Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.12.2015., 10:35   #961
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Ako drastično ne spuste cijenu popravka ii zarade u t8+ je ne igram dalje od t7.
Jedino me svrbi da probam Mutsukija i Pepsi, već dugo su toključani a nisu kupljeni. Ali to tek nakon što izgrindam New Mexico. BTW, NY sa svim modovima i upgrejdima (s onim range upgrejdom) ima domet cca 18km i uopće nije loš brod za t5.
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2015., 11:00   #962
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Meni su Pepsi i Mutsuki dva najdraža broda, odmah nakon njih New Mexico. S NM je lako za igrat i to je možda najbolji mid tier BB ako te RNG ne zajebava taj dan što se meni znalo dogoditi. Jedan dan nemrem pogodit otok ispred sebe a drugi dan dijelim citadele šakom i kapom. A sva tri dobivaju boost na zaradu i XP u 0.5.2.

U dilemi sam dal dalje nastavit sa USN BBima jer mi se ovaj raspored kupola na NO uopće ne sviđa 2 naprijed i jedna straga, a samim time i North Carolina koja ima slab bočni oklop i najgoru stražnju kupolu koja je neiskoristiva ako se dobro ne pokaže bok = moraš držat pramac okrenut prema neprijatelju. Colorado je slabija verzija NM sa 16" topovima, ali opet 4 cijevi manje. Eventualno ću njega isprobat.

Za sada polako krenuo sa IJN CV, još sam na Hosho. Koma je s torpedima gađat iako sam uspio DDa torpedirat lol. Svaki BB koji imalo pažnje posvećuje avionima oko sebe ako krene skretat na vrijeme pobrat će možda jedno torpedo ako imaš sreće. Nadam se da će 0.5.2 to malo vratit na staro. Nisam još uspio savladat manual drop, uopće nije lagano to procjenit kako i kada.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 15.12.2015. u 11:10.
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2015., 13:21   #963
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Evo najave novih kredit i xp gainova za pojedine brodove

LINK
Staro 15.12.2015., 14:14   #964
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Baci oko na moj predzadnji post.

Samo se nadam da se neće ponoviti 0.5.1, recimo da izbace 0.5.2 pred Božić i onda ostave 'zbagiranu igru do iza Nove godine...

Staro 16.12.2015., 08:49   #965
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Kakva su vaša iskustva sa Adm. Hipp(st)erom? U New Orleans jučer uletio u cap, i iza otoka mi se stvori jedan. Imao sam HE loadan i opalim salvu drito u citadelu (nažalost HE), dok sam reloadao stvorio se još jedan. Okrenem im guzicu i bježim, nagnut i sve ostalo - rastavili su me njih dvojica u manje od minutu. Navodno brod ima super brze granate, i još k tome 5900 AP shell koliko vidim. Ekipa veli da je to jedini CA "BB killer".

Jučer serija od 6 poraza za redom u New Orleansu. Niti sa jednim brodom mi nije lošije išlo. Djelom jer igram s debilima ("I don't cap" DD ekipa, kojih čini mi se ima sve više na T8+ = u startu izgubljena partija), djelom radi toga što zaboravim na BB na drugom kraju mape koji je eto odlučio mene gađat i prvi pogodak citadela = ostanem na ~40% HP-a. Opet podletio na Shimakaze salvu torpeda u jednoj partiji. Manevriram i izbjegavam ko lud cijelo vrijeme, dijelim citadele čak ... i napravim jednu grešku, 20 sek. plovim u ravnoj liniji jer sam žurio na A cap pomoć svojima i eto salve od 15 torpeda koju nema šanse izbjeći.

