Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.11.2015., 16:35   #841
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Ja nisam dao niti kune, izgleda da nisam niti prosjecni igrac (mozete i pogledati statse pa sami zakljucite kakav sam, nick: Shole150). Molim ekipu s TS-a da potvrde da nisam uopce koristan i da ne znam igrati. Ne znam onda zasto uopce igraju s menom?

Igra mi je sasvim zabavna i da se lijepih partija odigrati u divizijama, a ujedno i nasmijati s ekipom.
Cleveland spammer...nego, ne igraš baš t8+ igre...daj baci koju da vidimo kako ide ekonomija...
Tvrdi je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2015., 16:47   #842
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova

Jel ima tu netko Colorado? Vidim da se Nagatoi voze, da se imam s čime pridružit ako će se slagat BB divizija koji put.

Colorado je jedini brod koji bi još izgrajndao, Hatsuharu ne diram dok ne dođem do lvl 5 skilla sa concealmentom (valjda na ljeto iduće godine lol). CV sam kupio, ali ne diram tu liniju dok ne srede CV bugove.
Vozio sam kratak period Colorada i nisam bio previše oduševljen (nasprem NM-u).
Ima nešto jače topove, manje hitpoints-a, lošiji ROF i bar meni je silno rasipao shell-ove.
Kak bi se reklo, s njim treba imat "sreću i pogodit metu"

Meni je to bio nešto jači NM ali NM od papira. Jako brzo su me zrokali u njemu.

Doduše, vozio sam ga svega 3-4 dana i prodao jer mi nije legao. Odlučio sam ga preskočiti i otključati NC. Neki dan sam ga otključao full i mogu reći da je to NM na steroidima. Tu sam odlučio za sada stati sa BB-ima.

Sada, jel Colorado nisam znao voziti ili posrijedi nešto drugo...neznam.

Jednako vozim sa NM, Col. i NC pa sam sa NM i NC daleko uspješniji jer donose finu zaradu (doduše imam premium ali kako se može vidjeti statsi i bez premiuma, opet sam u plusu i sa jednim i sa drugim).

Ne velim da Colorado ti neće biti dobar BB, meni eto nije legao i brzo sam ga zaboravio.

lp

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2015., 17:01   #843
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Cleveland spammer...nego, ne igraš baš t8+ igre...daj baci koju da vidimo kako ide ekonomija...
Ne nisam cleve spammer, krivo si to zakljucio kao i puno toga sto se moze procitati iz tvojih postova. Isto i s tvojim zakljuckom da prosjecni igrac mora dati lovu. Malo sagledati situaciju sire ne bi bilo na odmet.

Ne igram jer nisam premium novcanik kao ti i nisam jos skupio za kupiti T8 ship. Meni je igra zabavna ovako.

Odnosno novaca bi se jos i skupilo, ali posto igram sa vise vrsta brodova, nisam jos skupio dovoljan xp na t7.
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2015., 17:07   #844
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Evo,prebacio kapetana,retrainao ga,uzeo upgradeove,i stock brod,jos 2 k XP za prvi hull... Uglavnom,potobio dva Nagata sa po dvije citadele na svakome... 110 k Dmg. I spustio Myoka i Clevelanda na 50%... Ja happy oko 1800 base XP

EDIT: Skupio za Hull prvi,idem sad vidit
EDIT: Sad me bacio u T8/T9 grupu... 4 Citadele,potopljen Ibuki,drugi Ibuki ostao na 20%

Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 30.11.2015. u 17:22.
Smoki_Gs je offline   Reply With Quote
Staro 30.11.2015., 17:07   #845
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Ne nisam cleve spammer, krivo si to zakljucio kao i puno toga sto se moze procitati iz tvojih postova. Isto i s tvojim zakljuckom da prosjecni igrac mora dati lovu. Malo sagledati situaciju sire ne bi bilo na odmet.

Ne igram jer nisam premium novcanik kao ti i nisam jos skupio za kupiti T8 ship. Meni je igra zabavna ovako.

