|
![]() |
#5971 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Koliko vidim nekaj su sa lecom kamere sfusali, exynos je unutra, i to sporiji od snapdragona + standardna zatvorenost. I nema cimpanza zastite stakla ![]() |
![]() |
![]() |
#5976 |
Banned
Datum registracije: May 2015
|
sto mislite o rootanju samsung A5 i stavljanju cy moda sa 5.0.2 andoid gore? trenutno je sve tvornicki a najvise sto me nervira je hrpetina razno raznoh gluposti u ovome mobitelu koji rade u pozadini i slicno.moze malo neko link o rootanju A5 i dali je moguce na njega staviti 6.0 android? |
![]() |
![]() |
#5977 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5978 |
Banned
|
upravo sam ga rootao sa KINGROOT i stavio Purify gore radi kao zmaj i napokon mogu gasiti i blokirati hrpetinu gluposti ubačeno u njega -_- iz tele2 je A5 došao.Joj idem gledati dali mi je uopće pametno raditi cy mod na njega sa androidom ili ne ovisi o tome koliko mogu dobiti od ovog roota samo.... |
![]() |
![]() |
#5979 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa možeš ih ugasiti i bez roota.
#5980 |
Banned
|
da mi nakon 5 minuta se ponovo upale u pozadini kao otprilike 30 pozadinskih radnji koje sam gasio dok nije bio rootan? mobitel je 30% i brži i baterija traje barem 30% više odkako sam ovo gore napravio pa mislim da i nije baš isto "gasiti" aplikacije bez roota. ![]() |
![]() |
![]() |
#5981 |
Premium
|
Koje se to aplikacije ponovne upale kad ih u postavkama isključiš i prisilno zaustaviš? Većina se normalno gasi, par njih zna zezati, ali u principu 90-95% toga se ugasi.
#5982 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
note 5 baterija nista bolja od oneplus-a... a i sto ocekivati od 3000mah na 5.7" i 1440 rezom... izvucem do 3.5-4 sata maks SOT-a jedino sto dosta dobro podnosi standby, tako da izvucem 2 dana i noc na punjenju, ali ono to ako ne koristim navigaciju i nisam u autu, nego doma/ured. |
![]() |
![]() |
#5983 |
Premium
|
I to još u Kanadi gdje je signal odličan. Ovdje kod nas po manjim mjestima se možeš slikat sa standby modeom, pocucla barem 10% dnevno. Al ovo je još jedan dokaz da u Samsungu nazaduju s baterijom od galaxy S5, koji je jedan od najboljih Samsunga po tom pitanju. S6 active je zvjer što se toga tiče, ali možeš ga kupit u tri dućana.
#5985 |
Premium
|
Jel me zezaš ili stvarno? Zetova teta koja živi baš u Torontu je bila dugogodišnji šef telekomunikacijske firme i veli mi da je signal gore dobar.
#5987 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
I zasto bi te zezao? zaboravljas da je kanada po pitanju telekomunikacija zaostala za europom 10 godina, da im je pokrivenost signalom ocajna, posto im je zemlja OGROMNA, recimo u kuci di zivim JEDVA da imam signal, zena nema uopce, telefonski pozivi pucaju pod normalno. prekidi isto tako. u hrvatskoj se ne sjecam kada mi se dogodilo da mi je pukla veza, a da nisam imao signal nisam dozivio valjda nikad, cak u tunelima, podzemnim garazama, stanovima, itd. ovdje mi se vise dogadja da ga nemam nego imam. (promijenio sam 3 razlicite mreze, i jedno 7-8 mobitela, da to odmah iskljucimo) |
|
![]() |
![]() |
#5988 |
Guest
|
1. koristi li netko jeftine wireless punjace sa ebaya? ima za svega 6 dolara punjac i receiver mali sto se stavi ispod zadnjeg poklopca http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-...SN50WMcGF2QQAw puni li brzo, jel sigurno? 2. kupio sam mobitel sa zastitnim kaljenim staklom preko ekrana i bivsi vlasnik je rekao da je platio 100kn to, i da ne skidam.. ali ipak sam skinuo jer nije bilo ravno zaljepljeno i zeznuo staklo ali bih ipak uzeo opet jer znatno umanjuje mogucnost puknuca zaslona(jel tako?), koliko vidim ima na ebayu za dolar-dva http://www.ebay.com/itm/0-3mm-Premiu...wAAOSwBahVJNay jel to sve isto ili je to na mom bilo neko posebno, marka... moguce da je kupio cim je izasao mobitel i jos kod nas pa jbg 100kn Zadnje izmijenjeno od: trpi. 03.12.2015. u 06:51. |
![]() |
#5989 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Ja koristim na S5 zadnja tri mjeseca i dosta sam zadovoljan, puni sporo (mislim da je kod S5 QI punjenje ograničeno na 720 ili 760mah) ali svakako ide preko noći pa mi nije nešto bitno. Evo ti tema na xda gdje je to jedan Amer prilično detaljno recenzirao, vrste tih prijemnika: link Ja koristim br. 6. Grije se doduše, na nekih 40°C- 42°C (tako barem pokazuje aplikacija Ampere, nemam s čime drugim izmjeriti) no imam i rezervnu bateriju koju nikad ne punim bežično, nju koristim tek toliko da s vremena na vrijeme mogu vidjeti da mi ova koja se puni bežično nije izgubila na trajanju zbog više temperature kod punjenja no nakon par mjeseci korištenja zbilja nije, isto traju... Što se tiče stakla, Nillkin je kao neko ime, većinom sam njega kupovao a i sada mi je na mobitelu (dosta izgrebano) ali sam uzimao i one od deset kuna i razlika u cijeni definitivno nije opravdana po mom mišljenju. |
