|
![]() |
#7683 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7684 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
@brko - taman gledam sopranose ispočetka i u s01e9 se lik pojavi, isti, ali identičan, samo 16 godina mlađi ![]() @brko - taman gledam sopranose ispočetka i u s01e9 se lik pojavi, isti, ali identičan, samo 16 godina mlađi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7686 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7687 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
#7689 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Fargo sezonu 1 protukao u roku dva dana.. Počeo sad drugu, nakon druge sezone već oduševljen, soundtrack je lud skroz, likovi bolesni... Je da billy-a nije lako nadoknaditi.. Al za sad, sve extra! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7690 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ja ih samo skupljam,kao i ash vs evil dead,nisam još ni jednu pogledao,dok skupljam živciram se sa arrow i flashom,pratim malu supergirl i winčestere.
![]() |
#7692 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz. zavrsili sa the wire i archer. wire mi je genijalna serija iako mi je zadnja sezona, a pogotov zadnjih par epki onako malo lose, al zato sto su oni ocito htjeli prikazat realnost i koliko je to sve zahe i tu su stvarno uspjeli docarat... archer se valjda nastavlja uskoro. kakva vam je white collar i jel ima kraj il je cvik? poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7694 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7696 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#7697 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
![]() |
#7698 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7699 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Zavrsio fargo, odlicna sezona, finalna epizoda meh, dobro napravljena i ima svoje, al moglo se to nagurati u 20 min duzu prethodnu, bar sam ja dobio takav dojam. Prva sezona 9.5/10, druga 8.5-9/10 od mene |
![]() |
![]() |
![]() |
#7702 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Ja sam tek krenuo gledati drugu sezonu i već u početku primjećujem da.mi nije jednako dobra kao i prva sezona. Valjda bude bolje kako budem gledao.
![]() |
#7704 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
"There he goes.One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die" Zadnje izmijenjeno od: tor. 17.12.2015. u 08:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7706 |
Premium
Datum registracije: Feb 2012
|
Zahvaljujem na spoileru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7709 |