|
![]() |
#781 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja se mučim na ranked, falila mi jedna zvjezdica za rank 10.... ![]()
![]() |
#782 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Nisu istine što radim s Mutsukijem u Ranked borbama, ovo je već treća u nizu gdje sam pol tima solo sredio. Jučer fasovali Omaha, Warspite i Bogue (rješen s topovoma), te dva torpeda u New Mexico prije nego smo dobili match. Preko 3000 base XP, još i high caliber dobio s Mutsukijem lol. Nakraju sam išo spavat u 1 pas mater i igri, sad imam podočnjake do poda na poslu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
@smoki Da moze vise u diviziju, imali bi PCE dream team. I sad radimo brutalu po partijama, sad il smo mi dobri, il drugi pojma nemaju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Evo kod za 1 dan premiuma i 25 komada zastavica od svih vrsta...kod nije jednokratan u smislu da nas više može iskoristiti taj isti kod..ali samo jednom, svaki od nas WOWSALIENWARE |
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
DBS
|
Citiraj:
Otključao New Orleans jučer, isto tako se borio s njime u Pepsi (u jednoj od divizija). Stvarno je tvrd orah. Nagnutom mu nisam mogao puno sa svojim topovima. Dokrajčio me iako mu nisam ostao dužan. Cijena mu je skoro 9 milja lol. Sad se razmišljam ili ić na njega i otključavat ga u Ranked do kraja ili ić na Colorado pa do NC... Mislim da će odluka pasti ako uspijem doć do R10 odnosno T7-8. Ako ga ubodem, onda ću njega prebacit kapetana s Pepsi, i ganjat lvl5 concelament skill. S njim, camo i zadnjim T8 modulom NO concelament pada na ~10 km. Što otvara mogućnosti za zasjede. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Gnujko Hvala za kod. Sad da se docepam kuće i udri ![]()
![]() |
#789 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Bio si dobar, skupio si sve shellove. Za to se treba dodjeljivati barem 5 zastavica i koj tanjur vruće supe xD ![]() BTW; ekipa koja nije s nama na TSu a hoce igrati u divizijama. Javite mi se na PM. Ne grizemo, a nikad nije previše ljudi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Premium
|
Pa sad da neko kaze kako je Nagato los. Cim dodje na Myoko/Mogami sta su malne garantirane citadele gdje god da opalis to je masakr. ![]() Jucer od 18 borbi, jedva 8 pobjeda. Al od toga sam 13 prezivio, i average dmg 80k. Brod je brutala. Jos 15k expa i kapetan sa lvl 4 skillom, a onda ce se neki DD grdno iznenadit. I ovako neki uplove na ispod 5km pa u panici bjeze ![]() Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 25.11.2015. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Jeste primjetili manjak carriera ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
|
A gledaj, ocakivao sam ok brod, vise manje prosjecan. Malo me bilo strah jer ekipa kaze 50-50, da se bas treba namucit za iskoristit ga. Al me iznenadio, Fuso je cudo, al Nagato nije nista manje dobar. Fuso mi je average 60k dmga, Nagato je 74k a imam duplo manje rundi, i taj average je zato sta na strani koju odem, nestane meta ![]() ![]() A misije mogu odjebat, ako nije masna lova il Slot za brod, ne zanima me. Zastavice...mos mislit. Jos da samo misije rade ako je division il nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Flightove su smanjili s 3 na 2 aviona u tim da nebi presuđivali partije.... Ja sam na granici očaja, dokopao se na 12 pa se vratio na 13... To nisu istine kakve debile dobivam.... primjer 1; drugi tim ima supremacy, ostala 2 moja battleshipa koja ganjaju 1 njigovog koji je pri dnu s HP. i taj njihov koji je praktički potopljen skine onog bližeg jer je ovaj moj moron a drugi je u međuvremenu odustao od potjere i popravlja se a ima 45k HP... Onaj njihov gori, izvlači partiju s 600hp-a na kraju jer je istekao supremacy... Ja 3 killa s ayobom... Primjer 2; njihova 2 idiota se zalete k nama, mutsuki popije moju i još jednu salvu i odapne, konigsberg popije torpedo i citadelu i odapne. prvi smo capovali bazu imamo supremacy, trerba samo čekat kraj ali moji se idioti jedan po jedan odlaze prema njima i izgibaju. ovi naravno njih 4 u grupi jedan pored drugog pokriveni da nema šanse prić..... Primjer3; moji ko rakova djeca, svak na svoju stranu i ko jaganjci odlaze jedan po jedan... Jučer sam imao 1 od 10 dobrih partija...
