|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja nemam nikakvih problema. Stabilnih 60 fps-a. Bez ikakvih dropova. Jedini drop sam uspio primjetiti kada sam se popeo na vodotoranj iznad Diamond City-a, okrenuo se i onda mi zavariralo na 57 i ponovo se vratilo na 60. Ubio sam Swan-a, i ubio sam nekog legendary lika u Med Centru, dobio desnu ruku, 10% VATS reduction. Level 10 sam, malo sam u nedostatku steampackova, pa namjeravam srediti Sanctuary, da imam svega. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 24.11.2015. u 18:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#453 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije dugo trajalo. ![]() Inače da, ekipa ima s tim problema, ali nije ograničeno samo na Fallout, navodno i Battlefiled i GTA V imaju sličnih problema. https://www.youtube.com/watch?v=Sl6oN2DiWbA
![]() |
#455 |
Premium
|
Ovo da nemam problema sam govorio još kad sam igrao na CCC. Danas sam instalirao crimson. Vraćam se onda na 15.11.1. Vratio se starim driverima, sad radi normalno. Čekam beta update Crimsona. Crimson 15.11.1 radi puno bolje nego ovaj novi, u Falloutu. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.11.2015. u 20:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Na novim Crimson Edition, problema sa radarom nisam imo (kao vecina). ![]() Nego sam imo micro stuttering. Manifestiralo se samo kad se pojavi/otvori onaj "brzi inventorij", znaci kad pogledam u leš ili ormarić. Probo sam se igrat s postavkama u novom Radeon Settings, cak sam i napravio Fallout4.exe profil, no sta god upalio/ugasio micro stuttering prisutan ![]() Vratio na 15.11.1b - nemam problema ![]() edit: Inace konfa: FX 6300, 12GB RAM, R9 380, F4 pokrecem sa SSD-a. Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 25.11.2015. u 21:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#460 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Malo sam eksperimentirao danas sa mojim melee buildom i zapitao se koliko se može nabuffati dok se sa svime nafiksa, našvasa i najede. Rezultat je ovo: ![]() Strength i endurance u nebu. ![]() Bolje nadrogiran nego Bare... ![]() Rastopi više manje bilo što u roku keks, a tek da je legendary... ![]() ![]() Oneshotta bilo što u igri. Razvalio mirelurk queen ko da je radroach. ![]() ![]() I ovako mlati za 350+ damagea unbuffed, sa par chemsa damage ide u stratosferu, što će mi puške u ovoj igri ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#461 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo dokaza sto pricam,GTX 950 i GTX 960 skoro pa nemaju lagg/stutter spikeova dok R7 370/R9 380 obiluju lag spikeovima. ( vidi se pogotovo na 4 : 21 ) U suštini,jednaka Nvidia graficka kartica cak i slabija u snazi,glađe vrti igru nego AMD radi drivera tj.kako je izveden DX11 overhead. Najsss |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je i na gtx 760 i sad na 770 sve ok.. Iako ja nisam ni dirao nesto drivere.. Imam neke novije, ali znam ih imat cesto i vrlo stare.. Probajte s nekom starijom provjerenom verzijom drivera.. Mozda izgubite koji fps ali mozda sve bude normalno radilo.
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#465 |
Guest
|
nema ni ja, pa bitno slabija je grafa |
![]() |
![]() |
#466 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
zaigrao i ja jucer Fallout 4.. zadnji put sam igrao Fallout 2 tako da mi je sve ovo totalno drugacije no ugodno sam iznenadjen sto je pokazalo i to da je proletilo 5 sati u komadu da nisam ni trepnuo.. ![]()
![]() |
#468 | |
Guest
|
Citiraj:
Nemam, al ja ti po navici, u svakoj igri, bez obzira prvo isključim sjene. Iz iskustva govorim, sjene su u igrama teško smetalo za performanse. A, iskreno da ti i kaže, možda i ima tu i tamo neki drop, samo guštam u igri pa neke stvari ne primjećujem. Ali da mi trza i laga ne- Sve ultra, samo sjene low |
|
![]() |
![]() |
#472 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Moram priznat da se isplatilo date 60 eura. Igra je fantasticna I bice aktualna nekoliko godina. Inače,za ekipu koja ima probleme sa kompasom imate na Nexusu fix. Mod: koristiti multiquote/edit naredbe Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.11.2015. u 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ekipa, generalno se igra vrti ok, ali skužio sam da je prisutan lagani microstutter i da igra nikako ne dosegne 60fps, nego je stalno na 58-59 fps. Imam osjećaj kao da je to uzrok istog. Frame rate mi je u CCC-u namješten na 60fps, a u igri ni ne vidim vsync postavke u "advanced". Ima tko ideju? Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Također se oprema u ovom nastavku ne troši, šta također lajkam ![]() Kad se sitim samo level capa iz Fallout 3-ice dođe mi muka, skidam im kapu u ovom nastavku - samo nebo je granica
![]() Također se oprema u ovom nastavku ne troši, šta također lajkam ![]()
![]() |
#479 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Dupli post - molim brisat, Hawker je bija brz dok sam editira sa spoilerom ![]() Ja sam računa da su bapske priče u pitanju, s obzirom da nisam vidija neki konkretni dokaz, tj. SS iz igre
![]() |
#480 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Da ali koja je poanta (osim broja) levela većeg od bubam 60? Čim se popune svi perkovi odnosno sve zvjezdice, leveli se samo dižu i nemaju značaja ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|