|
![]() |
#841 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#842 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Ima nešto jače topove, manje hitpoints-a, lošiji ROF i bar meni je silno rasipao shell-ove. Kak bi se reklo, s njim treba imat "sreću i pogodit metu" ![]() Meni je to bio nešto jači NM ali NM od papira. Jako brzo su me zrokali u njemu. Doduše, vozio sam ga svega 3-4 dana i prodao jer mi nije legao. Odlučio sam ga preskočiti i otključati NC. Neki dan sam ga otključao full i mogu reći da je to NM na steroidima. Tu sam odlučio za sada stati sa BB-ima. Sada, jel Colorado nisam znao voziti ili posrijedi nešto drugo...neznam. Jednako vozim sa NM, Col. i NC pa sam sa NM i NC daleko uspješniji jer donose finu zaradu (doduše imam premium ali kako se može vidjeti statsi i bez premiuma, opet sam u plusu i sa jednim i sa drugim). Ne velim da Colorado ti neće biti dobar BB, meni eto nije legao i brzo sam ga zaboravio. lp
![]() |
![]() |
#843 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
Ne igram jer nisam premium novcanik kao ti i nisam jos skupio za kupiti T8 ship. Meni je igra zabavna ovako. Odnosno novaca bi se jos i skupilo, ali posto igram sa vise vrsta brodova, nisam jos skupio dovoljan xp na t7. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo,prebacio kapetana,retrainao ga,uzeo upgradeove,i stock brod,jos 2 k XP za prvi hull... Uglavnom,potobio dva Nagata sa po dvije citadele na svakome... 110 k Dmg. I spustio Myoka i Clevelanda na 50%... Ja happy ![]() EDIT: Skupio za Hull prvi,idem sad vidit EDIT: Sad me bacio u T8/T9 grupu... 4 Citadele,potopljen Ibuki,drugi Ibuki ostao na 20%
http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 30.11.2015. u 17:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Sremium
|
Citiraj:
Isto tako moraš biti svjestan da ima igrača kao ja, koji imaju obiteljske i velike radne obaveze, RL itd. pa ne stignemo igrati ko manijaci svaku večer ili čak cijelo popodne do iznemoglosti...Bez premimuma moraš kao prosječan igrač igrati puno više partija da bi došao na istil level grindanja...iako, sad na početku sam i dosta partija odigrao ali to ubuduće neću, ako ništa drugo zato jer imam i druge igre i zanimacije u životu.. Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.11.2015. u 17:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#846 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
DBS
|
U četvrtak novi hotfix [0.5.1.3] Krivi izračun kamuflaže u luci, nevidljivi dim, nestajuće granate u letu, i podosta bugova vezano uz CV-e popravljeni. Maknuta mapa Fault Line za Ranked 10+ borbe, dok je Ocean stavljen isključivo za R10+. Šteta, to je bio raj za Mutsukija. ![]() Mislim da ću u petak probat CV po prvi puta. Ovaj New Orleans mi je popio svu rezervu kredita, ozbiljno se mislim vratit na Pepsi i ostavit ga gdje je trenutno dok ne skupim još 5 milja koliko mi fali za potpunu nadogradnju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#851 | |
DBS
|
Citiraj:
Najbolja runda od kad igram WoWs, i to sa Königsbergom: ![]() ![]() ![]() ![]() Do sad nisam preko 4 broda potopio u rundi, danas u ovoj 6, a nakon toga s Wyomingom 5. Lijepo se vratit u niže Tiere. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Premium
|