Odnosno novaca bi se jos i skupilo, ali posto igram sa vise vrsta brodova, nisam jos skupio dovoljan xp na t7.
Ma samo te malo zadirkujem. Ovaj komentar za moje druge postove je totalno nepotreban i bezveze. Ja si premium mogu priuštiti jel imam 15 godina radnog staža...Ali činjenica je da si 70% borbi u igri igrao Cleve...Nigdje nisam rekao da ikakav igrač mora dati lovu. Ali samo do t7. Sa t8 vidim i čujem da to ne ide bez prem acca...osim ako ne želiš igrati ko budala niže tierove samo da bi odigrao koju partiju u t8+ meču...
Isto tako moraš biti svjestan da ima igrača kao ja, koji imaju obiteljske i velike radne obaveze, RL itd. pa ne stignemo igrati ko manijaci svaku večer ili čak cijelo popodne do iznemoglosti...Bez premimuma moraš kao prosječan igrač igrati puno više partija da bi došao na istil level grindanja...iako, sad na početku sam i dosta partija odigrao ali to ubuduće neću, ako ništa drugo zato jer imam i druge igre i zanimacije u životu..

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.11.2015. u 17:12.
Staro 30.11.2015., 23:00   #846
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor Smoki_Gs Pregled postova
Evo,prebacio kapetana,retrainao ga,uzeo upgradeove,i stock brod,jos 2 k XP za prvi hull... Uglavnom,potobio dva Nagata sa po dvije citadele na svakome... 110 k Dmg. I spustio Myoka i Clevelanda na 50%... Ja happy oko 1800 base XP

EDIT: Skupio za Hull prvi,idem sad vidit
EDIT: Sad me bacio u T8/T9 grupu... 4 Citadele,potopljen Ibuki,drugi Ibuki ostao na 20%
Zvuči obećavajuće. Nastavi sa dojmovima kad je full otključan.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2015., 00:24   #847
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Evo danas sam nešto novo naučio. Researchanje type 90 mod 1 torpeda na Myokou otključava isti torpedo upgrade na Hatsuharuu. Odlična stvar!
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2015., 14:24   #848
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

U četvrtak novi hotfix [0.5.1.3]

Krivi izračun kamuflaže u luci, nevidljivi dim, nestajuće granate u letu, i podosta bugova vezano uz CV-e popravljeni. Maknuta mapa Fault Line za Ranked 10+ borbe, dok je Ocean stavljen isključivo za R10+. Šteta, to je bio raj za Mutsukija.

Mislim da ću u petak probat CV po prvi puta. Ovaj New Orleans mi je popio svu rezervu kredita, ozbiljno se mislim vratit na Pepsi i ostavit ga gdje je trenutno dok ne skupim još 5 milja koliko mi fali za potpunu nadogradnju...

Staro 01.12.2015., 14:59   #849
Tvrdi
Sremium
Moj komp

konačno da riješe te bugove...
Staro 01.12.2015., 17:09   #850
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Je moze netko popratiti malo iskoristivost CPUa tokom igranja... ? Danas primjetih da zna zakucat jezgre na 100%,ne odjednom... ali wtf
Staro 01.12.2015., 19:24   #851
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor Smoki_Gs Pregled postova
Je moze netko popratiti malo iskoristivost CPUa tokom igranja... ? Danas primjetih da zna zakucat jezgre na 100%,ne odjednom... ali wtf
Igrao 3 runde malo prije, nisam primjetio da mi je opterećenje iznad 70% (Real Temp). Sad koliko to znači, ne znam...

Najbolja runda od kad igram WoWs, i to sa Königsbergom:

Do sad nisam preko 4 broda potopio u rundi, danas u ovoj 6, a nakon toga s Wyomingom 5. Lijepo se vratit u niže Tiere.

