|
![]() |
#1051 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
@Blade - Jel si probao s veće udaljenosti sa APom i kako je sa HE? Navodno sad i HE BBa probija citadele... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 23.12.2015. u 14:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1052 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Vidi par postova gore, isto Nagato, stari patch... Sutra isprobam s NM ako ima razlike. Koliko vidim još od prošlog patcha i Colorado ima problema s overpenovima radi 16" granata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Sremium
|
Kako ispada, da sam znao kako će se stvari odvijati, danas bi u luci imao Pljeskawicu, Minekazea, Mutsukija i Clevea....i uštedio bi dosta vremena i nešto para...Kieva prodajem večeras i vraćam se na Gnjevnog koji tako nerfan ipak ima šanse u svom tieru...Ovisno koliko ću para dobit od onih prodanih brodova uzmem i Mutsukija konačno... sranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Dok moderi ne osposobe training room da mogu testirat brodove i penove na odredjenim udaljenostima i kutovima, sad je sve sreca. HE sam sastavio close range u cruisera i napravio 11k + 2 miliona krepanih modula, nema citadele. Sad sam sa Fusom igrao, 5 citadela i jedna na cruiser, a nije da nisam pokusavao, ostalo su bili BBovi. Al Fusa sam uzeo jer ima topove manjeg kalibra pa su "teoretski" vece shanse. Nagatom je teze, bice 400mm topovi overpenaju ko blesavi. Probam sad stari training room mod, mozda se govno i ucita. Nece, crasha igru na loadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1056 |
DBS
|
S japanskim DDima nema puno opcija, po meni ih ovako treba slagati:
* Neki preporučaju i AFT na 4 redu za stealth fire na višim tierima gdje im topovi postanu korisni ali ja ne igram viši tier i ipak mislim da je Last Stand must have. Fale mi još 2 boda do 5. reda. Kad skupim 15 bodova, ostala 3 mislim potrošiti na Basic Firing Training za brži reload i Expert Marksman da malo ubrzam okretanje kupola koje je na japanskim DD-ima super sporo. Krajnji cilj je Fubuki, ali ne idem dalje od Mutsukija dok ne dođem do Concealment Experta = 5.4 km detekcija s Mutsukijem i camo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
DBS
|
* Išao sam na veći AA domet jer za razliku od Minekaza s ovime i možeš nešto skinuti, dok su mi najveća prijetnja lovci sa CA koli lete naokolo - ovako ih sa CTRL skine brzo kad me otkriju a i domet AA mi je veći od dometa detekcije iz zraka. Poanta je ostat skriven što je duže i više moguće. ** Rudder shift mu je dovoljno brz sa 2,1 sekundi, a brod gubi puno na brzini sa punim kormilom. Zato često skrećem samo za pola kormila i koristim ovaj mod za brže ubrzanje. Naravno, ne libi se koristiti puno kormilo kad si u škripcu. ![]() Btw. Tirpitz je na "akciji" za 450 HRK. Bundle naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1059 |
Sremium
|
Hvala Thore. Ali kaj nije bolje uzeti Torpedo tubes modification 2 (u drugom slotu) jel se onda dobije 20% na brzini torpeda koja su prilično spora....? Inače, Mutsuki mi se sviđa, drugačiji stil igre od Minekazea. Treba i strpljenja. Drugi hull sam freexp opalio jer nakon prve partije sam shvatio da ne želim tu patnju s torpedima dometa 6km a concl isto 6km... Tirpitz bundle? Eto opet super prilika ko hoće dat malo bogatstvo za jedan premium BB haha Mislim da ću pričekat da izbace njemački BB tree Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 24.12.2015. u 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
DBS
|
Također čekat BB liniju. Šteta. Da je solo možda bi ga i uzeo (Božić je :P). Ne možeš povećat brzinu torpeda. Samo brzinu okretanja lansera i smanjit šansu da ti ih onesposobe. Nikad mi ih još nisu uništili, samo onesposobili i to je rijetkost. A što se tiče bržeg okretanja - 95% situacija si već spreman i okreću se dovoljno brzo za moje potrebe. --- Jao što su napravili sa zvukovima topova u 0.5.2. Kao da netko prdi u loncu, pardon my fench... WTF WG?! S Citadelama nemam problema, igrao jednu partiju s New Mexicom. Podjelio citadelu Kumi, Aobi i New Yorku. Sve ko i prije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1061 |
Premium
|
Dobri zvukovi jelda? ![]() Neznas koji je gori, prije je 203mm imao super zvuk, odlican echo i dubinu sad je nikakav. 400mm na nagatu je ocajan, nemas osjecaj da pucas sa ogromnim topovima. Ma daj im par dana, bice audio mod da vrate postene zvukove. WG idioti, uvjek useru ono sta ne treba dirat. Za overpen velikih topova nemam rijeci, sad mi se ne isplati gadjat cruisere. 30 sec da im napravim 1200 dmga kad pogodi 6/8 shelova ravno u sredinu broda. Mogami i Atago sta primaju citadele ko od shale, sad overpenam redovito. Sastavio sam 3 broadsidea u pepsi sa 10km, svaki put po par tisuca, lik sa druge strane se smije i komentira kako su sranje napravili, veci je on meni dmg radio sa AP nego ja njemu. Sad samo gadjam BBove, drugo mi se ne isplati. Il pucat HE na cruisere. Fuso jos moze citadelat cruisere radi manjeg kalibra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1062 |
DBS
|
Velim, nemam problema s New Mexicom. I dalje sve kao u 0.5.1. Nakon Hosha gdje sam imao 10/12 pobjeda, sad kad sam prešao na Zuiho 6 poraza za redom. Uopće nije lagano igrat CV-a. Ali teram dalje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
