|
![]() |
#2791 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Osobno bez jailbreaka nikad ni ne bi koristio iphone.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2792 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
odlično, onda ga radim. našo sam neka uputstva na youtube-u ovdje, ako znaš neka po kojima si ti radio postavi plz link, ako ne radit ću po tim što sam našao i sve 5 ![]() inače imam iOS 9.2. gore, prije 2 dana čim sam ga kupio napravio update, no kako sam našao na youtube-u zadnja verzija za koju postoji jailbrake je 9.0.2. želiš reći da ipak neću moći napraviti jailbrake dok ne izađe 9.2 jailbrake? ![]() i p.s. još jedno pitanje - kad napravim jailbrake, koliko sam skužio ne smijem raditi službeni update ukoliko ga ne želim (ili ukoliko još nema) jailbrake-a za tu verziju, jel to točno? svaki jailbrake update moram raditi u kombinaciji sa kompom, ne može se automatski mrežno povući? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2793 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Trenutno nema jailbreak za iOS 9.2 , tako da nećeš moći napravit jb dok ne dode za tu verziju. Sluzbene update ne smijes povuci inace gubis jb , tj moras cekat svaku novu verziju jba , pa napravis sluzbeni update i nakon toga opet jb. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2794 |
Premium
|
hvala, tako sam i mislio ... znači još ništa od jb za mene ![]() inače, kad želim vratiti čisti iOS odem na postavke - općenito - resetiranje - obriši sav sadržaj i postavke ... i vrati me skroz na početak sa čistim iOS-om? mislim, u slučaju ako ga budem morao nositi u servis i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2795 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Onda ga spojis na komp, na itunes i stisnes restore i onda ce on skinut firmware i prekucat ga. Ovako sa moba kada stisnes brisanje svega ako je na mobu JB zna se zblesirat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2798 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Inace, OTA apdejti su zabranjeni na jailbreakanom ajfonu no to nije nikakav problem, ja uvijek napravim JB i onda sacekam neku verziju iOS.a koja donosi konkretna poboljsanja i za koju je izasao jailbreak. I obavezno odraditi backup (moze i preko iclouda) pa restore punom vezijom iOS.a prije jailbrekanja jer se cesto zna desiti da se JB lose odradi na OTA softwareu.. Prati temu i kad izade jailbreak za novu verziju iOS.a znas sto ti je ciniti ![]() P.S. Uvijek je najbolje sacekati makar par dana i ne raditi update odmah nakon sto izade nova verzija jer vracanja na prijasnju nema kod ajfona.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2800 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Jailbrake može izaći sutra a može i ne izaći. Nikad se ne zna. Spuštanje na nižu verziju iOS-a je moguče samo dok Apple potpusuje tu verziju a to traje samo nekoliko dana nakon šta izađe nova inaćica iOS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2801 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
razmišljam da bi uzeo 6s 16gb, dal će to biti dosta prostora? koliko je uopće dostupno korisniku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2802 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
10ak GB. Sve zavisi kako koristis mob, ali gledajuci koliko slike na 6s zauzimaju + 4k video, ja iskreno o 16gb ne bih ni razmisljao. Aplikacije su sve vece, i to je vec trend. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2803 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
Da, slazem, samo je problem kaj je razlika u cijeni poprilicna |
![]() |
![]() |
![]() |
#2804 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja se snalazim ok sa 16Gb, nije mi problem češće prebacivati slike i video na komp, a nemam nešto većih aplikacija (igara pretpostvaljam). Malo iritira, ali da se normalno živjeti ![]() Je, baš je bump cijene žešći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2807 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2808 |
Premium
|
a kako uopće tu glazbu koju ubaciš u iphone rasporedit po folderima onda? ja imam sve to raspoređima po folderima na kompu no kad ubacim to u iphone sve je raštrkano (nudi se opcija raspored po albumu, naslovu i sl. što je bezveze jer je u pitanju 1000 različitih albuma, autora i sl), .. kako najjednostavnije to staviti u mape kao što imam na pc-u raspoređeno? a da nije playlista jer to je nešto sasvim drugo onda.. u pitanju je ios9.2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2809 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Svaka datoteka treba imati album upisan u ID3 tag da bi ih iTunes kasnije sortirao po tom kriteriju. To se može i ručno odradit kroz iTunes, ali za svaku pojedinačno (što može uzet dosta vremena ovisno o količini). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2810 |
Premium
|
Koja je to debilana, i to žešća. Nešto tako jednostavno su zakomplicirali do boli. Na svom androidu sam žmirečki zajedno sa folderom samo povukao folder u mob i gotovo sve je tamo lijepo bilo posloženo, dok ovdje na iphoneu kao da provaljujem u pentagon a ne uploadam najobičniju muziku. Da li jailbrake-ani uređaji tu nude dodatnu kakvu opciju? I još nešto, može li se kako na jailbrake-anim uređajima ugurati .ts, .avi., .wmv i ostale nepodržane ajfon fajlove u Video folder a ne da moram svaki put ići u VLC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2811 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Upload glazbe na mobitel je ono, pis of kejk na itunesu, samo kreiras playlistu koja ti u principu glumi folder i onda radis drag n drop. Kad sve odradis stisnes sync i vozdra.