Staro 01.12.2015., 19:44   #852
Litra
Premium
Moj komp

Litra's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Kupio Nagata neki dan i mogu samo reći da je za sada takvo smeće od broda, NM i Fuso su za njega snajperi, a da ne pričam da ne mogu napravit 10k dmg-a s njim.
Litra je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2015., 20:35   #853
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Nagato je fenomenalan brod, ti igras krivo sa njim. Kad ga upgradeas i kapetan bude naskilan da ti secondary ima domet 7km da vidis pakla kad ti netko pridje.

Sta se tice dmga, danas sam oborio rekord, 216k dmga. Imas 410mm topove, vise nije ko Fuso sa duplo shellova pa sta pogodi. Nagato je brawler, a na 10-15km je monstrum, jer cruisere mozes citadelat i sprijeda i straga. Shellovi imaju drukciju putanju pa to zna tlacit ljude dok se ne naviknu.

Fuso disperzija na max range je 224m, Nagato je 231. Al na max rangeu je itako lutrija ista pogodit. Fuso dobija cisto na kolicinu shellova sta ispali, a Fuso je OP za svoj tier. Nagato puca manje al jace.

Meni je sa Fuso u 85 partija average dmg 61k i 22% accuracy sa glavnim topovima, Nagato u 76 partija imam average 77.7k dmga i accuracy 28%, jer vise nisanim i pazim.
Pogledao sam top 10 sa Nagatom na EU, po dmgu. Cak sam 9ti (sa ovom ludjackom rundom), a za top 10, accuracy je od 24-29%.

Fuso top 10, ima accuracy cca 22-24%, a ekipa ima po 900 rundi sa njima. Tako da je preciznost tu negdje. Doduse, fuso ispali 6*2 topova u salvi, a nagato 4*2.

shot 15 12 01 18 56 31 0584

Sad paz ovo, runda sa najvise dmga, najvise citadela, a dobio sam manje expa nego runda sa upola dmga, sve bez zastavica il premiuma/first day wina. Taj izracun me malo jebe.
Btw, koji ti je ingame name.

I usput za sve ostale. Kad izgubite brod mozete napisat koji je to brod bio i koliko kosta popravak. Zanima me jel isto za DD, CA, CV i BB, i za razlicite strane, te da bar sastavim tablicu kakvu.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 01.12.2015. u 20:44.
BladeRy je offline   Reply With Quote
Staro 01.12.2015., 20:58   #854
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Citiraj:
Igrao 3 runde malo prije, nisam primjetio da mi je opterećenje iznad 70% (Real Temp). Sad koliko to znači, ne znam...

Najbolja runda od kad igram WoWs, i to sa Königsbergom:

Do sad nisam preko 4 broda potopio u rundi, danas u ovoj 6, a nakon toga s Wyomingom 5. Lijepo se vratit u niže Tiere.
Da,i meni je tak,do 70,ali sam vidio spike na 100.... sad,u pozadini jest radio chrome koji zna potegnut ali... A nema veze,imamo isti proc,cak na istom clocku. Onda je to valjda tak nije do mene,ja sam pratio prek MSI Afterburnera daje mi na G15 info o loadu proca,pa nemogu ne vidit

Ugl,palim TS i brodice,pa ak ima koga da malo Colorada provozam,fali jos samo Hull,sve drugo ima... Repair je 74k ak potones... Tak da je solidno odrziv
Staro 01.12.2015., 21:40   #855
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Meni je trosak za Nagato, 63.500. A isti su tier. Ammo not included

Staro 01.12.2015., 23:18   #856
Litra
Premium
Moj komp

Litra's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Nagato je fenomenalan brod, ti igras krivo sa njim. Kad ga upgradeas i kapetan bude naskilan da ti secondary ima domet 7km da vidis pakla kad ti netko pridje.

Sta se tice dmga, danas sam oborio rekord, 216k dmga. Imas 410mm topove, vise nije ko Fuso sa duplo shellova pa sta pogodi. Nagato je brawler, a na 10-15km je monstrum, jer cruisere mozes citadelat i sprijeda i straga. Shellovi imaju drukciju putanju pa to zna tlacit ljude dok se ne naviknu.

