|
![]() |
#751 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Dovoljno govori o firmi, suportu i budućim nadogradnjama... |
|
![]() |
![]() |
#752 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
http://www.amazon.de/HIMEDIA-Q5quad-.../dp/B00PB1ZMY2 ovdje ga hvale na sva zvona i reviewi su odlicni
#753 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja bi za te pare radije https://osmc.tv/vero/ . Barem po tome kakva je podrška za raspberry pi od njih. A kažu Three years of guaranteed software updates |
![]() |
![]() |
#754 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Cekaj, preporucas neku stvar koja jos sunca nije vidjela, sa nekim linuxom gore i nekakvim media centar softwareom za koni se jos pojma nema kako radi niti kakvo je sucelje, sa ispodprosjecnim hardverom... Stvarno preporuka nema sto |
![]() |
![]() |
#755 |
Lika u mom srcu
|
Ovo mi se cini dosta bolje Himedia Q10 Quad Core Android 4.4 2G/8G Extreme FULL HD 4K 3D TV Box Media Player with Gigabit Network, Built-In Wifi, 7.1 HD-Audio https://www.amazon.ca/dp/B011OYFVMC/..._TrvHwbQ5ZVY7T |
![]() |
![]() |
#756 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Obzirom da nije niti izašao, najlakše je staviti u bookmark i vidjeti kako se zaista ponaša kad ljudi krenu javljati. HW iskreno nisam puno ni proučavao već sam pretpostavio da svatko zna da li mu uopće dolazi u obzir kratkim pogledom na stvar. I nisam niti tvrdio niti mislim da je to ikakav sveti gral media playera. BTW rekao sam da bi za te pare JA radije uzeo taj, nego onaj koji je linkao kolega, a za koji je netko spomenuo da teško da će imati kakvu podršku. A zašto sam to rekao = prva rečenica. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#762 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Dok sam koristio dual screen setup meni je to radilo bez yebe. Kodi zabetoniran na extended displey, dok ti na primarnom radis sta hoces! Postavi kodi na extended i poigraj se s "use fullscreen rather then true fullscreen" ... ![]()
![]() |
#764 |
Premium
|
U isti tren nemo`s na dvije strane, ali mozes vrlo lijepo posloziti, ovisno o periferijama koje posjedujes. Tada sam koristio iMon, a on se moze podesiti da bude Kodi dedicated tako da sto god stisnes (bez obzira koja aplikacija bila u prvom plavu) odnosi se samo na Kodi i on tada automatski dobije prioritet; To je bila jedna od prednosti. Nisi morao kliknuti na ekran od kodija da bi naredbe radile. Ako nemas iMon ... Ides prvo sa Kodijem. Pustis film i ne diras, ostavis da radi na extended displayu i on se nece minimizirati u tray ako kvackas "use fullscreen rather then true fullscreen" Dalje nastavis na primarnom displayu sto god zelis. U medjuvremenenu ako trebas manipulirati u Kodiju, moras prvo na njega kliknuti da preuzme prioritet. Kontas ?! ![]() Zatim ... Kodiju das hdmi/passthrough, a windowsima zvuk sa maticne i to je to. Imas i odvojene zvukove. Kodi na rec, a windowse na monitor ili sluske ... Ovaj nacin zbilja dobro funkcionira, iako zahtjeva nesto navikavanja ... dosta ondasnje XBMC komune je koristilo dual/extended setup pa su developeri odradili dobar posao i fino to poslozili. Ja sam bio iznimno zadovoljan. Cak su se svi ukucani vrlo brzo navikli i naucili koristiti.
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 05.01.2016. u 22:58. |
![]() |
![]() |
#767 |
Premium
|
@gabre evo ti moguceg rjesenja za dts hd i ddma. "Lego" modularna slagalica od koje dobijes dual-boot HEVC box - android i Ubuntu za koji bi rekao da podrzava dts hd i ddma. Pa na njega dodas kodi ... Zbilja zanimljiva stvarcica. Jedino sto nakon sastavljanja nemas kuciste. http://www.geekbuying.com/item/GeekB...rce=shareasale EDIT: 20$ popusta ako se na promo stranici ostavi komentar A nakon kupnje GeekBox for $89, ostvaruje se i 10$ popusta na Landingship plocu
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 01.01.2016. u 09:20. |
![]() |
![]() |
#768 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ništa od DTS HD audia na RK3368 chipu. |
![]() |
![]() |
#769 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
za gabrea uz preptostavku da jednog dana nabaviš USB IR remote meni radi ukratko: preko itunesa sve što je na istoj mreži je povezano i prepoznato bez ikakvih dodijeljivanja IP adresa. kada se pusti sadržaj sa kodi-a samo se stisne desni miš i izabere TV (spojen kabelom ili WIFI na istu mrežu) umjesto kompa. |
![]() |
![]() |
#770 |
Lika u mom srcu
|
za GabRU :P ne znam zasto si mi ovo linkao, ne treba meni streamnje na drugi tv? samo player koji pusta dts HD MA na receiver, a to ne moze ni jedan. Nvidia shield moze, ali samo kroz archos player. isto vrijedi i za one sto je netko stavio tu, kroz KODI ne radi vec kroz neki interni player. |
![]() |
![]() |
#771 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Chromebox, Intel NUC, ASRock Beebox, ... |
|
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#774 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
#775 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Zotaca sto imam sam uzeo jos odavno, ali to mi je ionako za boravak za komp. Ovo gledam za kino nesto sloziti ![]() Isprika na neredu, sinoc i jutros sam slagao komp i preslagivao nesto, nabacim bolje slike kad pocistim ![]() |
|
![]() |
![]() |
#776 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
#778 |
Premium
|
Smije, trebaš usb A to A kabl. Možeš ga jednostavno napraviti od dva usb kabla. Ipak moj savjet je ..rootaj sa Kingroot appom direktno iz androida. Ja sam prije par dana rootao svoj M8S na taj način. |
![]() |
![]() |
#779 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
E puno hvala na infu, ja sam probao sa iRoot-om pa nije išlo. sa kingom išlo ko od šale.Nego kako odinstalirati app sa M8S, nikako da nađem opciju za uninstal???Znači kužim kako preko KingRoota ali kako sa boxa? |
![]() |
![]() |
|
|