|
![]() |
#633 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() |
Dosao do tocke kad trebam odabrat fakciju, tamo prestao i nimalo me ne vuce vratiti se.
Witcher 3 me unistio za druge RPGe ![]() |
![]() |
#635 |
Silence
Datum registracije: Jul 2011
|
Meni je pak taj Witcher kojega toliko spominjete i hvalite zadnje smeće od igre. Stavio sam ga nekidan i stvarno se trudim pronaći u igri nešto što bi mi se svidjelo, al ne ide... Više se borim protiv igre i debilnih bugova nego što zapravo igram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
300 sati koliko sam utukao dovoljno govori,ali dobro svatko neka igra sta hoce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Istina, i meni je W3 postao benchmark za rpg-e i F4 ima nesreću bit prva igra instalirana nakon prelaska witchera (isto nekih 200-300 sati, neću toliko ostavit u f4 sigurno). prvo što mi je zasmetalo je grafika i optimizacija naspram witcherove koja je svemirska kraj ovoga, a nakon toga jako loša priča i neuvjerljivi likovi. sreća pa mu je svijet (usput rečeno i najbitnija stavka) jako zanimljiv i sadržajan inače osim što je dio fallout serijala ne bi imao razloga trošit vrijeme na ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
E, dobro si me sitija. Dok DCPR sam izbacuje patcheve i dodatni sadržaj, za fallout to mora radit community. Ova prva igra isto ima mogućnost modanja i ima svoj nexus, al za njega nisam mora stavljat ni jedan jedini mod, dok sam za fallout u prva 2 dana ja mora stavljat stvari koje je dev propustija. Meni to i nije neki plus (ne govorim za quest modove). |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Gle, zadrti sam Falloutovac (kvragu, ljetos sam ponovo prešao cijeli F2 Restoration Project ![]() Daleko od toga da je F4 loš, ali u Witcheru nemam osjećaj bezumnog grindanja, svaki quest je drugačiji, obrati, zapleti, posljedice dvojbenih odluka koje se vide tek nakon par desetaka sati igranja. Ono, uvuče te u svijet samo tako, još me muči što nisam uspio spasiti Bloody Barona... Pitaj me za bilo koji lik iz F4 i ne mogu ih se pola sjetiti (osim možda Nick Valentine-a i onog luđaka Hancocka), Ni sam nisam neki ljubitelj srednjovjekovnih settinga, ipak više volim gauss rifle od mača, ali Witcher je jednostavno igra s dušom, frigaj ga, vanilla F4 nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Eto napokon i ja krenuo i odmah problemi.. Nevjerojatno da igra s kraja 2015 ima takve kolosalne zajebe. Vsync je nepodnošljiv jer stvarno dodaje puno laga i kad mičem miš imam osječaj kao da igram na ledu, a ako isključim vsync dolazi do dosta problema jer je očito engine napravljen da radi samo na 60fps ![]() Rješenje sam za sad našao tako da sam isključio vsync, s nvidia inspectorom lockao fps na 60 i stavio da je igra u "windowed borderless" kako bi izbjegao screen tearing. Za sad se čini ok Ż\_(ツ)_/Ż Kako ste vi rješili taj problem? Ili ste se pomirili s vsyncom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Stavio 60 fps limit? kako možeš to ne staviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
PREMIUM
|
Kak misliš? Ako ugasiš vsync fps ode preko. Samo što onda i fizika ode kvragu jer je sve vezano za fps. E sad, pošto vsync dodaje hrpu laga, najbolje rješenje je isključit ga, a fps na neki način ograničit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Premium
|
Pa od kada to? Koliko ja znam lockano je na 60 fps-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
pa to i velim,ugasit v sync i u rtss programu koji dodje zajedno sa msi afterburnerom ograniciti na 60 fps. |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
PREMIUM
|
Citiraj:
Zato jer ti je upaljen vsync. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Premium
|
Nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
PREMIUM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
http://www.cooltechinfo.com/new-vega...t-4-follow-up/ Ovo bi bilo super. F4 ću pričekat da padne na 10 - 15 $ (uključujući DLC) ali obsidian verziju bih uzeo jer sam radije za RPG. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#656 |
Premium
|
Cijenu Season Pass-a su digli s 30$ na 50$: http://www.pastemagazine.com/article...ing-add-o.html Do 1.3 se može kupiti po staroj cijeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Mogli bi bit zanimljivi DLC-ovi, nova mapa, misije, likovi, oruzja, neprijatelji i slično. Mogao bi uzet sada Season Pass, kaj velite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|
Uzmi prije 1.3. svakako. 50 funti ili dolara je puno samo za season pass |
![]() |
![]() |
#659 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Kao vlasnik season passa i zadrti Falloutovac koji je odigrao sve što se u Fallout svemiru moglo odigrati, i to više puta, mogu samo reći da je ovo sramota. Gdje oni vide 40$ odnosno 60$ sadržaja? Neka uzmu olovku i papir pa odu do CD Projekt Reda pogledati kako se DLCovi rade i kako se odnosi prema gamerskoj zajednici. Nakon što sam završio F4 i nakon njega W3, vratio sam se odigrati još malo F4. Izdržao sam 5 minuta i izašao iz igre. Nemam neki želju je opet pokrenuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|