|
![]() |
#811 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Odustajem od Ranked, zasada. Kakvih tu debila ima to je strašno. Dobijem jednu od 5 borbi nakon što sam R10 dostigao. I CA je valjda najgora stvar koja se može igrat u Ranked, najmanje toga možeš sam presudit. Mislio sam da je problem u Pepsi, no i sa NO je ista situacija. Ekipa i timovi debila, svak po svojem pa kud puklo da puklo. Igrat ili BB ili DD i ako je iole pametan tim može se napredovat. Ovako bzvz, samo čovjek gubi živce. Brutala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ja pao sa rankupa 13 i izgubio sve od 13 i 14, dobijam po 200-250k love po pobjedi/porazu al ekipa su idioti. Ostavim brod na 2-3k i kazem da dovrse da ne trosim fuso rafal na male ribe, oni ne jebu 2%. Govorim nasem DDu da capa bazu kraj koje prolazi, on ide na 20km udaljenog carriera..i otisao je capat bazu, 2 minute poslije kad je njihov dd ukrao nas cap. A mogli smo dobit u medjuvremenu. I sve tako...gluplji do glupljeg. Nemogu ispod 13 a da ne dobijem zivcani il nesto ne slomim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
moram priznat da mi se i posrećilo, bila je otvorena mapa ocean i sva protivnička ekipa krenula na moje lijevo a ja na desno, sredio jednog dd-a usput, okružio bazu njihovu kad ono vidi ti to, 1 bb i 2 cv-a sami bez potpore pa reko ajmo probat. držo razmak da me ne vidi i samo slao torpeda bb-u a cv-ima sam došo na 2 km i pis of kejk potopit ih na tako maloj distanci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() sreća da je bb bio od njih udaljen 7-8 km pa me nisu vidjeli dok sam njega lovio. cv nema šanse protiv dd-a, još su mi slali avione ali niš od toga. kad znam da je cv sam pokušavam mu se uvijek približit na kojih 2-3 km da imam sigurne pogotke sa torpedima, njihovi topovi ne mogu napravit velik damage ako malo vijugaš i to je siguran kill. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Litra. 30.11.2015. u 01:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#816 | |
DBS
|
Nakon par rundi sa New Orleansom moji dojmovi +T8 MM-a u koji me puno više baca nego sa Pepsi nisu baš sjajni. Malo mi je do zasićenja igre došlo jučer. Imam premium, i da bi pao na nulu moram dva broda potopit i nafarmat nekaj DMG-a uz to. Cijena kompletno otključanog NO je oko 18 milja (uz to računam sve upgrade). Strah me pomislit kako je na T9, ali na Baltimore niti ne pomišljam. Na T8 većina BB-a ima 16" topove i domet preko pol mape. Ništa od toga nije dobar combo za CA. Primjer zadnje borbe jučer: mapa Ice Islands, ostala 4 broda po strani. Imam do sada jedan kill (3 x Citadele na Mogami), i uletavam u cap sa Baltimore koji je pri kraju sa HP i Roon-om skoro na full HP (dvije T9 CA). Oba mi okreću bok a ja sam njima na nož. Rješim Baltimore s dve salve, i spremam se citadelat njemca i okrećem guzicu da ga dohvatim i sa stražnjom kupolom. U tom trenutku slijeće salva Iowe s pol mape i ja sam na 500 HPa. Uspio me naciljat jer nisam mogao previše vijugat i izmicat radi ove dvojice koji su mi bili na oko 10km. 10 sekundi do kraja, Roon mene rješava s HE grantatama... Dobijemo borbu a ja na nuli da pokrijem troškove gubitka broda. Izgrajndat ću NO do kraja, i sve upgradeove, ali se onda vraćam na Pepsi. Bolji je MM. Citiraj:
