|
![]() |
#721 |
Guest
|
Ne ![]() To je OrangePi PC ilitiga Naranča. Kraljica... Zbunio te openelec, priznaj ![]() Da, i Orange odnedavno "vrti" openelec ![]() |
![]() |
#723 |
Guest
|
UUuuuu zamalo zayeb !! ![]() Ha, onda yeb'ga...onda ispada: ili ništa, ili HTPC u itx formatu uz osvrt na zvučnu i izlaze... |
![]() |
#724 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Stvar je licence, a ne primarno hardvera. |
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Posto imas dtsHDMA i DDTrueHD sposoban REC, treba testirati jer ima dosta oprecnih izjava po forumima. Koliko sam stekao dojam kroz sve ove godine na kodiju ... vecina ljudi na KODi/PC cesce dobije dtsHDMA i DDTrueHD passthrough dok kod KODi/android ima svega. Sta je u pozadini mozemo samo nagadjati ... Ako mozes dogovoriti Shield na probu pa ako neide da ga vratis ... GFI Uglavnom ... nekad treba i podesiti KODI, nije uvijek sve "OnTheFly"
#727 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Rsdi se o tome da android OS jednostavno jos nije slozen za to dobro, odnosno, Kodi nije kos slozen da radi na androidu passthrough dts Hd, u tome je caka, navodno ce tek kodi ver17, to moci. Do tada ce izaci i nova verzona nv shielda |
![]() |
![]() |
#728 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
A brzina implementacija stvari u Kodi ovisi o volji zajednice... Tako da se to može desiti za 2 mjseca, a može i za godinu dana (malo vjerojatno).. A shield postoji tek 9 mjeseci, i u EU je dostupan tek od nedavno, tako da će vjerojatno prije stići support za DTS-hd nego Shield 2 |
|
![]() |
![]() |
#731 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Problem je mali milijon kineskih garaža koji slažu te android playere bez podrške i normalno da to ne radi. Koliko znam licenca za DTS je podosta skuplja od Dolby-a, zato je proizvođači izbjegavaju. Generalno Gabre moraš se odlučiti na kompromis, ili PC/Kodi koji je možda i najbolje riješenje ili dedicated media player tipa Mede8er ili Popcorn koji imaju najbolju sliku i nemaju problema sa HD audiom kao Android ali nemaju toliko fleksibilan GUI kao Kodi. Pogledaj si na Google play store-u Yatse remote app za Kodi. Plaća se ali recimo imaš ono kaj si spominjao da "odjednom" hočeš pogledat glumca na IMDB-u, to možeš direktno u app bez da se mičeš iz filma. Da ne spominjem potpuni browse filmova, serija i muzike na samom mobu koji izgleda predobro i radi super... U startu odmah zaboravi na Android i već si na pola riješenja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#732 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pomirio sam se ja, vidim da nema srece jos u tome, cak ni na najboljem uredjaju na trzistu (nvidia shield), odnosno Kodi na njemu ne radi, dok uredjaj ima sve licence i podrske. I cak i radi kroz Archos player. Ali evo, sad mi je komp Kodi player, i zivicra me sto mi je desktop podijeljen, ili moram staviti duplicate displays, ili moram stalno navlaciti misa lijevo desno izmedju displaya, itd... ne mogu na kompu recimo otvoriti game a da mi se kodi vrti na drugom displayu, itd . kifla.. a da idem slagati jos jedan dodatni komp za kodi mi je jednostavno retardirano i bacanje novaca, plus dodatna buka takvog kompa. |
![]() |
![]() |
#733 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
A jeb..iga, i ja ima na laptopu preko extended ekrana...isto je ili Kodi ili nekaj drugo. Šta češ, da nam je standard bolji nebi uopće raspravljali o svemu ovome, ne ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Premium
|
Update vezan za Openelec i M8S box (Amlogic S812). Jučer sam instalirao Openelec 6 na svoj M8S (generički kinez OTT/VENSMILE TV BOX) i radi besprekorno, osim..... što ne radi wifi. ![]() Sve ostalo radi stvarno ok, brz ko metak. Radi i bluetooth, čak sam upario PS3 bluetooth daljinac. Dakle ako vam je bitan wifi zaboravite dok to ne isprave u novoj verziji roma, ako ste na žici imate Openelec koji radi potpuno ok. Ako nekog interesira postat ću upute, flešanje je vrlo jednostavno, treba vam SD kartica i čačkalica. ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | ||
Premium
|
Citiraj:
Oce li openelec raditi na svim amlobic 812 m8s playerima? Mozda bi ga trebalo otvoriti i vidjeti jel isti chipset?! Koji je način povratka na tvornički firmware? Citiraj:
...... Glede m8s boxa Player je bas brz do jaja. Malo ga steka originalni daljinac posto je IR, ali sa meLe f10 pici ko simplon. Izbornici kodija su tecni, munjeviti i sve je vrlo brzo. Probao sam najteze skinove i svi rade fenomenalno. Ostavlja dojam puno zesce pile nego sto je. HDMI passthrough DTS i DD radi OK. Jedino sto sam primjetio da ako se box podesi na 1080p/60 unutar Androida, tada unutar Kodija svako FFW/RW premotavanje radi refresh TV slike sto zacrni ekran. Ako se podesi na 1080/50 premotavanje je trenutno. Bilo bi najbolje da u ponudi ima 1080/59, ali nema. Ja cu radije ostati na Androidu, samo da mi je naci root da mogu dodati tih par sitnica