Presložio sam kapetana, uzeo sam onaj skil za incoming fire, i produženi domet za AA upgrade umjesto preciznosti topova. Brod jednostavno nije za jurišanje naprijed koliko god ima bolji oklop od Pepsi. Sve druge CA na T8 imaju preko 40000 HP-a, Atago još k tome i Repair Party. NO sa 35000 i trenutnim ROF jednostavno nije konkurentan odnosno za ništa drugo osim supporta.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.12.2015. u 09:08.
Staro 16.12.2015., 09:50   #966
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Meni nije jasna ova nova shema.

Significant increase in experience ratios(+++):
T9-10 brodovi. Ok, T9 mozda, sta ce experience za t10 brod? Osim kapetana, kojeg je ekipa vec putem naskilala, cemu ovo?

Slight decrease in experience ratios(-):
  • Japanese battle ships: Kawachi, Myogi, Kongo, Fuso, Nagato, Amagi
  • Japanese cruisers: Kuma, Mogami
Znaci smanjili su exp koji brodovi zaradjuju? Zar to nije prije bila fixna stopa rasta ovisno koliko dmga/killsa napravimo po rundi?

Slight increase in credit ratio(+):
Kao da Nagatu i drugima treba bonus na zaradu, popravak broda 63k

Al zato su smanjili zaradu na Amagiju i Fusou??

Koji clusterfuck od balansa, sta nam znaci 20% vise love za T8 cruiser npr, kad ce bit citadelan ko od shale i default trosak broda je 100k.

Nekidan vidio Ferdija kako igra sa Yamatom...trosak municije mu je bio...74k. Popravak broda nije ukljucen. Isuse..

BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2015., 09:52   #967
danijel_b
Premium
Moj komp

danijel_b's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
@Thor. Nisam Hipstera upalio otkad sam s tobom igrao pa mi je zasad teško komentirati posto su to bile samo dvije relativno dosadne partije.
Što se tiče New Orleans imamo jednog wallet warriora na Ts koji igra samo kruzere i ima i taj NO, pa se najbolje s njim posavjetuj. Mislim da je ovdje banan.
Staro 16.12.2015., 09:59   #968
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

@ BladeRy: Free XP valjda? Za lovu kužim jer je T10 brutalno skup. Ja se ne žalim je brodovi koje ja vozim dobivaju boost (Mutsuki, New Mexico, Pepsi...).

S obzirom da u zadnje vrijeme vidim puno Yamata u partijama, ti vozači su ili super sposobni ili apsolutni debili. Jučer u mom timu 3(!) Yamata, u protivničkom jedan i Iowa, reko dobivamo zicer. Moš mislit. Dvojica otplove ravno prema Kageru i Shimakazeu, za 5 min su na dnu završili. Probao sam ih pratit ali sam i sam torpedo pobrao. North Carolina i ja skupa uspijemo rješit njihovog Yamata i Tirpitza ali do tada su ova dva DDa osvojili sve baze i moš ga j...

S druge strane neki dan bili u partiji PCE divizija, i Yamato na našem timu, na drugom Montana. Mapa Two brothers. U startu Yamato naš se ode skrivat iza otoka i već komentiramo kako imamo debila u timu. No... To skrivanje iza otoka nemogućilo je pristup njihovim DDima. Pri kraju runde ostanemo Yamato, Shimakaze (na skoro 100 HP-a) i ja u NO. U našu bazu uletavaju Amagi, Mogami i još 2 broda. Sva 4 rješio je naš Yamato direktnim rushanjem u naš cap. Ostao je na minimumu, ali ih je razbacao ko od šale.

Zanimljivo mi je vidjet kad se pobjednički tim ispričava drugome zato što je ovaj imao lošeg Yamato kapetana.

