|
![]() |
#2762 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Možete mi reć malo više o OTG stickovima, gdje mogu kupit tako nešto sada kada je to moguće na 9.2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2764 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Fala. Još dva pitanja: A ima toga kod nas za kupit? (prije nego što odem po trgovinama) Znači, na to mogu prebacit fotke/video, i ubost stick i iP5 od cure i njoj prebacit taj sadržaj? (iz nekih razloga nam AirDroid šteka) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2766 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
iCloud remuve
Tražim pouzdanog i provjerenog resellera, server ili neki drugi provjereni izvor za iCloud remuve ili ti ga iCloud unlock. Ako je zabranjeno ovdje postati slobodno se javite na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2767 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Što se tiče prebacivanja slika/videa, za to sam koristio Simple Transfer i na iOS 9 radi zasad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2769 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ovo sam ja svojevremeno našao http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820141677 Ima i modela sa većim kapacitetom iako cijene baš i nisu popularne, ali je opet jeftinije nego iP sa više memorije http://www.newegg.com/Product/Produc...9SIA4YU3JX4586 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820141679 http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820141680
![]() |
#2770 |
Premium
|
Ako je mobitel tvoj i imaš dokaze o tome, možeš nazvati Apple Support na 0800 222 427 i tražiti iCoud removal. Inače, imaš takvih stranica na guglu k'o u priči https://www.officialiphoneunlock.co.....php?aff=mach3 http://www.iunlockicloudlock.com/
![]() |
#2771 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Koliko sam skužio, nije njegov mob. Takvih je masa na njuškalu. A koliko ja znam, nije moguće otključati takav mob. Ili sam u krivu, nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma on priča o ukradenim mobitelima koje ljudi misle kupiti za malu lovu... Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.12.2015. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Meni je jasno o čemu se priča,no ne ulazim u to,...nisam sudac niti porota da sudim i presuđujem. Bože moj,Robin Hooda povijest smatra narodnim herojem a također je bio lopov ![]() Inače imo sam prije izvjesnog vremena jendu štelu,noćni klub u Beču,ekipa masovno petice ostavljala,gazda poznanik,imaju pravilo 7 dana da drže nađenu stvar a onda ćao đaci ...pa sam se raspitivao o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2775 |
Registered User
|
Znam da ima na netu "kolko oćeš" al ja tražim PROVJERENOG. Mi možeš garantirat za nekog od njih? Znači resellera ili osobu kod koje je netko već to radio a ne nekog klipana koji će mi reć uplati 200$ pa pričekaj 15 dana možda uspije možda ne. Nisu moji telefoni i nisu maznuti ali nemogu niti dokazat da su moji. Znači dosadašnji reseller mi je nešto oslabio u zadnje vrijeme pa tražim moguču zamjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Registered User
|
Do sad mi je uspijevalo skidanje s većine uređaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
Registered User
|
SW. Osoba sa pristupom određenoj bazi podataka makne kvačicu(jednostavno objašnjeno). HW može iPad ako je gsm verzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2781 |
Premium
|
Ne mogu garantirati za nikoga, ali vidim da onaj s prvog linka ima dobre komentare korisnika. Hebiga, riskiraj jednog. Vidim u komentarima da je user Keith G tako otključao 6 komada. @fiškal Možda je mob nađen ili ga je vlasnik prodao, a zaboravio je iCloud šifru (ni prvi ni zadnji).
![]() |
#2782 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Prekjucer sam instalirao 9.2 na svoj 5s...od tad baterija mi se prazni nenormalno brzo. Odokativno bih rekao duplo brze tijekom rada na njemu. U idlu da ne pricam... sinoc sam zaspao sa 70%, probudio se sa 38% Jel ima tko slicnih iskustava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pozdrav Ovako, imam jedan naizgled neriješivi problem. Znači iPhone 4, na iOS6, T-Mobile HR pretplata - nikako ne mogu natjerati 3G da proradi. Resetiram mrežne postavke, ali ne uspjeva. Ubacim karticu od bonbona, dobijem SMS sa linkom na kojem je certifikat za instalaciju postavki ali kada probam instalirati, javi da je moguće imati samo jedan APN u isto vrijeme. Na kraju dignem iOS7, probam ponovno resetirati postavke ali i dalje 0 bodova. Pročitao sam negdje da mogu ubaciti karticu od drugog providera koja omogućava mijenjanje APN-ova - kod nas je to VIP? Hoće li to raditi i mogu li recimo probat ubaciti Tomato karticu da ne trošim 100 kuna na VIP microSIM paket? Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2788 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Nema to veze, nalaziš u nepokrivenoj 3G mreži. Već automatski sam ide bez mjenjanja APN postavke. APN se može obrisati. Obrišeš njegovu adresu. Tutnem bilo koju karticu od T-mobile, Bonbon i VIP radi mreža. Nijedan od njih ne šalje APN postavke.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2789 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nakon što sam stavio bonbon karticu, došao je SMS sa linkom za APN. Spojio sam se na WiFi i probao sam instalirati ali je javio da samo jedan APN može biti istovremeno instaliran. Problem je što je menu za editiranje APN-ova sakriven i ja ga ne mogu obrisati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2790 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
imam novi iphone 6s i ne znam napraviti jailbrake na njemu ili ne. strašno me iritiraju neke stvari i sva ta ograničenost (koristio sam android uglavnom do sada pa sam navikao na slobodu) no ne znam koliko bi mogao sjebat mobitel sa time? garanciju koliko sam čitao ne gubim ukoliko napravim tvornički reset postavka prije odlaska u servis, jel? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|