Japanski DD može vrlo lako presudit Ranked borbu. Pravila igre su slijedeća: #1 Prvo gledat tko je u protivničkom timu. Ako ima ruskih i američkih DD-a onda treba bit na oprezu jer nemaš kaj tražit s njima u duelu. Ako je CV u igri, opet nije lako ali se može jer je IIRC samo jedan po timu i to nije tako često. Ako su IJN DD na drugoj strani, e onda se već možemo igrat i sa topovima. ![]() #2 Capanje baze. To je zadatak br. 1. Točka. Engine boost i deri u startu prema najbližoj i traži support da si tamo prije protivničkog DD-a. Ako znaš da je USN/RU na drugoj strani, pali dim i okreći u jednu stranu čim si u capu. #3 Potapanje BB-a. To je zadatak broj 2. Nikako ne gubit vrijeme i torpeda na CA ili DD-e. To samo ako se ukaže prilika ili u defenzivi. Zato je tu concealment i stealth torping. Najviše se bodova gubi ili dobiva potapanjem BB-a. #4 Ne se bojat koristit topove. Jednog Minekazea sam rješio jer lik nije uzvraćao vatru po meni. Drugi razlog je prekidanje capa (resetiranje brojača) neprijateljskog DD-a, ili dovršavanje ako su na niskom HP (tu slobodno gađat i USN/RU). Na taj način sam dogurao do R10: http://worldofwarships.eu/en/communi...tab-ships-rank Sve kasnije sa T7-8 mi je samo srozalo statistiku. Od 10 odigranih borbi dobio sam 3. Primarno zato jer sam igrao sa CA. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 30.11.2015. u 09:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Meni ostala jedna pobjeda do r10 i onda naravno uletim u valjda najgluplji team ikad....neću ni pisati koliko je bilo odvratno ahaha probat ću Thorov savjet i samo derat sa DDom.... BTW, konačno sam na BB i sad s Kongom (full upgrejdan)....dakle to je druga pruča, totalno drugi stil irganja, potrebno je dosta koncentracije i strpljenja ali dmg koji radi je brutalan..nisam navikao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Premium
|
Pa BB ti oprasta greske, za primanje dmga, mozes se repairat. Al 30sec reload poslije dd ili cruisera ti se cini ko vjecnost, tako nema vise opali salvo pa za par sec, opali ponovo, sad moras pazit i nisanit i gadjat citadele. Glavna si meta ddova i carriera, al sve se to isplati kad nekoga jadnika skines u citadelu i nestane mu 15-30k hpa. Otkada pazim gdje pucam i pazljivije nisanim, dmg samo raste. Jos je debilana kad ispod 7km opalis na nekoga a svaki shell ode na drugi planet, nista ni blizu gdje gadjas, onda 30 sec psovanja do sljedeceg pokusaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
I ja sam juče pola dana ganjao Ranked i ono...katastrašno. Jedva prešao u T14, stvarno veća debilana igra nego u random. I jos se ljute na mene kad im napises sta tako mutavi igraju ranked a ne random bitke. Jedina dobra stvar sto je uarada odlicna, i u porazu sam uvijek bio prvi i hrpa novcica ![]()
![]() |
#820 |
DBS
|
Mislim da je igranje u diviziji pod obavezno da čovjek ne poludi s hrpom debila koji se mogu sresti ovdje. Jučer u Ranked nam se Tirpitz parkira straga i čuva HP dok ja u NO izgubim kupolu stražnju (s Pepsi nisam nikad kupolu izgubio!) bježeć od vatre. A naš Nagato na drugoj strani mape solira... ![]() Računica je jasna. Najviše je BB vozača u Ranked (prema duljini čekanja i koliko ih se pojavi dok se ne složi MM), a većina ne zna što radi. Šteta ne udjelit im torpeda koja zaslužuju, skupa s računom za popravak. ![]() Na pozitivnu stranu, jučer detonirao Nurnberga s Pepsi u jednoj od zadnjih koje sam s njom igrao dok nisam kapetana prebacio na NO. Lik je bio na full HP-u, vidim bježi iza otoka i ima šanse da skrene i vrati se. Ispalim HE salvu na slijepo, na mjesto gdje bi mogao "izronit" i slete sve na njega - Detonation! ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 30.11.2015. u 11:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Sremium