U međuvremenu on mene citadela bez problema, da nije partija završila bi me potopio. Sa fusom sam isto imao okršaj na 4 km, niti jedan citadel, a on mene melje ko da sam Karlsruhe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Sremium
|
Koja partija u Kievu (ovom nerfanom)....t8 brodovi....Tirpitzi i društvo...jednog Tirpitza zapalim (držao ga na distanci plus dim) i onda skužio da se jedan zavukao iza otočića. Rekoh idem na sve il ništa i iznenadim ga zaletivši se drito u bok dok su mu kupole bile okrenute na kontra stranu. Rokam ga HE granaticama i negdje na 3km (domet torpeda mi je 4km haha) ispalim sve.. Taman se pripremao da me dokrajči kad BOOM!....skinuo sam ga solo hehe. Uglavnom zgubili smo a mene su roknuli naravno jel mi je na drugoj strani bila cijela njihova armada, pošto su moje riješili. Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 24.12.2015. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Počastio sam se za Božić Atlantom ![]() Izuzev papirnate karoserije, STRAŠAN brod, ROF je vanzemaljski. Fascinantno je to kaj na protivnika djeluje demoralizirajuće kad neprekidan snop granata leti prema njemu...instant se okreću za 180, iznenađujuće, sve klase, od DD-a do BBa (CV incl.)...svi bježe. Zna se da brod nije za prethodnicu već za support i tu je strašan. AP uopće ne koristim, samo HE granate ![]() U 9 partija koliko sam stigao odigrati, 14 kill-ova, svaki puta (ako me ne potope prije) preko 170 hit-ova na metu ![]() Blago rečeno, oduševljen sam ![]()
![]() |
#1067 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 | |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Bas se potrude napravit video,svaka čast Cini se ok oklopljen, sa odličnim AA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Premium
|
Jaoo,koje izivljavanje sa Coloradom... Jedna od najjacih partija s njim ![]()
![]() |
#1072 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
2 dana gubim zivce...Nagato nemrem citadelat nikog osim battleshipa. Fuso( isto manje citadela na cruiseru). Onda na aobi stavim malo AP i citadelam svaki cruser ..i po partiji 5-6cidatela bez problema (20cm gun). Nista. do iduceg patcha necu igrat, jer me zivcira HE Spam naveliko |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 | |
DBS
|
Citiraj:
RNGesus i BB disperzija. Ako te nejde taj dan s BB-om, igrat nekaj drugo. Ako misliš da gubiš živce, igraj CV. Nakon 10/12 dobivenih sa Hoshom, 2/12 dobivenih sa Zuihom. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Premium
|
NIje balansirano.. Imam i ja partije di 4broda spizdim, malo bacim na HE i preko 100k sam bez problema. Pricamo da jednostavno useru ono osnovno,nema se sto puna salva na 10km di ga pogode 4-6granata po sredini napravit 5k dmg..to je gotov brod i amen(cruiser) A ne sad citadelam cleva dok mi je okrenut pod noz na 18km slucajno. No budu oni to promjenili svremenom |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Premium
|
Jebote, ko da sa zidom pricas. 400mm topovi overpenaju, sa Nagatom citadelat cruiser je ko na lotu dobit. Fuso sa 356mm citadela cruisere puno lakse, a NM ima isto 356mm topove. 403mm topovi i 356mm nisu isto. Sa Atagom napravim po 2-3 citadele odjednom sa 203mm topovima na drugi cruiser, sa Nagatom pogodi 5 shelova na ispod 10km cruiser ravno u sredinu na waterline i napravi 1200-5000 dmga, nema citadele. Znaci 203mm radi citadele a na istu metu 403mm ne radi, znam kako je bilo prije 0.5.2, sad mi je osjetno drukcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Sremium
|
Pa to čak i ima više smisla od nekih drugih novotarija. Ako rokneš sa 40 cm AP granatom kroz neki oklopć onda prolazi.....Te se mrcine koriste za velike grdosije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
DBS
|
Ima itekako smisla, baci oko što se dogodilo USS San Franciscu kad ga je Hiei (Kongo u igri, 356 mm) gađao - čak i sa granatama podešenim za gađanje aerodroma su radili ovepernove na udaljenosti manjoj od 2 km. Tako da na malim udaljnostima će 403mm izgledno proć kroz brod. Za manje udaljenosti čekat da se CA nagne, ne gađat pod 90° bok. Jučer na Two Brothers map, igram s Pensacolom i oko mene Kutuzov i Amagi. Dva lika u diviziji na drugom timu s Atago CA krenuli kroz srednji prolaz. Imali smo vježbu gađanja citadela. Kad su jedan po jedan isplovili dolje. ![]() Dostignuća od jučer - s New Mexicom skoro solo rješio lika u Amagiju (je, gađao je na prvu negog drugog, ali je 90% dmga od mene dobio). I citadelirao Fusa s Pepsi koji je branio Minekazea u našem capu da ne mogu prići. Okrenuo mi je bok, i sa 3-4 AP salve spavao je sa školjkama. Ali je kupio vrijeme Minekazeu da drugi tim dobije partiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Premium
|
Citiraj:
ne nema smisla. Jer bi onda HE trebao citadelat sve (tj napravit ogromnu stetu kad vec AP nemoze fifia skinut). Glavno da oni prodaju tirpitze za bozic ko veliko,a to sto od igre rade smece iz patcha u patch to nitkom nista. Najbolji primjer reallife ti je bismark hood. Hood je heavy cruiser nesto slicno ko princ eugen u igri(admiral) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|