![]() |
#2814 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dodatni posao. Playlistu treba složiti na osnovu pjesama iz foldera/albuma, a folder samo c/p. Inače, za mijenjanje podataka u mp3 fileovima (album,...) i slagannje playlisti, ja koristim besplatni mp3Tag na kompu. Kad skužiš kratice, mijenjanje podataka i slaganje playliste ide ultra brzo.
![]() |
#2815 |
Premium
|
@xulos ta opcija pravljenja playliste bi sama po sebi trebala imati drugačiju funkciju od služenja kao folder, tj. da ti od sve te glazbe koju imaš na mobitelu (koja se već nalazi u folderima) sam radiš neke nove liste, barem je tako to funkcioniralo na mojem samsungu. ovako kad uploadam neki album preko playliste gubi mi se i redni broj kako je na albumu to složeno (dok pod "moja glazba" uredno stoji redni broj), pola sličica koje stoje uz svaki mp3 se isto izgubilo, da ne pričam da ja sad za svaki album moram posebno ručno otvarati novi folder, stavljati njegovo ime (ime albuma) i sl. .. nezz, nisam to tako (ne)uređeno vidio još niti na jednom mobitelu a stvarno sam ih dosta imao ![]() al nema mi druge nego odvojiti koji sat i ići otvarat jednu po jednu playlistu.. p.s. da ponovim pitanje. imam dosta glazbe u .flac formatu kao i videa u .ts, .avi i sl. danas-sutra kad jailbrakeam mobitel (čekam da izađe za 9.2.) hoću li moći sve te fajlove staviti na svoje mjesto tj. u audio i video foldere? postoji li neki tweak za to ili ću i dalje morati sve ići otvarati iz VLC foldera? Zadnje izmijenjeno od: jacobbb. 15.12.2015. u 14:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2816 |
|
Moguce da ja ne razumijem ali ako ti se jedan album zove neznam , trance, drugi house, treci ceca i lepa lukic, isto tako nazoves playlistu i prebacis iz tog foldera u tu playlistu a playliste si slazes po folderima abecednim redom. Ovo za slicice necu ni komentirati, sta ti treba cover pjesme dok ju slusas ? No da ne duljim prodas iphone i kupis S6 i rjesio se se problema ![]()
![]() |
#2817 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Što se tiče video fajlova, postojao je tweak još u vrijeme iOS 4 ali od onda se ništa nije poduzimalo po tom pitanju. Ukratko osuđen si na OPlayer ili VLC. Citiraj:
Nisam upućen da li Android korisnici općenito koriste explorer umjesto namijenjene app za otvaranje videa/glazbe pa mi iz perspektive iOS korisnika pitanje ne izgleda logično. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2818 | |
Premium
|
Upravo sam napravio suprotno, prodao s6edge i uzeo novi iphone 6s. Sad mi sve izgleda kao prelazak sa konja na magarca, naprosto ne mogu vjerovat da neke tako banalne stvari koje sam uzimao "zdravo za gotovo" na androidu - uređaj od soma eura to ne može. Ili pak postoji 1001 zaebancija oko svega da to napokon proradi. Ali jbga, čovjek se uči dok je živ .. brzo će valjda i s7 pa se vračam na android. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2819 |
|
Trebao si se informirati prije prelaska s platforme na platformu. Nebi zamjenio svoj 6s za tucet s6ica, ali probao sam oba i uzeo meni bolji ![]()
![]() |
#2820 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mislim da je najmanji problem uzeti iOS uredjaj. Drugaciji je nacin upravljanja od Androida u potpunosti. Provedi neko vrijeme i vidi dal ti se svidja (ne suditi na prvu, nikad, pa ni tad! ![]() A S6 ce cijena samo padati. Kao i ostalim androidima. Pa ako ti se vec ni S6 nije dopao, izbor ti je velik, a dosta love ostaje u dzepu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|