|
|||||||||||
|
|
#19022 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Šteker za pojas kraj sica je mutavo napravljen jer klopotari po svuda, pojas se uvlači normalno. Zamjena žarulje je ipak top posao na tom autu. Pogotovo na onom sustavu kad nema kopče od žice već je napravljeno na principu žabica. Isuse kako sam psovao francuske inženjere prvi puta ![]()
|
|
|
#19025 |
|
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Lijevi zavoji na skijanju bolji.... |
|
|
|
|
|
#19026 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zna li netko kako se na Peugeot 206 CC skidaju ove plastike za osvjetljenje tablice? Evo i slike. ![]() Hvala. |
|
|
|
|
|
#19027 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
možda ovako https://www.youtube.com/watch?v=y92nZPF9eqs
|
|
|
#19028 | ||
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Kad bi nekako mogao privremeno prebiti ruku na 5 mjesta dok mjenjam sijalicu to bi bilo odlično. |
||
|
|
|
|
|
#19030 |
|
Adrenaline junkie
|
Ja imam fabrički naslon za ruku između sjedišta i nemam taj problem sa lupanjem utičnice za pojas. Inače, taj naslon za ruku smeta prilikom brzog stavljanja pojasa kad naletiš na patrolu. ![]() |
|
|
|
|
|
#19033 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
|
|
|
|
|
#19035 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
jel prodaje neko megane 3 il focusa za 45k? ![]() izgubio sam privilegiju da đedaja riješim muka, neko me preteko ![]()
|
|
|
#19036 |
|
Adrenaline junkie
|
|
|
|
|
|
|
#19037 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
potegni pojas do kraja van te sa jedne i druge strane ga našpricaj silikonskim sprejem pa ga vraćaj natrag... tak jedno 2-3 puta kompletnom dužinom. nemoj ga baš stavljat idućih par dana jer ćeš si usrat obleku i zahvališ mi poslije ![]() |
|
|
|
|
|
#19040 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
problem s pojasom u Cliu je taj da metalni dio, kopča, prilikom izvlačenja pojasa redovito zapinje u vrata. neki dan ulazim u auto i skužim da su vozačeva vrata iznutra dosta pohabana upravo od tog zapinjanja ![]() |
|
|
|
|
|
#19041 | |
|
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
![]() Zavaljujem. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19042 | |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19043 |
|
PC Ekspert
|
|
|
|
|
|
|
#19044 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Hm nije mi drago, uništio si mi jedan argument protiv susjeda.. Naime krv sam mu popio, on se vozi na motoru, i boji se nagnut u lijevo. Toliko da sam ja primjetio po gumama, a ja biker, moš mislit, jednom u životu vozio apn-a, i hrpu automatika, skutera. Guma mu je potrošena jedno centimetar dva više sa desne strane. Meni to izgleda/zvuči presmiješno ali dobro. I dalje mislim da on nije za motor, jer nema vozačku, nezna prometna pravila, neregistriran motor upitne ispravnosti, etc, ali imam argument manje ![]() Stvarno sam mislio da je on valjda jedini takav u krugu 10 000km.. |
|
|
|
|
|
#19045 | |
|
PC Ekspert
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#19046 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19047 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Syss, spomenuo si neko ostavljanje fleka po odjeći? Taj silikon sprej, pretpostavljam da to nije onaj "silicone oil" koji imam doma ![]() Ovo je očito nešto drugo, što moram tražiti kad dođem u dućan, di to kupujete, autodijelovi? Žena vozi clia i samo čekam da kopča od pojasa napravi kvrgu na vratima. Svaki, ali baš svaki je*eni puta mora zalupiti vrata s kopčom u štoku. I onda kad dam primjedbu veli da se to događa samo kad sam ja s njom. Je, moš mislit ![]() |
|
|
|
|
|
#19049 |
|
Moderator
|
http://www.njuskalo.hr/dodatna-moto-...-oglas-5649261 to je okvirna cijena, ja se stvarno ne sjećam di sam svoj kupio to je bilo fakat davno, ali velim još uvijek ga imam jer stvarno se troši na kapaljku i kanta je dosta velika. |
|
|
|
|
|
#19050 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|