo ne zasluzuje 1080p, ovo treba biti u 4k + 7.1 ![]()
![]() |
![]() |
#18470 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
WTF ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#18474 |
Addicted to music.
|
To sam i ja pomislio nakon sto sam pogledao onaj prvi video.Sinoc sam 'nabavio' film, ali me bilo strah upaliti to cudo u dva ujutro. ![]() Ovo ima toliko priceless glume... ![]() ![]() Mislim da cu u testamentu navesti da zelim da mi ovo puste na sprovodu.I to ne jedan clip, vec cijeli film.Kad vec ljudi dodu, neka umru od smijeha! Bolje nego da placu. ![]() EDIT: ![]() Komentar ispod: I did not Hitler, it's bullshit. I did not Hitler. ![]() ![]() EDIT 2: Jedan clip za druga sisonju. ![]()
All you have is your fire and the place you need to reach. Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash. Zadnje izmijenjeno od: Alph4Dawg. 29.01.2016. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18475 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Naravno ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18476 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Pozdrav ekipa, dali ima netko nekakav film porucit nesto u smislu inception, interstellar, shutter island, prestige, ex machina itd... Tak neki kvalitetni filmovi sta malo poticu na razmisljanje. Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18477 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#18478 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|