|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
IrDA
Imam IrDA port na front panelu na kućištu i zanima me kako da to spojim na matičnu (USB, serijski port ili nešto treće). Treba mi za daljinsko upravljanje multimediom. Trenutno mi je nepoznat raspored 5 pinova na panelu, ali to bi se trebalo uskoro promijeniti. Pozdrav!
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
? Pa ili imaš ili nemaš ulaze na matičnoj za IrDA... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Nemam, ali mislio sam da možda postoji način da se spoji preko npr. serijskog porta. Poput onih IrDA portova što se kupe zasebno za 100-tinjak kuna.
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel na njemu imaš možda crvenu, bijelu (žutu), zelenu i crnu žicu? Ak imaš, pronađi USB konektor na ploči i ubodi tamo. Neke ploče na USB konektoru imaju odvojen GND pin od ostalih pa možda budeš trebo razdvajat.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: IrDA
Citiraj:
on sluzi za prijenos podataka za sto koristi spektar ferkvencija svjetlosti u koji ne spadaju one ferkvencije koje koriste daljinski upravljaci (barem velika vecina irda adaptera) jako su ti male sanse da ce ti to radit, a uz to on ti se instalira na "irda port" ili kako je to vec microsoft nazva a SVI programi koje san ja isproba (a isproba sam ih dosta) signal mogu vatat sa serijskih portova, eventualno usb-a
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|