|
Sa New Orleansom i svim ostalim t8 brodovima morat ćeš plaćat premium acc....iskreno, radim, i ja bi plaćao, ali nekako ne bi iz principa jer su tako namjerno namjestili devsi...pa ko ih jebe...igrat ću do t7....još Nagato izgrindam i jebe mi se za prem acc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
DBS
|
Potpisujem. Nakon što izgrajndam NO, to će mi bit jedini T8 brod. Igra se mijenja na višim Tierima, i sve je preskupo. T7 je plafon koliko treba ići. Premium mi traje do kraja godine. Nakon toga, to je to. Više manje ću imat sve kaj sam htio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
DBS
|
Citiraj:
Jel ima tu netko Colorado? Vidim da se Nagatoi voze, da se imam s čime pridružit ako će se slagat BB divizija koji put. ![]() Colorado je jedini brod koji bi još izgrajndao, Hatsuharu ne diram dok ne dođem do lvl 5 skilla sa concealmentom (valjda na ljeto iduće godine lol). CV sam kupio, ali ne diram tu liniju dok ne srede CV bugove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Sremium
|
Nisi ti mene ništa razumio. Meni nije problem plaćati igrice. To mi je hobi i poštujem tuđi rad, jednako kao i svoj. Već ti je Thor objasnio ali ja bi dodao da već sami pristup nije ok. Skupi bundleovi (nema solo premium shipova) pa onda ti skupi popravci na t8+...nema mi to smisla. Ispada da žele extra profit. Osim toga ako mi zdrobimo u prosjeku 400-500kn na igru, pa kaj to nije dosta? Što bi trebao do vijeka plaćati premium kao da plaćam račun za struju ili internet? Pa do koje bi cifre došli. Koliko oni to moraju zaradit para da si ti zadovoljan? Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.11.2015. u 11:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Premium
|
Daj Neo ne valjaj gluposti. WoT si mogao komotno doc do T10 bez premiuma, znam po sebi a prosjecan sam igrac. Mogao si i igrat t10 i ako ne spamas gold i radis dmg, jos se i izvuces blizu nule. U WoWs bez premiuma od T8 pa dalje je muka ziva, igraj sa NO il sa Mogami bez premiuma i probaj napavit dmga da ides u pozitivu + da zaradis za upgradeove + za novi brod. Odustao sam od Mogami na T8, dobijem T10 tier koji me oneshota i odma 107k za brod + ostalo, a napravit toliko dmga protiv jacih tierova je tesko ako nisi BB, ili vrlo dobar DD. Osim toga, WoT ima gold ammo (kojeg nosis u tenku AKO zatreba) + consumables (koji se manje trose). WoWs ima zastavice koje trosis svaku borbu dobio/izgubio + consumables. Znaci obje igre imaju sistem ingame financiranja sa mikrotransakcijama, ali je WoWs toliko skuplji od WoTa po ingame zaradi love a to nije vise sistem WoT gdje uzmes premium da zaradis. U WoWs uzmes premium da ne bankrotiras. Dvije igre, defacto isti sistem igranja i mikrotransakcija, al je WoWs neigriv nakon T8. Nije vise premium MOZES ako hoces, nego MORAS. Evo sa Nagato igram (dobro po statistici), imam above average dmg, zaradim po 50-70k po rundi. Da sjednem u Amagi sva ta bonus zarada bi se istopila popravcima broda jer bi uletao na Montane i Yamato kojima ni oklop ni angling ne znaci ama bas nista, prolaze kroz sve... Sta se tice financiranja igre, tko ih jebe, deru ljude na WoT odavno, EU ima najgori server po eventima, pada im baza igraca. WoA je bio promasen projekt jer su imali konkurenciju u Warthunderu, al nemaju konkurencije (zasad) u WoWs, od starta igre kad su imali peak 45-50k