|
![]() |
#2071 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Ni ja ne kužim poantu, po tom članku ispada baterija sasvim ok, više-manje u rangu s ostalim flagovima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ali nema logike za tako veliku razliku između obične i xl s obzirom na samo 10% jaču bateriju u xl koja ima puno veći ekran i s810...
![]() |
#2075 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ima jedna stvar koja mi je sad pala na pamet, a mogla bi donekle opravdati rezultat baterije: W10M Insider Preview build po defaultu ima ugasen battery saver, ne pali se uopce dok se baterija posve ne isprazni, mada ne znam kako je na 950/950XL. Na WP8.1 je koliko se sjecam default bio battery saver na 20%. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2077 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Za današnje pojmove, 70h endurance je nekakav minimum. Ne gledam mobitele ni pod razno koji imaju manje od toga. Fakat sam se nadao da će L950 biti moj sljedeći mob ako se u odnosu na L930 baterija popravi...ali ćorak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#2080 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Što da ne? Do sada nisam probao nijedan. iOS i Android mobitele sam već imao. iOS ne bi nikada više htio imati. Pretplata mi ističe u 06/16, a do tada će valjda izaći i 'ispeglani' WP.
![]() |
#2081 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
2 dana na L930 i to već godinu dana...koji bi ti bog htio, 7 dana ko na 6210?!?! Nađi mi android i gejfon koji izdrži 2 dana bez punjača sa 5+ inča ekranom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Poneke xperie i motorole, mirno na 2 dana. S time da osobno, meni je glavno da izdrži dan. Z3 mi i sa 70% ide na punjač navečer kako god (većinom ide s manje baterije, ali ide i kad ima toliko) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2083 | |
Premium
|
Citiraj:
Sa lumijom 930 takve rezultate dobijem, samo ak punim dva put dnevno... Od 950tke nakon peglanja OSa i krpanja, ocekujem da baterija traje, a ne da dobijem dva dana, al samo ak pisem smsove i zivkam okolo... OS je taj koji dirigira i tu nema boga, batka nije losa, hardver je odlican, samo je pitanje kolko bu ovi u MSu imali volje da bateriju zriktaju do kraja.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2085 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
To su im i najprodavaniji modeli...šteta, jer bi baš prešao na 850....to bi bio kao neki prirodni nasljednik 925...vrlo dobra kamera (ne najbolja ikad) i ostale specke med to high...šteta jer 950 je overkill za prosjećni HR džep...a opet, kod nas ljudi jedu crni kruh i voze mečke i furaju gejfone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2086 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
L930 Tt = 16:40h L950 Tt = 8:25h Nekaj je tu ozbiljnije sjebano... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2087 |
Premium
|
Još se uvijek ne zna je li otkazana L850 ili L750 http://www.gsmarena.com/alleged_lumi...news-15352.php
![]() |
#2088 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
To kaj tvoja izdrži 2 dana ne znači da ja želim tako koristit mobitel. Prije nekog vremena sam napisao kako sam je koristio i da prejako guta za moje uvjete rada, jače od androida koje imam ili sam imao. A gore navedene sam pošteno mrcvario ili posjedovao na dulje vrijeme (osim Motorole). Tako da, ne paćaj mi se u biznis i želje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2089 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Premium
|
Šteta. L850 mi se nekako činila dobar omjer performansi, a sigurno bi imala povoljniju cijenu od L950 koji je super mob, ali košta previše. Hardverski je dobro posložen, ali OS još uvijek ima svojih 'bubica' koje bi trebalo popraviti da bi mob prodisao punom snagom.
![]() |
#2093 | |
Sremium
|
Citiraj:
![]() Iskreno ne kužim u čemu je caka...umjesto sa srede situaciju sa storeom, ispeglaju OS do kraja (ovo ipak budu) i ubace 850 model s gore navedenim speckama (i slične) mislim da bi im ti postotci naglo skočili....Ovako ispadaju kao neki avanturisti...a mobitele im kupuju čudaci kao ja... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2094 | |
Premium
|
Citiraj:
Drugo nema kaj bit, ne vjerujem bas da je nekaj s hardverom.. Ma dam se kladit da ce sve sjest na svoje mjesto samo dok to popeglaju.. Izisel je novi build i korisnici vec prijavljuju poboljsanja.. Ak bu takva baterija bila i nakon godinu dana, onda nek si pucaju u celo i stave lokot na vrata... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2095 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() Meni je ta L930 za biznis, daklem službeni tel. Upaljen STALNO wifi, 3/4/5 i ostali "G"-ovi i uopće ne pazim na nekakav battery care. Daklem nonstop na navijen do kraja. I dva dana. Et. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2096 |
Antimićanin
|
Z1 i S5 posjedujem i koristim oba svakodnevno. Igru na mobu nemam iti jednu. S5 upaljen 3G i WiFi, nikakvi powersaveri, 3 dana bez greške. 3 gmaila na syncu. Z1 nikad manje od 2 dana. I ne trebaš me uvjeravati u nešto što sam koristio paralelno sa S5. Mobitel je dobar, ali u baterijama nisu ista klasa. A ti pričaj što hoćeš i dalje. ![]() Ontopik: Nokia L930 mi je sasvim ok stroj. L950 mi je bila target, no izgleda da niš od toga. Ako se softverski to riješi kroz neke updateove, uzet ću je u razmatranje. Za sada, nažalost ništa. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 07.12.2015. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Svi ste ocito ocekivali od L950 da ce u startu bit savrsen uredaj? Naravno da su negdje morali kiksati, ali vjerujem da ce kroz par mj sve bit ok. Al ste napravili paniku ![]() Neka netko kaze koji je mob bio odma u startu savrsen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2099 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Mislim da je okej da kad uspoređujemo baterije gledamo SoT prosječnog korisnika kao realnije mjerilo od onog "drži mi xy dana", jer kao šti si rekao to od korisnika do korisnika varira po 2-3 dana, a ipak smo svi kakti tehnički navudreni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Sremium
|
Baš tak. Kad bi ovi kaj gejmaju na mobovima mjerili bateriju, svi bi imali sranje od baterije....pa ovi kaj vise na 4g konstantno...ali opet, mora biit neki mjerodavan referentni test.... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|