|
![]() |
#2041 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Pripremam lumiu za prodaju pa sam napravio hard reset i prijavio se u mobu sa novim MS accom kojeg sam otvorio. Medjutim s tim novim accom appovi se ne refreshaju u storeu, ne otvara ni kategorije, ne radi search...probao sam mijenjati regional settings ali nista. Kasnije opet hard reset i prijava na moj MS acc, podizem backup svega i store opet radi kak treba...dize update na zadnji win upgrade itd...U cemu je fora? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako si na 8.1 store ne radi ispravno.. Ima greska zbog pripreme za win10.. Pitanje je kada ce ispraviti, ali pokusaj otic na google preko IE i upisi program koji trazis + windows store pa ce te direktno prebaciti u store program. Meni jedino tako radi. L630 pao mi pa se razbio ekran i baterija se nabila. Sad imam L520 pa sam primjetio da Store na 8.1 ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Za one Lumie sa popisa koje ce prve u "Country variant" verziji dobiti OTA nadogradnju, prema zadnjim informacijama datum je 14. 12. Ostale verzije naravno tek kad se operateri smiluju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sudionici Windows Insider programa u DE dobivaju 50€ popusta na 950/XL http://www.windowscentral.com/german...-and-950-xl-50
![]() |
#2050 |
Premium
|
Evo rivju od 950. Batka, hmm, ispodprosjecna, kamera odllicna... http://www.gsmarena.com/microsoft_lu...iew-1347p9.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#2051 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2052 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Veci im je, a i realniji, ocaj - cijena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2054 |
Sremium
|
Koji god review w10 nađem (zadnji build) svi vele da baterija osjetno jače curi..posebno na nešto starijim modelima...meni već i ovako na 925 nije nešto baterija. 640 ima odličnu bateriju ali opet ona je iz "nižeg razreda"... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2055 |
Premium
|
Iskreno,ja nisam primjetio puno veću potrošnju na mojoj 640-ki.Nakon instalacije win10 po defaultu su mi gotovo sve aplikacije radile u pozadini.Dosta sam toga pogasio,pustio viber i what's up i sl. i baterija mi bez frke izdrzi 2 dana,kao i na win 8.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2056 |
Sremium
|
Uletila mi jako povoljno 640 dual sim stara mj dana (od frenda)...I sad maska je plava i to mi je ok ali sam čuo da je crna više mat i lagano hrapava. Ova je glatka i glossy (naodno sve osim crne su takve). Gdje mogu nabavit originalnu crnu masku i koja je lova u igri? Na ebayu sam znao iz nekog dućana u Španjolskoj dobit originalnu masku u pol cijene...nema ga više... Inače mobitel je brutala za te pare a sad više ne moram furat i poslovni mob sa sobom. I mala usporedba sa 925 (nekad premium model). Build quality: 925 pobjeđuje jer ipak je kod 640 iza cijeli cover od plastike. Međutim to realno ne znači puno većini korisnika. Prednost maske je što se lagano mijenjaju boje po želji a prednost metalne 925 je jednostavno kvaliteta izrade. Sad je pitanje koliko je to bitno u vremenu gdje ljudi mijenjaju mobitele ko čarape. Kamera: 925 ima OIS i CZ leće ali u praksi se čak ni u uvjetima slabije rasvjete ne primjećuje neka ogromna razlika...kad se slika vani još manje...osim toga, većinom slikam pizdarije i ako mi je do ozbiljnog fotkanja onda ionako moram iskrcat za 950 ili još bolje - fotić....uglavnom, očekivao sam goru kameru (bar kad se slika u zatvorenom). Flash je bio bolji kod 925 ali kažem, nije day-night razlika nikako...Iako, realno, kad je slabija rasvjeta razlika je vidljiva. Pa sad kome je bitno.. Fluidnost sučelja, performanse: sve je fluidno kod obe lumije..nema razlike...640 sve vrti bez greške baš kao i 925....s tim da se 640 i manje grije... Baterija: tu 640 jednostavno briljira...925 je imala slabu bateriju, čak i uz kemijanja s postavkama....background usagem itd...Kod 925 baterija je bila built in. Ekran: Amoled kod 925 je naravno bolji....ali i ovaj IPS od 640 je već sasvim ok. Nisam doživio efekt "s konja na magarca". 640 ima i pol incha veći ekran pa je čitanje weba i gledanje filmova veći gušt... Naravno, dual sim kod 640 je velika prednost za mene. Jednostavno jedan mobitel je lakše nositi sa sobom.... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 05.12.2015. u 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2057 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2058 |
Sremium
|
Dakle ovako bolestan bug nisam doživio na mobitelu (a imao sam ih dosta). Lumia 640. Pala mi na stol s neke male visine i nakon toga kad upalim kameru vidim crnu točkicu (veća od pixela) a ta točkica se vidi i na slikama. I sad čitam na netu da nisam jedini kome se to dogodilo a jedan lik je rekao da je malo jače lupio dlanom u predjelu kamere i da je nestala. To sam i napravio i nestalo i kod mene i sad je ok. Valjda će tak ostat jer mi se neda zezat po servisima. Uglavnom bizarno skroz. Ali zvat ću servis, baš me zanima jer imaju kakav sličan slučaj kod nas...Leće sam očistio btw i nije bilo do toga.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2059 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2062 | |
Sremium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2064 |
Premium
|
Camera head to head: Lumia 950 vs the older 930 and 1020 Lumiu 1020 izvlači veća rezolucija, odnosno za one koje vole pixel peeping... Inače što se tiče fotkanja, 950 je pun pogodak, za sve ostalo, krivite OS.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2065 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2067 |
Premium
|
Ni Lumia 950 XL nema dobru bateriju, damn you M$! ![]() http://www.gsmarena.com/microsoft_lu...blog-15349.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#2070 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Mislim na XL.
![]() |
![]() |
|