|
![]() |
#6121 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6122 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
#6123 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Meni npr. takav sustav izgleda otužno, i zato su mi Samsungove i LG-eve inačice Androida mnogo konkretnije, nude više funkcija, korisnih caka i bolje mi izgledaju vizualno.
Zadnje izmijenjeno od: explorer 4. 28.12.2015. u 23:56. |
||
![]() |
![]() |
#6124 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ili nije? Pa ne govorim ni ja iz guzice, koristio sam S2 vise od godinu dana. Ekran je apsolutno smece. Nakratko sam paralelno koristio jeftinog cajniza sa LCDom i to je bilo zalosno za gledati koliko je S2 los. Sjecam se koliko sam se samo nayebao da napisem jednostavni mDNIe tuner koji bi radio na JB, i opet i tada sam mrzio gledati u taj ekran. Za losiji AMOLED se moras vracati, gdje, u vrijeme HTC desirea? |
![]() |
![]() |
#6125 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ekran mu je možda bio loš na S2, ali dizajn je bio debelo bolji od sadašnjih modela i volio bih da se vrate na njega (back to roots).
#6128 |
Premium
|
Bit će iste veličine kao i S5. Taman ću produžavati pretplatu u 06/16 kad bude dostupan na tržištu te se nađe poštenih i opširnih reviewa pa da pređem sa S5 na njega.
#6129 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#6130 |
Premium
|
Čekam da dođe novi ugovor za preptlatu. Ionako mi se ne žuri jer S5 još uvijek dobro služi svrsi.
#6131 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Kako kokos kaže, S5 je i više nego odličan overall mobitel. Jučer sam se igrao sa S6 jedno 2 ure. meni nema neke razlike u fluidnosti i ekranu. Radi ok, ali ništa sad spektakularno. Jedino što je kamera osjetno bolja od S5 u u unutarnjem ambijentu. Ali samo zbog kamere nema šanse da mjenjam mob za S6. :cheers: |
|
![]() |
![]() |
#6132 |
Premium
|
Da Samsung ima pameti (a to će vrijeme pokazat) onda bi trebali stavit veću bateriju a ne one socijalne iz S6.. Izgleda da je došla era pumpanja ram-a, tankoće uređaja, 4k gluposti itd. Očito su baterije zadnji na listi prioriteta, a vrhunac je bio prije dvije godine izlaskom Z3 i G2, od onda ide sve silaznom putanjom po pitanju baterija.. |
![]() |
![]() |
#6133 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6135 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
A ja na ljeto 2018 kupujem s7 ![]() |
![]() |
![]() |
#6136 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Kad si kupio S5? Na ljeto 2016. ili?
#6137 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Haha a ne,bilo u sancta Domenica 3 god. |
![]() |
![]() |
#6139 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
slažem se, iskreno sa S6 nisam primjetio u stock varijanti neke promjene.. tek sa debloatanim xtrestolite dolazi do izražaja za 50% veća brzina bez zastajkivanja i tu je drugi kernel koji pruža bolji život baterije i vrhunske performanse.. samsung su vrhunski uređaji ali imaju užasan softver sa 125 beskorisnih aplikacija tak da ja odmah stavim neki custom.. na s5 sam imao xtrestolite i sad to imam i na s6 i mob leti. fora je jer ima u sebi bežično punjenje a kineski stalak za punjenje za s5 sam platio 5 dolara i radi super sa s6 pa ga ne trebam uštekavat.. S6 je tanji a i lakši čini mi se ali jako je loše što otraga ima glatko staklo.. s5 ima onaj gumirani poklopac koji gotovo da ne može iskliznuti iz ruke. a s6 ima to staklo koje klizi ko led.. da nema zabude, ne koristim nikakve maskice jer staviti premium dizajn mob u silikonsku gumu je ko imati seks sa vrhunskim komadom preko 3 kurtona... blesarija.. jedino da je odozada staviti nešto što ne kliže.. UHD ekran se na oko ne kuži, kamera je nešto bolja i to je to.. da je gore neki snapdragon onda bi se tu dalo zvuć još više tuninga ali i taj exynos je vrhunski chioset. sve u svemu da ženi nije krepao njen s4 i morao sam joj dati svoj s5, nebi kupovao s6.. ali morao sam.. ![]() |
![]() |
![]() |
#6140 |
Premium
|
Samo je pitanje što nas čeka na S7. Osobno bih volio OIS, IP67 i sd slot. Također je i pitanje koja će verzija, SD ili Exynos, biti dostupna u ovim krajevima. Pretpostavljam da će Exynos imati bolje perfomanse, ali slabiju podršku zajednice.
#6143 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mene osobno zanima: - bolji battery life (Snap vs Exynos) - USB type-C 3.0/3.1 - IP67 - OiS, laser focus, itd. (dakle, kamera) - non-slippery dizajn (S6 je katastrofa za koristiti bez neke maske, mob je preklizav) |
|
![]() |
![]() |
#6144 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#6145 | |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Zamrznuo sam stvari koje ne koristim (pod applications, pa disable): Discover Briefeng Drive Galaxy Apps Galaxy Apps widget Google play games Google movies Google music Newstand Text to speech Google+ Hangouts One note Peel Samsung gear Voice wake up Najvise mi zdere bateriju Tado, program za kucno smart grijanje posto stalno javlja lokaciju radi paljenja bojlera prije nego krocim u kucu... Ali i to je zanemarivo, tipa 10% na cijelu bateriju... No to moram imati. I to je to. Najnoviji OTA update. Crni wallpaper, display brightness na auto ali na pola. 2 dana drži mob. Nikakve promjene s Lumie 930 i S3 koji sam imao paralelno... Govorim o koristenju mobitela u te svrhe (razgovori, mail, social) a ne igranju/fotkanju. Sa novim 3d igrama ide 1% po miuti dolje, no to svi znaju ![]()
![]() |
#6146 | |
Premium
|
Citiraj:
ChatON Google Play Movies & TV Google Play newsstand Hangouts KNOX S Health S Voice Samsung Apps Samsung Billing Samsung Books Samsung Galaxy Samsung Galaxy apps widget Samsung Games Samsung Link Samsung Link platform Samsung push service Story Album Story Album widget Talkback Travel Travel wallpaper Trip Advisor Unified Deamon ( EUR ) Weather Yahoo! Finance Yahoo! News P.S. Nitko nema iskustva sa onim Iron baterijama? |
|
![]() |
![]() |
#6147 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ovo je kod mene isključeno: http://pastebin.com/AfVCXrt7
#6148 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6149 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#6150 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Koliko se sjećam Mario92 je koristio debloater koji to odradi bez roota. Nisam pretjerano ulazio u problematiku, pa možda se i varam. |
![]() |
![]() |
|
|