Citiraj:
Autor danijel_b Pregled postova
@Thor. Nisam Hipstera upalio otkad sam s tobom igrao pa mi je zasad teško komentirati posto su to bile samo dvije relativno dosadne partije.
Što se tiče New Orleans imamo jednog wallet warriora na Ts koji igra samo kruzere i ima i taj NO, pa se najbolje s njim posavjetuj. Mislim da je ovdje banan.
Prema mojem iskustvu, i onome što vidim po forumu to je jako dobar brod. Baci malo dojmove kad ga do kraja otključaš. Pogotovo od kad su mu spustili gaz i s time citadelu više pod vodu.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.12.2015. u 10:04.
Staro 16.12.2015., 10:27   #969
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Mislio sam da je free Exp 5% base expa il nesto.
Al opet ne razumim logiku, smanjili su zaradu expa T3-T7 IJN BB a malo im digli zaradu love. Dok je T8 Amagi naguzen.

iChase je radio review 0.5.2 sad kad je NDA istekao. Carrier play je na visim tierovima malne neigriv.
Shema je bila sa Midway gameplayom da grupu koju iskoristis, ostavis da umre iznad broda tako da ne gube vrijeme na povratak i rearm. A Midway ima aviona ko govana.

Sad je sistem da ako izgubis grupu fightera trebas cekat 80-90 sec da lansiras novu, efektivno je tako za sve avione. Ok, isli su popravit problem i napravili CV katastrofu, ne igram carriere (vise) al ovo je overkill. Evo sad je promjenio setup, sad kad izgubis grupu fightera 1min 40 sec je reload time. Za to vrijeme nema obrane nikakve protiv zraka, a na high tier igrama avioni ginu ko blesavi.

Fuso i Nagato sa Rudder shiftom su sad u prosjeku 1.5-2 sec sporiji.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 16.12.2015. u 10:47.
Staro 16.12.2015., 10:46   #970
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Dakle over nerf - over nerfa. Super.

Barem su smanjili ako se ne varam vrijeme aktivacije torpeda za japance u 0.5.2.

Jedina nada je da nekaj od tog smeća neće u finalnu verziju proć.

Staro 16.12.2015., 10:57   #971
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Mozes mislit, znas kako inace rade. Sranje za sranjem.

Dugorocna posljedica na gameplay je sve manje CV igraca, a oni koji budu igrali ce pazit avione ko oci u glavi i radit manji dmg, fighteri nece ic scoutat jer je gubitak svakog aviona jednak 90 sec reloadu, tako da si to tesko mozes priustit.
Onaj CV koji izgubi grupu fightera prvi je automatski toliko gimpan da ga mozes ic komotno torpedirat, nema zastite. I jos zamisli kako je na manjim tierima gdje su US fighteri toliko bolji od IJN fightera da im nemozes nista. Briljantno.

Staro 16.12.2015., 11:41   #972
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

90 sek za reload svake grupe?? Ionako jedva stignem dva solidna napada napravit na T4 sa Hosho've dvije eskadrile. Torpeda su toliko spora da tko iole pazi na avione će ih izbjeći na vrijeme tako da je teško solidno odigrat sa CV-om u trenutnoj verziji igre.

Za svaki plus koji naprave oni sjebu nekaj drugo generalno. Ili pretjeraju sa nerfanjem. Tipa smanjivanje rudder shifta za sve brodove iznad 35000t + dometa otkrića torpeda. Kaj nisu mogli jedno ili drugo već oboje???

Taman sam se nadao malom boostu CV-a jer sam ih tek počeo igrat, kad opet sranje. Skoro svaku borbu izgubim sve lovce ako je Langley na drugoj strani.

Staro 16.12.2015., 11:59   #973
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Kako stvari stoje igra se rihta za DD igrače.
Staro 16.12.2015., 12:18   #974
mitra
Premium