Fuso disperzija na max range je 224m, Nagato je 231. Al na max rangeu je itako lutrija ista pogodit. Fuso dobija cisto na kolicinu shellova sta ispali, a Fuso je OP za svoj tier. Nagato puca manje al jace.

Meni je sa Fuso u 85 partija average dmg 61k i 22% accuracy sa glavnim topovima, Nagato u 76 partija imam average 77.7k dmga i accuracy 28%, jer vise nisanim i pazim.
Pogledao sam top 10 sa Nagatom na EU, po dmgu. Cak sam 9ti (sa ovom ludjackom rundom), a za top 10, accuracy je od 24-29%.

Fuso top 10, ima accuracy cca 22-24%, a ekipa ima po 900 rundi sa njima. Tako da je preciznost tu negdje. Doduse, fuso ispali 6*2 topova u salvi, a nagato 4*2.
ja samo znam da ja ne mogu pogodit sa nagatom ca sa 12-15 km, a kad pogodim jako mali dmg. shellovi lete na sve strane. u 10-ak partija imao jednu citadelu i to kojih 10k dmg-a sa 10 km. kao što sam rekao za sada je užas s njim igrat i danas sam toliko po**zdio da sam odusto od igranja, vidjet ćemo kasnije kad se upgrejda ali čini se da neće biti lako.
Litra je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2015., 11:14   #857
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Ja bas gledam, kad unlockam Amagi, da idem sa americkim BBovima, barem do NC, brod izgleda super, naravno, nakon Colorada je sve super (barem izgledom).

Japanci nemaju posteni triple gun turete setup osim Izuma sa blesavim 3-0 layoutom i Yamata. A ameri imaju odlican AA jer su ranije spoznali prijetnju aviona.

A ranked sam opet pao rank, nemozes sve sam rijesit kad dobijes grupu idiota. Mislim, pa jel imaju tamo zdravog razuma ili je cijeli random ranked cista sreca da dobijes tim sa 2+ mozdane stanice.

Staro 02.12.2015., 11:24   #858
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Evo koja je debilana ranked. Odigram valjda najgoru partiju sa Minekazeom ikad (igrao sam jako kasno i jako pospan), skoro nikakav damage, niti jedan torpedo pogodak...ali capo baze..potopili me...i mi smo dobili na kraju i ja solidnu zaradu i XP....eto to je jebeni ranked. Više ga nikad ne igram s ičim osim DD-om...
Staro 02.12.2015., 11:39   #859
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Evo koja je debilana ranked. Odigram valjda najgoru partiju sa Minekazeom ikad (igrao sam jako kasno i jako pospan), skoro nikakav damage, niti jedan torpedo pogodak...ali capo baze..potopili me...i mi smo dobili na kraju i ja solidnu zaradu i XP....eto to je jebeni ranked. Više ga nikad ne igram s ičim osim DD-om...
Yup. Lutrija koju ekipu dobiješ, a najviše presuđuje DD koji zna što radi. Capanje baza i potapanje BB-a je meta-game Ranked borbi. Odmah iza njega, ali s manjim utjecajem BB. Ali ponavljam se.

Također, od 0.5.1 su super za farmanje love. Jučer odvozio rundu s Mutsukijem u Random (štedim za NO hull B), potopio samo jedan brod (Mogami) ali jedno 5x puta capao bazu. Završio rundu kao prvi sa 3500 base XP-a i preko 450000 kredita lol.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.12.2015. u 12:59.
Staro 02.12.2015., 12:46   #860
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Evo da se i tu pohvalim

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2015., 15:46   #861
Lun
Premium
Moj komp

Lun's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Citiraj:
Yup. Lutrija koju ekipu dobiješ, a najviše presuđuje DD koji zna što radi. Capanje baza i potapanje BB-a je meta-game Ranked borbi. Odmah iza njega, ali s manjim utjecajem BB. Ali ponavljam se.