Nagato je fenomenalan brod, ti igras krivo sa njim. Kad ga upgradeas i kapetan bude naskilan da ti secondary ima domet 7km da vidis pakla kad ti netko pridje. Sta se tice dmga, danas sam oborio rekord, 216k dmga. Imas 410mm topove, vise nije ko Fuso sa duplo shellova pa sta pogodi. Nagato je brawler, a na 10-15km je monstrum, jer cruisere mozes citadelat i sprijeda i straga. Shellovi imaju drukciju putanju pa to zna tlacit ljude dok se ne naviknu. Fuso disperzija na max range je 224m, Nagato je 231. Al na max rangeu je itako lutrija ista pogodit. Fuso dobija cisto na kolicinu shellova sta ispali, a Fuso je OP za svoj tier. Nagato puca manje al jace. Meni je sa Fuso u 85 partija average dmg 61k i 22% accuracy sa glavnim topovima, Nagato u 76 partija imam average 77.7k dmga i accuracy 28%, jer vise nisanim i pazim. Pogledao sam top 10 sa Nagatom na EU, po dmgu. Cak sam 9ti (sa ovom ludjackom rundom), a za top 10, accuracy je od 24-29%. Fuso top 10, ima accuracy cca 22-24%, a ekipa ima po 900 rundi sa njima. Tako da je preciznost tu negdje. Doduse, fuso ispali 6*2 topova u salvi, a nagato 4*2. ![]() ![]() Sad paz ovo, runda sa najvise dmga, najvise citadela, a dobio sam manje expa nego runda sa upola dmga, sve bez zastavica il premiuma/first day wina. Taj izracun me malo jebe. Btw, koji ti je ingame name. I usput za sve ostale. Kad izgubite brod mozete napisat koji je to brod bio i koliko kosta popravak. Zanima me jel isto za DD, CA, CV i BB, i za razlicite strane, te da bar sastavim tablicu kakvu. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 01.12.2015. u 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ugl,palim TS i brodice,pa ak ima koga da malo Colorada provozam,fali jos samo Hull,sve drugo ima... Repair je 74k ak potones... Tak da je solidno odrziv
![]() |
![]() |
#856 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Premium
|
Ja bas gledam, kad unlockam Amagi, da idem sa americkim BBovima, barem do NC, brod izgleda super, naravno, nakon Colorada je sve super (barem izgledom). Japanci nemaju posteni triple gun turete setup osim Izuma sa blesavim 3-0 layoutom i Yamata. A ameri imaju odlican AA jer su ranije spoznali prijetnju aviona. A ranked sam opet pao rank, nemozes sve sam rijesit kad dobijes grupu idiota. Mislim, pa jel imaju tamo zdravog razuma ili je cijeli random ranked cista sreca da dobijes tim sa 2+ mozdane stanice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Sremium
|
Evo koja je debilana ranked. Odigram valjda najgoru partiju sa Minekazeom ikad (igrao sam jako kasno i jako pospan), skoro nikakav damage, niti jedan torpedo pogodak...ali capo baze..potopili me...i mi smo dobili na kraju i ja solidnu zaradu i XP....eto to je jebeni ranked. Više ga nikad ne igram s ičim osim DD-om... |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() Također, od 0.5.1 su super za farmanje love. Jučer odvozio rundu s Mutsukijem u Random (štedim za NO hull B), potopio samo jedan brod (Mogami) ali jedno 5x puta capao bazu. Završio rundu kao prvi sa 3500 base XP-a i preko 450000 kredita lol. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.12.2015. u 12:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#861 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Cadenzza i Kugla 5 : 0 Striko i Mrki Dogovor je bio da se igra Clinton i Obama, ali Striko je zadnju uzeo Amebu i zbog toga njihova pobjeda NIJE legitimna te stoga zadnji bod pripada PRAVIM pobjednicima. Djeco, držite se pravila!