mitra's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Na DD igrače koji se oslonjanju samo na torpeda. Sinoc sam upregnuo svog Kieva prije nego ga shebu updejtom, igramo onu otvorenu mapu bez otoka u ranked, odem na jedam cap i tamo zatekenom dva japanca DD, ukupno su ih imali 4, dva fubukia i dva hatshuharua. Zadime oni meni kao...i krenu spamati torpeda. Jladno sam se ubacio u taj smoke i pobio obojicu. Odem na drugi cap i tamo sredim jos jednog. Ubio sam 3 DD od 4, mada sam i zadnjeg izmrcvario.
Staro 16.12.2015., 12:23   #975
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Neznam. Ja sam debelo prosječan igrač a sa Minekazeom ako ne potopim 4 komada onda sam loše volje...
Staro 16.12.2015., 12:31   #976
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Kiev je možda OP, ali ne mogu suditi jer ga nisam igrao. No svjedočio sam istoj stvari koju Mitra tu opisuje - radilo se o Tashkentu koji je na Hot Spot mapi uletio u C bazu koju su pokušavali capati Fubuki, Hatsuharu, i još jedan USN DD... Sve ih je razbacao ko od šale, defakto insta-loss borba jer smo ostali bez svih DDa za capanje baze. Da ne velim kako sa 46 čvorova ga je gotovo nemoguće naciljati s topovima, još ako je imao boost upaljen... Uspio sam ga rješiti ali me ostavio na trećini HP-a. Granate su mu super brze, ROF je brutalan i možeš zaboravit izbjegavnje kao protiv ostalih brodova. A moraš mu prić blizu da bi ga uopće bio u stanju pogoditi.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Kako stvari stoje igra se rihta za DD igrače.
Što je žalosno. Dodatno će smanjit brojku CV igrača, pogotovo na višim tier igrama. A nije da im treba pomoć. Ameri imaju invisifire, dok japanci imaju Shimakazea koji sa salvom od 15 torpeda sigurno nekaj pogađa. U oba slučaja kad me rješio Shima pobrao sam dva i to je bilo dovoljno. Izbjeć ih je gotovo nemoguće jer idu 67 čvorova. I to sve uz Torpedo Vigilance koji daje 20% bonus na spotanje torpeda. Ako ovaj drugi upgrade to poveća za još 20% mislim da ću preć sa concelament upgradea na increased aquisition.

Imate ovdje jako dobar post od Dropsiq-a gdje su opisani svi problemi CA na višim tierima:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...st__40#topmost

- defakto CA na višim tierima je klasa bez jasno određene svrhe.

Ja se s Mutsukijem osjećam OP. Sad kad dodatno smanje domet otkrivanja torpeda osjećaj će postat činjenica.

(nakon svake loše borbe s NO, odem s Mutsukijem po pobjedu)

Staro 16.12.2015., 12:51   #977
mitra
Premium

mitra's Avatar

Vecina slucajeva koja ja imam u Kievu su takvi da protivnicki DDovi prvo se štelaju da ispale torpeda....dok se on postavi ja ga već načnem. E sad ako krene uzvraćati paljbu vec mu je kasno buduci da mu fali već skoro pola HP. Lako mi je napasti samotne DDove ali ako iza sebe imaju neki kruzer nema sanse...
Kijev mozda malo je OP ali sto da kazem...i meni u svakoj rundu nastradaju prosjecno 1-2 kupole te ne mogu da pucam...mekan je ko duša
Staro 16.12.2015., 13:18   #978
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

@ Thor

http://www.twitch.tv/ichasegaming/v/30163491

Evo pa vidi, svaka grupa aviona je za sebe, tako da kad ti u napadu ode grupa-2 fightera + dmg koji pretrpe TD i TB i imas brod koji 90 sec ne radi ama bas nista.

Em dodatni bonus na sve, sta ono imaju americki brodovi bolje (puno bolje) od japanskih? Anti aircraft setup, i cemu ti to sluzi kad sad radi super nerf gameplaya ekipa ce igrat CV svako prestupne godine. Kako to rusi rade, jedan metak, 2-3 mrtva. Ovaj rebalans je brutalan.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 16.12.2015. u 13:46.
Staro 16.12.2015., 13:27   #979
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Na poslu, Twitch mi je blokiran a do 9 nisam doma. Tako da se uzdam u vas koji imate vremena to pratit.