Također, od 0.5.1 su super za farmanje love. Jučer odvozio rundu s Mutsukijem u Random (štedim za NO hull B), potopio samo jedan brod (Mogami) ali jedno 5x puta capao bazu. Završio rundu kao prvi sa 3500 base XP-a i preko 450000 kredita lol.
To i ja radim sa Hatsuharuom, tu i tamo koji torpedo ali uglavnom capam baze. XPa i para ko pljeve
Lun je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2015., 02:12   #862
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Cadenzza i Kugla 5 : 0 Striko i Mrki

Dogovor je bio da se igra Clinton i Obama, ali Striko je zadnju uzeo Amebu i zbog toga njihova pobjeda NIJE legitimna te stoga zadnji bod pripada PRAVIM pobjednicima.

Djeco, držite se pravila!

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2015., 13:05   #863
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Clear Sky dobiven sa New Orleansom. I postavljen apsolutni rekord po broju srušenih aviona. A nemam ni AA povećanje dometa, već povećanje preciznosti na njemu za razliku od Pepsi:

Staro 07.12.2015., 10:50   #864
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Konačno sam našao malo više vremena ovaj vikend (za sebe, za gejming) pa sam otključao Fusoa, prebacio upgrejde i sad čekam prvi fight. Ali ima topova eote...Kongo je zver kad se igra kako treba a onaj treći skill za kapetana gdje se poveća consumable za jedan - itekako dobro dođe...kad se heala (i još zaradio onu zastavicu za veći heal)...Trenutno postoji bug u portu, za Fusoa, gdje krivo pokazuje upgrejdani range od samo 14,5km....Šokirao sam se na prvu dok nisam našao da je bug. Igranje s Kongom me naučilo strpljenju ali BB rade ogromni damage...Izbjegavao sam igru s BBom ali nema većeg gušta nego situacija kad opališ AP salvu u 18km udaljenu krstaricu koja još i nije okrenula bok...i taman kad zaboraviš i da si opalio - čuješ potvrdu da si ga potopio, citadelao ko majmuna dok nije bio ni svjestan kaj ga čeka...
Krenuo sam i s američkim BBovima ali da bi otključao Carolinu morao sam opet kupit St. Louis-a. I bome ću ga zadržat jer je đubre spamersko. To je teška krstarica u low tier i nema ništa slično njoj. DDove sam jeo za doručak a bome i drugima nije svejedno kad ih zaspamam s boka. Još Kumu da opet kupim (kad riješim grindanje BBova) pa da pokrijem strateški sve tierove s brodovima...
Situacija s brodovima je sljedeća
DD - Umikaze, Minekaze, Kiev, Farragut
CA - Diana, St. Louis, (Kuma - u planu opet kupiti), Murmansk, Konigsberg, Cleveland, Myoko, (kad skupim lovu Pensacola koju sam izgrindao)
BB - Fuso, S. Carolina (nakon grindanja je New Mexico cilj)
Sad moram vidjeti hoću li opet plaćati premium pa grindati Colorado i Nagato...možda mi se ne bude dalo

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 07.12.2015. u 11:01.
Staro 07.12.2015., 11:11   #865
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Ja bi preporučio ako se ide s BB-ima potegnut barem do Nagata, ako već ne do Colorada. 16" topovi prolaze kroz sve. I nagnutu krstaricu.

Ne znam kaj se događa ali ja nemrem statičnu metu pogodit sa New Mexicom. Sve leti oko mete, jučer u nekoliko partija Omahe i Murmansk CL-i samo plove kroz kišu mojih granata bez ogrebotine. Uspio citadelat jedino New York. A pogotke koje ostvarim na BB-ima uglanom over-penovi.

Nakon dugo grajndanja kompletno nadograđen New Orleans. Zadnji upgrade od dvije milje stavljen za -10% concealment. Sad ću se probat malo vratit u Ranked da vidim dal ima razlike. Concealment je sa kamo na 10,8 km. Još da imam onaj skill iz petog reda bio bi 9,5km i čak bi mogao stealth fire radit jer mu je domet topova 16,2km a kad CA puca domet otkrića se povećava za 6 km što je onda 15,6km. Valjda do ljeta sl. godine s obzirom koliko dugo traje školovanje kapetana...