![]() |
#863 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Sremium
|
Konačno sam našao malo više vremena ovaj vikend (za sebe, za gejming) pa sam otključao Fusoa, prebacio upgrejde i sad čekam prvi fight. Ali ima topova eote...Kongo je zver kad se igra kako treba a onaj treći skill za kapetana gdje se poveća consumable za jedan - itekako dobro dođe...kad se heala (i još zaradio onu zastavicu za veći heal)...Trenutno postoji bug u portu, za Fusoa, gdje krivo pokazuje upgrejdani range od samo 14,5km....Šokirao sam se na prvu dok nisam našao da je bug. Igranje s Kongom me naučilo strpljenju ali BB rade ogromni damage...Izbjegavao sam igru s BBom ali nema većeg gušta nego situacija kad opališ AP salvu u 18km udaljenu krstaricu koja još i nije okrenula bok...i taman kad zaboraviš i da si opalio - čuješ potvrdu da si ga potopio, citadelao ko majmuna dok nije bio ni svjestan kaj ga čeka... ![]() Krenuo sam i s američkim BBovima ali da bi otključao Carolinu morao sam opet kupit St. Louis-a. I bome ću ga zadržat jer je đubre spamersko. To je teška krstarica u low tier i nema ništa slično njoj. DDove sam jeo za doručak a bome i drugima nije svejedno kad ih zaspamam s boka. Još Kumu da opet kupim (kad riješim grindanje BBova) pa da pokrijem strateški sve tierove s brodovima... Situacija s brodovima je sljedeća DD - Umikaze, Minekaze, Kiev, Farragut CA - Diana, St. Louis, (Kuma - u planu opet kupiti), Murmansk, Konigsberg, Cleveland, Myoko, (kad skupim lovu Pensacola koju sam izgrindao) BB - Fuso, S. Carolina (nakon grindanja je New Mexico cilj) Sad moram vidjeti hoću li opet plaćati premium pa grindati Colorado i Nagato...možda mi se ne bude dalo Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 07.12.2015. u 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
DBS
|
Ja bi preporučio ako se ide s BB-ima potegnut barem do Nagata, ako već ne do Colorada. 16" topovi prolaze kroz sve. I nagnutu krstaricu. ![]() Ne znam kaj se događa ali ja nemrem statičnu metu pogodit sa New Mexicom. Sve leti oko mete, jučer u nekoliko partija Omahe i Murmansk CL-i samo plove kroz kišu mojih granata bez ogrebotine. Uspio citadelat jedino New York. A pogotke koje ostvarim na BB-ima uglanom over-penovi. Nakon dugo grajndanja kompletno nadograđen New Orleans. Zadnji upgrade od dvije milje stavljen za -10% concealment. Sad ću se probat malo vratit u Ranked da vidim dal ima razlike. Concealment je sa kamo na 10,8 km. Još da imam onaj skill iz petog reda bio bi 9,5km i čak bi mogao stealth fire radit jer mu je domet topova 16,2km a kad CA puca domet otkrića se povećava za 6 km što je onda 15,6km. Valjda do ljeta sl. godine s obzirom koliko dugo traje školovanje kapetana... Konačni dojmovi Pepsi vs. New Orleans nakon što provedem malo vremena s kompletnim NO. Zasada prednost dajem Pepsi iako je objektivno NO bolji brod. Jednostavno sam puno više uživao s Pepsi koji mi je zasada najdraži CA, daleko. --- Najjača stvar jučer, igrali u diviziji PlayerName i ja. On Cleveland, ja Mutsuki. Mapa Trap, idemo capat C bazu na sjeveru. Na protivničkom timu dva Kieva. A na našem ja i još jedan US DD. Reko ako to DŽubre uleti samnom u cap bacam dim i bježim. Naš CV je očito znao što radi, poslao je lovce na C cap da nam skauta unaprijed. I naravno, dogodi se upravo ono što sam i mislio, Kiev uletava u C bazu samnom. Srećom, concealment mu je gori od mojeg i vidio sam ga na preko 7 km. Lansiram torpeda, reko barem da mu ometem pravac plovidbe, bacam dim i bježim iz capa. Kako me frajer nije vidio - nije vidio ni torpeda, ako je nije na vrijeme reagirao. Potopim Kiev na početku runde s dva torpeda. Možda i najdraži kill sa Mutsukijem. I tako odmah na počektu ostvarimo ogromnu prednost jer je drugi tim ne samo ostao bez capa već i brutalnog DD-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#866 | ||
Sremium
|
Citiraj:
Citiraj:
Opet dolazimo na to da ekipa ne igra brodove tako da koriste njegove prednosti pa onda kukaju (ne svi, ali dosta ekipe). Isto tako prilagodiš stil igre MM-u..ak znam da si ti u japanskom DDu onda se neću s tobom nadmetati tamo gdje sam slabiji... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Premium
|
Daj bogati definiraj spor reload? 30 sec je prosjek za BB. Sad ako je 3-4 sec vise, to ni ne osjetis, 30 sec nakon cruisera il DDa je itako vjecnost. A za doci do Nagata i izgrindat Amagi, ne trebas ni premium ni zastavice, exp leti sam od sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
DBS
|
New Mexico ima reload oko 33-34 sekunde IIRC. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 07.12.2015. u 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Premium
|
Slika je losije kvalitete.. ali vidi se bitno ![]() ![]() ![]() https://www.dropbox.com/s/c9hm7b45dy...61104.jpg?dl=0 potopio myogia,bogue i langley topovima hahaha ![]() EDIT: popravljen link ![]() ![]()
http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 07.12.2015. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|