I ovako svake prestupne mogu iskoristiti svoj AA, ako ovo zaživi bolje da presložim sve USN CA za ofenzivu koliko je to moguće. Katastrofa.

Trebalo bi odmah krenut sa postom na službenom forumu i salvu drva i kamenja na njih radi ovakvih gluposti koje se nižu za redom.

Staro 16.12.2015., 13:46   #980
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Neznam jel Kiev Op, možda i je ali onda su i neki drugi brodovi. Jer skoro u svakoj misiji mi roknu bar jednu kupolu a oklopa niti milimetra. Ako te pinpointa više brodova koji znaju ciljat ne pomaže ni brzina. U svakom slučaju već se vidim u Tashkentu. Jer ovom će brutalno smanjit HP...a potonji ima i bolja torpeda...
Staro 16.12.2015., 14:03   #981
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Dakle logično bi bilo onda ako već smanjuju mu HP i HE granate, pojačat kupole. Vidjet ćemo.

Barem su za eskadrile stavili veću brzinu kad izbace bombe/torpeda. Izgleda da se svim silama pokušava razbit meta game - napravi flooding & zapali nakon što je ovaj iskoristio repair.

EDIT: Jedino gdje mi taj reload svake grupe donekle ima smisla su niži tieri gdje vrlo lako možeš izgubit sve grupe i ostatak borbe ne radit nikaj (dogodilo mi se jednom kad su me stavili sa T5 CV-ima). Ali opet, ostat bez lovaca i onda 90 sekundi bit bez obrane je žasu kad IJN ionako nema šansi protiv USN lovaca.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 16.12.2015. u 15:59.
Staro 16.12.2015., 23:50   #982
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Iako sam kratak s lovom, uzmem torp upgrade na Hatsuharuu, i od stock broda s kojim sam uglavnom XP skupljao uzimanjem baza, dođem do ovog

Nevjerovatno što 3 čvora napravi od torpeda.

Zadnje izmijenjeno od: Lun. 17.12.2015. u 00:03.
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2015., 08:35   #983
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ne samo +3 čvora, već i torpedo jače udara. Baci i 3. SS da vidimo koji su to brodovi završili sa školjkama.

---

Zanimljivo, jučer nakon ovih razgovora o manjku CV-a, u 7/8 partija CV. Igram NO čisto kao support brod od sada i koliko mi se čini stvari funkcioniraju.

Trenutačni dojmovi: +20% AA upgrade je bolje uzeti od preciznosti topova iz razloga što na višim tierima puno manje ljudi ne zna što radi i puno više manevrira, manje pokazuje bok itd. 9 topova ima pre gusti spread. Tako da osim ako ne naciljaš točno većina granata će fulati. Stock spread i od Pepsi i od NO mi se čini sasvim dovoljan. Ovako čećše pogađam, barem par granata sleti i vrlo često padne citadela. Imam obično 2-3 po rundi. U jednoj od prvih rundi koje smo izgubili jer nitko osim mene nije pratio naš Yamato (dok njihov tim je svoj) uspio citadelirat Amagija s NO za preko 9 soma, i to na maksimalnom dometu.

Zanimljiva runda jučer sa 2 x T10 Hakuryu CV-a, jedan na svakoj strani. Obično se na višim tierima CV-i pokušavaju međusobno rješiti jedan drugoga. Tako ovaj naš pozove u pomoć mene i obližnji Baltimore. Balti je bio pre daleko, ali ja nisam. Koja je to razlika naprema avionima s nižih tiera. Dakle 5 eskadrila leti oko mene na udaljenosti od 3km (zaljepljen sam za naš CV) i uspio sam poskidati samo 8 aviona. Većinu je rješio sam CV. Ja sam tu bio samo za Defensive Fire da im razbijem spread torpeda.

Na kraju runde smo Tirpitz i ja ganjali njihov CV, nažalot Tirp je bio predaleko od mojeg AA kišobrana pa nije stigao do njega (CV ga je rješio) ali zato ja jesam.