![]() |
#738 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja sam svog dobio prošli tjedan, također sa PDV čestitkom. @Prki Već je više puta govoreno da je to APP (ako prođe prođe) metoda. Nego, kakav je onaj daljinac RC11 što si ga naručio? @Ziiky Da li gyro na F10 radi u svim aplikacijama i igrama? |
![]() |
![]() |
#739 |
Premium
|
@Ziiky, probao sam flešat nekoliko verzija i jedino ova iz devel foldera radi ko urica, osim wifi-a. http://www.amlinux.ru/image/ i odabereš OpenELEC-Amlogic.arm-M8S-6.0.0.2.zip. Ne znam radi li sa svim plejerima ali sa mojim M8S radi super, ja definitivno spajam ethernet i ostavljam Openelec. Mislim da bi trebalo raditi sa svim M8S uređajima s Alija, svi su identični. Android je ok, može se to koristiti.... ali na kraju priče box mi treba isključivo za Kodi, a tu je openelec zakon. Povratak na android je jednostavan, flešanje preko SD-a, u težim slučajevima preko USB Burning Toola (ako je uređaj brickan, loop itd). http://mbox.co.za/forum/viewtopic.php?f=62&t=182 |
![]() |
![]() |
#740 |
Premium
|
Trenutno sam spojio mele f10pro jer mi je bio pod rukom. Sa meLe f10 delux ce biti prva liga kad objedinim tv i risiver preko IR-a signala, a android i kodi preko RF-a uz dodatak air mouse-a. EDIT: @e-mil Ono sto sam ja probao radi ok, medjutim bolje ti je ubosti kakav gamepad
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 26.12.2015. u 13:39. |
![]() |
![]() |
#741 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Može nekakva preporuka ili će biti dobar bilo kakav jeftini "kinez"? Kakve su uopće one bežične tipkovnice sa touchpadom što se prodaju za 10-ak USD? |
|
![]() |
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Rc11 je jedna od najboljih stvari koje sam kupio od Kineza za sitne pare.Znači mišonja radi odlično i super precizno.Radi plug and play na svemu što sam probao.Hvata na 8m(vjerovatno i više ali mi fali sobe).Ima opciju uključen isključen( ne moraš držati tipku da bi miš radio), lagan je i odlično leži u ruci.Nakon par min. upotrebe dobiješ osjećaj i stvarno je precizan.Uglavnom preporučujem.Ne znam kakvi su ovi skuplji modeli(ovaj je bio 14€) ali za ono što meni treba je ovo savršeno. |
![]() |
![]() |
#743 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Kako radi paljenje i gasenje playera s tim openelecom? Gasi se ledica? Koji wifi cip je u tvojem playeru? Kod mene je app6330 ili tako nesto... |
|
![]() |
![]() |
#744 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Pozdrav, trebao bih pomoć oko izbora Media playera za stream utakmica(nogometnih). Naime otac je do sada imao Android TV player sa 4.0 OS-om(ICS) te mu je isti služio isključivo za gledanje utakmica. Znači on bi našao na netu neki program za stream te bi gledao utakmice. E sad, isti je krepao nakon cca 2.5 godine i sad bi mu uzeo drugi. Ima li što pametnije za stream utakmica? Jer ovako je svaki drugi dan morao tražiti drugi program pošto su se programi crashali/nisu radili/neažurirane baze servera itd. Ako ima tko iskustva ili sl. neka preporuči. Hvala!
#745 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#746 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam isti taj wifi/bluetooth chip, AP6330 (unutra je Broadcom BCM40183 BT modul i Broadcom BCM4330 Wifi modul). Ne znam, nekom radi, nekom ne radi. Meni definitivno ne radi, a ne radi mi više ni bluetooth. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#747 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pališ ga i gasiš sa njegovim daljinskim? jesi li probao možda ( ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
|
Da, pali se i gasi(u stvari stavlja u standby mod)s onim malim daljinskim koji ide uz player, to radi bez problema. Ne znam kako se spaja K400, ali ako ti K400 radi sa M8S playerom bez ikakvih kemija i dodatnih usb receivera, trebalo bi raditi i s openelecom, koriste apsolutno isti daljinac. |
![]() |
![]() |
#749 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
jel netko probao ovo cudo HiMedia Q5 - http://www.himediatech.com/q5iv.html
#750 |
Premium
|
M8S Kodi + torrent masina Testirao sam vecinu klijenata i kod vecine sam naisao na neke probleme. Flud app jednostavno briljira i postavkama i stabilnoscu. Moze ga se podesiti da radi u pozadini, da drzi pcu budnim, port setup i dr. Kodi + Flud 17w potrosnje ![]()
|
|