igraca, sad je prime time nedelju navecer bilo 23k. Mislis da ce im opadajuci playerbase isplatit troskove igre + dat profit? Pratim twitch, ichase, ferdinanda itd, svi gade sistem zarade love, odustaju od premiuma, a to je ekipa koja si to moze priustit, a jebote ferdi ima 2.3m expa na Zao, onda znas koliko igra. HE i vatra je OP, tu nema dileme, ranked je SRANJE, jer ekipa joina i ode afk i jebes svoj tim, jos nema posteni chat, klanove, nema testiranja jer trebas mod da unlockas training room, igra je jos ko beta a sve sta rade je izbacivanje premium brodova sa cjenom od 400ak kuna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Buying Bitcoin
|
Momci, nije WoWS skup nego vi nemate para, ili imate pa smatrate da ne bi trebali plaćat jer Wargaming pokušava vas zajebat, ali obratno definitivno "nije"...a to šta ste utukli po 100-200h igranja i zabavljanja bez potrošene kune, je naravno sasvim normalno i za očekivati... ![]() Jel poznato da Wargaming radi Freemium igre? Je. Jel vas tko tjera da kupujete išta? Nije. Jel se može zabaviti i bez plaćanja ičeg? Može. Jel potreban premium u višim tierevima? Nije, jer lovu zarađuješ na nižim tierevima, a visoke tiereve igraš manje nego niže. Dakle, izvedivo je. Potreban je jedino ako ih želiš češće igrat ili brže napredovati, onda moraš imati premium, i tako je kako je. Ne sviđa ti se takav način - nemoj igrat, vrlo jednostavno. Samnom na TS-u igraju momci koji nisu nikada ni kupili premium ni zastavice pa su na 7. i 8. tieru i ne vajnaju koliko vi. Citiraj:
Usporedbe s WoT nema smisla komentirati jer su to dvije odvojene igrice, a mi ovdje pričamo o WoWSu. To šta si ti mogao ovo i ono u WoTu ne znači da ćeš i ovdje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
DBS
|
Pošteno. Ne sviđa mi se i zato neću dalje od T8. ![]() Do T8 je imalo smisla jer uz 2 posla, ženu i frendove s kojima treba otić na pivu koji puta jednostavno nemam vremena još zarađivat lovu za brod koji želim vozit. Credits neću kupovat. I ovako sam stukao u igru preko 700 kn, što je vjerojatno i razlog zašto WG sasvim solidno zarađuje jer se za tu lovu dobije dva AAA naslova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#831 |
Premium
|
Ma zamisli, nije skupo nego se nema para za nesto. Financijske situacije na stranu, ne zelim financirat nesto, ako imam izbora, kad me se na to prisiljava. Wot i Wows nisu iste igre, samo imaju isti model financiranja, isti je developer i lagali su o unified accountu (al nebitno). To sta tvoji ne whinaju na T7, gdje je popravak broda 64k (tu nisam ni ja whinao), na T8 skace na 107k+, a igraj T9 ili T10. Sama cinjenica da moras grindat pare da bi financirao operativne troskove T10, jer T10 igranje bez premiuma nemoze pokrit samo sebe pokazuje flaw u igri. Igra bi trebala bit zabavna, ako se svodi na masovni low tier grind da bi bacio koju high tier rundu to prestaje bit zabava. Tu krece njihovo forsiranje igraca sa premiumom. Al dobro, ti uzivaj u njihovom gameplay sistemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | ||
DBS
|
Citiraj:
Citiraj:
Ako ćeš već trošit dubolone, onda se rješi stock hulla koji je komatozan koliko čujem. Javi dojmove kakav je kad ga nadogradiš. Znam da ima najbolji AA u svom tieru, ali sam čuo različita mišljenja. Ja mislim novog kapetana za njega jer mi je NM kao i Cleveland, super brod ako treba farmat, a očito će trebat ako mislim vozit NO... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Premium
|