![]() |
![]() |
#5990 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Temperaturna zastita je vazna jer ne dopusta da se QI punjac zagrije preko 41°C pa tako cuva bateriju i mobitel od pregrijavanja, Vjerojatno znas da je temperatura vec od 50°C pogubna za kemiju baterije... |
|
![]() |
![]() |
#5992 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Čitam već par dana o S6 jer ga mislim uzet i zanima me. Jel baterija stvarno toliko losa ? Da ne izdrzi dan ? Mislim, imam sigurno sat dva dnevno poziva i 30tak mailova simo tamo... dosta surfanja sa screen on ![]() Prelazim sa Lumie 930 koja je ok (bila) sa dva dana, te sad nakon godinu dana je na 1,2 dana recimo ![]()
#5993 |
Guest
|
moze li baterija za 2god tocnije 20 mjeseci izgubiti 30-40% svog trajanja? naime kupio sam note 3 star 20mj i nisam zadovoljan trajanjem baterije. imao sam novi note 2 i note 3 i imao 5+h screen on timea, sada sa ovime 3.5h sto je za note i mene kao heavy usera vrlo los rezultat googlao sam malo i nasao da nakon 500ak ciklusa moderne baterija padaju ispod 80% pocetnog kapaciteta? tocniji opis problema, baterija mi se vrlo brzo, nakon 1h screen on timea spusti na 50% i od tada polakse dolje, sve do 3h i zadnjih 30-45min screen on timea mobitel drzi na 1% (prilicno neugodno koristenje obzirom da je critical battery mode smanjeni brightness ukljuceno) kvalitetan rom je gore, maknut bloatware, za 8h noci minimalno wakelocka 20-25min, 7.5h deep sleep, no svejedno pad 100%>90% baterije na oko 50% napunjenosti preko noci ne izgubi nista sto ukljucuje i mogucnost loseg ocitanja trenutnog stanja baterije? probao sam totalno isprazniti napuniti, nista, brisao batterystats file, nista rom sam reinstalirao, ista stvar, jedino nisam probavao sa drugim romom no neki osjecaj mi govori da bi bilo isto i da se ne zezam bzvz jel rijesenje problema nova baterija? dao bih oko 100kn za novu. normalno najradje bih originalnu, no gdje ju kupiti? ebay svasta baca lijepo izgleda? -> http://www.ebay.com/itm/BATTERIA-PER...kAAOSw~gRVk-q1 http://www.ebay.com/itm/Brand-New-Or...sAAOSwwE5WWhNS no koliko je to originalno? searchanjem foruma preporucujete onyx baterije https://www.svijet-medija.hr/art/bat...-3-n9005/55676 no zanimljivo ne mogu naci nikakve podatke o proizvodu, koliko mah? daljnjim pretrazivanjem foruma naisao na preporuku polarcell baterija http://www.ebay.com/itm/POLARCELL-Ba...IAAOxykUZTigyP neka iskustva, ili barem misljenja koju uzeti? ovdje preporucujete onyx, na xda pozitivni reviewvi za polarcell http://forum.xda-developers.com/note...ttery-t3158111 (doduse note 4, valjda nije bitno) zelio bih da kapacitet baterije posluzi barem godinu dana i ne bih zelio da mi mobitel eksplodira Zadnje izmijenjeno od: trpi. 05.12.2015. u 09:13. |
![]() |
#5994 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
@trpi ja sam uzeo od ovog trgovca, došlo za tjedan dana ali za S5, vidi ima li za N3. Svega 7€ e sad je li original ili ne to ne znam, na originalnoj piše "cell made in Japan, assembled in Vijetnam" a na ovoj kupljenoj "cell made in Korea, asembled in China". Razlike u trajanju nisam primijetio a razlika u težini je svega 0.4g. Vjerojatno nisi uzeo dobar prijemnik, moj se jedva vidi, neki su rekli da se čak s njim i dalje zadržaje IP faktor no to ne mislim provjeravati a grijanje je toliko koliko sam napisao, ne brine me previše ali pretpostavljam da je i to puno bolje sa S view coverom ili original poklopcem (on je predebel i nema maski za njega). |
![]() |
![]() |
#5995 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Presao na Z3 i prezadovoljan, ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5996 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ja sam s z3 silom prilika prešao na s6... Dan teško izvučem,nije da sam nezadovoljan, ali to su čisto djecije bolesti Samsunga..jer mu bateriju cucaju idiotarije koje oni mogu ispraviti.. Zašto neće neznam, sve su svemu 4,4 i po sata sota.. Iskreno da z3 ima ovakav ekran s kojim sam naprosto oduševljen, čisto sumnjam da bi izdržao toliko koliko izdrzi! ![]() |
![]() |
![]() |
#5997 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Hmmm.Meni je svejedno za brend...mozda da radje gledam z5 ? Mislim, idem na produzenje + neki bonusi mogu uzet bilo sto iz vip ponude... Doslovce... Ali nekako mi je s6 probudio nostalgiju od s2 kojeg sam zadnjeg samsunga imao ![]() Nisam pametan vise...z5 mi je prevelika mozda...drzao bi se d 5.1 max.. G4 mi je grdi sa strađnje strane ![]() ![]()
#5998 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
N4 je počeo dobivati upgrade na MM https://translate.google.co.in/trans...laxy-note-4%2F
|
|