Konačni dojmovi Pepsi vs. New Orleans nakon što provedem malo vremena s kompletnim NO. Zasada prednost dajem Pepsi iako je objektivno NO bolji brod. Jednostavno sam puno više uživao s Pepsi koji mi je zasada najdraži CA, daleko.

---

Najjača stvar jučer, igrali u diviziji PlayerName i ja. On Cleveland, ja Mutsuki. Mapa Trap, idemo capat C bazu na sjeveru. Na protivničkom timu dva Kieva. A na našem ja i još jedan US DD. Reko ako to DŽubre uleti samnom u cap bacam dim i bježim. Naš CV je očito znao što radi, poslao je lovce na C cap da nam skauta unaprijed. I naravno, dogodi se upravo ono što sam i mislio, Kiev uletava u C bazu samnom. Srećom, concealment mu je gori od mojeg i vidio sam ga na preko 7 km. Lansiram torpeda, reko barem da mu ometem pravac plovidbe, bacam dim i bježim iz capa. Kako me frajer nije vidio - nije vidio ni torpeda, ako je nije na vrijeme reagirao. Potopim Kiev na početku runde s dva torpeda. Možda i najdraži kill sa Mutsukijem. I tako odmah na počektu ostvarimo ogromnu prednost jer je drugi tim ne samo ostao bez capa već i brutalnog DD-a.

Staro 07.12.2015., 11:29   #866
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Ja bi preporučio ako se ide s BB-ima potegnut barem do Nagata, ako već ne do Colorada. 16" topovi prolaze kroz sve. I nagnutu krstaricu.
Možda Colorado...ali Nagato ima jebeno spor reload...brutalno spor..nemam živce za to haha

Citiraj:
Potopim Kiev na početku runde s dva torpeda. Možda i najdraži kill sa Mutsukijem. I tako odmah na počektu ostvarimo ogromnu prednost jer je drugi tim ne samo ostao bez capa već i brutalnog DD-a.
Demos je igrao Kiev kao da je DD a to je gunboat..tu je u startu zajebo...ja ne capam u Kievu, ako ne moram. I u Kievu se stalno moraš kretati, najveća su ti prednost jaki gunovi (za DD) i jako velika brzina.
Opet dolazimo na to da ekipa ne igra brodove tako da koriste njegove prednosti pa onda kukaju (ne svi, ali dosta ekipe). Isto tako prilagodiš stil igre MM-u..ak znam da si ti u japanskom DDu onda se neću s tobom nadmetati tamo gdje sam slabiji...
Staro 07.12.2015., 13:29   #867
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Daj bogati definiraj spor reload? 30 sec je prosjek za BB. Sad ako je 3-4 sec vise, to ni ne osjetis, 30 sec nakon cruisera il DDa je itako vjecnost.
A za doci do Nagata i izgrindat Amagi, ne trebas ni premium ni zastavice, exp leti sam od sebe.

Staro 07.12.2015., 13:42   #868
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Daj bogati definiraj spor reload?
Sjebo sam se. Mislio sam na rate of fire. To je bolje kod Fusoa...
Staro 07.12.2015., 13:47   #869
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

New Mexico ima reload oko 33-34 sekunde IIRC.

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 07.12.2015. u 14:45.
Staro 07.12.2015., 16:15   #870
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Slika je losije kvalitete.. ali vidi se bitno Ja sam odusevljen ovim malenim pikavcem Izy the king
https://www.dropbox.com/s/c9hm7b45dy...61104.jpg?dl=0
potopio myogia,bogue i langley topovima hahaha

EDIT: popravljen link my bad,u brzini i ushicenju sam stavio krivi haha

Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 07.12.2015. u 17:36.
Smoki_Gs je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na