Staro 18.12.2015., 09:00   #984
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Ne samo +3 čvora, već i torpedo jače udara. Baci i 3. SS da vidimo koji su to brodovi završili sa školjkama.
Nisam uzeo SShot detailed reporta, otišli su minekaze, new york i mislim colorado.

Nego, opet petljaju sa BBovima i APom

Citiraj:
There's a re-work on penetration mechanics. Using AP shell of Battleship against Cruiser at 5 kilometers will may or not result to over-penetration, just like how you over-penetrate a destroyer. HE shell at that range will result to citadel hit now, depending on armor though
Čini mi se da će sljedeći patch rasturit BBove
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 18.12.2015., 09:12   #985
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Baš malo prije vidio taj thread sa reddita. Ne bih se previše živcirao ako to naprave (niti začudio ako je istina), rekoh ranije - jedan dan nisam sa New Mexicom mogao ništa pogoditi. Samo overpenovi ili sve granate lete oko meta. Drugi dan podjelio 10 citadela u jednoj rundi, od Cleveleanda do Nagata. RNGesus se igra s nama.

Staro 18.12.2015., 09:29   #986
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Kako god BBovi su zveri. A nisam ih favorizirao. Sad sa NY (upgrejdan domet na 18km) i AP shellovima radim havoc krstaricama a bome AP je dobar i protiv DDova...New MExico može biti samo bolji. A ovo sa HE granatama i citadelama je interesantno. I sad AP shellovi na manje od 6km će radit overpen? Brijem da će tada, RNG bit još veći faktor u igri...
Staro 18.12.2015., 09:35   #987
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

New Mexico je definitivno bolji. A to za overpenove na manjim udaljenostima se već događa u trenutnoj verziji igre. Zna svatko tko je pokušao citadelirat Furutaku kad pokaže bok na manje od 6km. Citadelira se na srednjim udaljenostima jer tada granata ima putanju parabole. Ovako se događa upravo ono što su "popravili" u 0.5.1 patchu a to je odbijanje granata od krova citadele ako je kut udara pre nizak.

Prekjučer su mi se pokušali približiti Phoenix i Omaha za torpedni napad u NM. Nisam ih na nož mogao nikako pogoditi (tu je Furutaka još gora jer ima užasno tanak trup). Okrenuo sam im guzicu i počeo bježati. Zig zag su vozili prema meni, čekao sam trenutak da budu malo previše nagnuti (skrenu u jednu stranu) da granata ima više mesa kad ih pogodi. Tek onda su pale citadele i rješio sam ih obje. No vatrom su mi skinuli previše HP-a tako da me dokrajčio Fuso iza njih prije nego sam se mogao popraviti (sav HP izgubljen vatrom se vraća popravcima).

Primjer Nagato vs. Adm. Hipster, trenutni patch:

http://forum.worldofwarships.eu/inde...l-a-bit-wonky/

Staro 18.12.2015., 09:59   #988
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Ako je moguće ja ih držim na udaljenosti od 14-18km i s te daljine ih citadelam...to mi se pokazalo najbolje pogotovo ako su fokusirani na druge CA (ako nisu debili u tim CA koji se skrivaju iza mene, umjesto supporta)....
Staro 18.12.2015., 11:38   #989
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Sa USN BB moraš prić malo bliže. 10-15km je optimum po meni radi njihovog "shotgun efekta".

Enivej, večeras planiram bit online praktički cijelu večer. Gnujko krajnje je vrijeme da nam se pridružiš (nisam te do sad vidio na TS-u).

Staro 18.12.2015., 12:06   #990
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Igru sam tek nešto u startu igrao i ubrzo napustio, sad ide novi acc pa molim savjet u kojem smjeru krenuti? Više mi leže cruiseri i battleshipovi, pa koju naciju uopće krenuti igrati?
BojanZD je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na