Ma skilove od kapetana moram retrainat,jel sam toliko jako zeznuo skilove na Clevelandu da je to strava. 200k imam za da 50% skuplja XP,ali su skilovi toliko jadno slozeni da bolje da ga nema ![]() ![]()
![]() |
#834 |
DBS
|
To je druga stvar. Ali ponovo treniranje kod prelaska na drugi brod i za to platit 500 dublona je bačen novac. Preslagivanje je opravdano, pogotovo ako si zaj. Ja ću svojeg kapetana na NM presložit uskoro, kad zaradi 13 bod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Sremium
|
Moje skromno mišljenje je da se dublone isplati trošiti samo na dizanje novog kapetana (samo 25 dublona i 3 skilla od starta za novog kapetana) i možda na prebacivanje upgrejdova na sljedeći brod (jel ne koštaju baš malo)... @Thore - mislim da ak pljune 500 dublona da onda nema retraininga, u tome je kvaka...ali meni u par partija dođe na 100% skilla (kad pljunem 200k kredita) a to ne vrijedi 500 dublona... |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Dobio si prst besplatno, sada bi i ruku. To tako ne ide. Kod drugih igara, tipa Battlefield, imaš iskeširat $60 odmah da bi mogao uopće prismrditi baznoj igri (premium sa svim DLC-ovima još i više), ovdje možeš besplatno igrati do 8. tiera sve brodove od svih nacija, no izgleda da ni to nije dosta. Linija je negdje trebala biti povučena, i povučena je na 8. tieru. Dalje plaćaj ili grindaj ili ne igraj, izbor je takav kakav je. Nema smisla objašnjavati ako ne kužiš. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Sremium
|
Citiraj:
Kaki besplatno..prosječni igrač ostavi 400 kn ja sam ostavio oko 500 Thor i više...a tek ekipa koja igra duže....Sad uzmi koliko ima igrača i to još ekipe sa zapada koja baca lovu na one bundleove i na prem acc, dublone...zarade oni i za unuke... Vidiš, postoji i jedna game nicha a zove se hardcore avio simulacije...to i Thor upražnjava..i oni slove kao skupi...jel izrada tih igrica (u biti simulatora) košta jako puno ljudi (novaca), resursa i vremena a baza igrača relativno mala....Pa opet ne deru kao ovi....ovo je navlakuša pa mužnja do jaja..i to ogromnog broja igrača... Ali kao što rekoh..ostajem na t7 max i fućka mi se... Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.11.2015. u 15:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja nisam dao niti kune, izgleda da nisam niti prosjecni igrac (mozete i pogledati statse pa sami zakljucite kakav sam, nick: Shole150). Molim ekipu s TS-a da potvrde da nisam uopce koristan i da ne znam igrati. Ne znam onda zasto uopce igraju s menom? ![]() Igra mi je sasvim zabavna i da se lijepih partija odigrati u divizijama, a ujedno i nasmijati s ekipom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Premium
|
Citiraj:
Za BF me zivo briga, nisam idiot koji mora placat svaki DLC bundle 10+$ za 1 pusku i 2 skina. Kupio sam full BF3 za 10€ i zabavio se. Sta pise za WoWs? World of Warships is a new free-to-play naval action MMO from the creators of World of Tanks. Jel igdje pise FREE do tiera 8? Ne. Jel igdje precizirano dokle se igra besplatno a gdje prestaje free2play? Nije. Onda igra nije free2play. Sta se tice gameplay sistema, kuzim ja gameplay sistem dobro, i ingame financiranje koje sasvim dobro radi u WoT, a ovdje slican sistem je gulikoza do boli. Uvijek je negdje crta, al ovdje je preagresivna. Ne trazim bogatstvo za odigranu rundu, al ako odigram ok da ne idem u minus. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
DBS
|
|
![]() |
![]() |
![]() |