![]() |
![]() |
#797 |
DBS
|
U Ranked borbama se stvarno može vidjet budala. Jučer odigrao jedno 7 rundi, i 4 pobjede uz 3 izgubljene da bi se pomaknuo za jednu zvjezdicu. Do R12 sam dogurao lagano uz samo dva poraza i WR 85% (statistika za ovu sezonu je aktivna btw.), no jučer koma. Rovovska bitka. I 2/4 dobivene su dobivene isključivo radi mene jer sam ostao solo u Mutsukiju i skrivao se da dobijemo na bodove. Čak sam dobio pohvale od strane Warspite-a kojeg sam torpedirao da super gađam. Osjećal sam se posebno. ![]() Debil jučerašnjeg dana je uvjerljivo jedan vozač New Mexica. Igramo rundu, ja s Clevelandom i potopim trojicu. Sredi me Kongo jer mu nisam mogao pobjeći ali ga spustim na 60%. Naš New Mexico je skoro pun. Reko ajde, dobri su nam izgledi. Kadli plonker okrene bok Kongu koji je nagnut, točno pod 90° i stane! Naravno da ga je ovaj rješio u 2-3 salve (čitaj Citadele). Kod čekanja na rundu vidim da ima najviše BB vozača koji u pravilu ne znaju što rade. Zato i je raj igrat sa Mutsukijem jer se sve svodi na capanje baza i potapanje BB-a. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Premium
|
A eto i ja ranked probao, zasad na Rank 14, kolicina idiota je nevjerovatna. Kad netko ode AFK u ranked, dodje mi da poludim. Jebeni leacheri, joina ranked game i ceka da cijeli tim za njega igra, ako izgubi, izgubi ako dobije, evo ga opet u afk rundi. Jos u bolji debili koji kad imaju malo hp-a, umjesto da se sakriju iza otoka il nesto da ne daju metu i potencijalne bodove drugom timu, on broadsidea NM il Fusoa, sta naravno, zavrsi sasvim ocekivano. WoT logika valjda, siemka igraci... znam tocno kakva ce runda bit kad na startu neko opali u global chat pl ili cz. Pa jebote, koga briga jel ima tko u tvom/tudjem timu iz iste zemlje. Igraj jebenu igru, a ne opali autopilota (ako i to) i onda chataju o kapelicama il whatever. Njima treba dat zasebni server i blokirat da igraju na drugima... I usput, jel za ranked neki bonus na exp/lovu, jer radim cca isti dmg ko i prije, tj standardno sta radim u solou, al dobijem bolje nagrade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
DBS
|
R10, konačno. Borbu prije popio sa NM salvu 5 torpeda od Mutsukija. Sad znam kako je na drugoj strani lol. ![]() Ne znam dal su bolje nagrade u smislu love i XP-a, ali jesu u smislu zastavica itd. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 28.11.2015. u 12:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
DBS
|
Igrao s Pepsi u Ranked i potpisujem poraz. Jednostavno neide. Kada ima brodova tier iznad i ispod tebe brod je super, ali kada je većina Tier 8, od DD-a do BB-a teško je bit CA, a kamo li Pepsi gdje se mora igrat agresivno i osvajat baze idt. Treba uć i zaprljat ruke, a Pepsi je fina i nije za to. ![]() Skupljam lovu za New Orleans i s njm ću nastavit u Ranked. Prema dosadašnjem iskustvu osjetno bolji oklop ima ako se naginje kako spada. Naprema Ranked, Random je odmor za igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
DBS
|
Sa R10 koji je irrevocable, prelaziš na Tier 7-8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Ja sam na R11 u ranked. Nego i u random bitkama ima debila samo takvih. Danas popodne odigrao jednu sa Minekazeom. I tako sakrijem se iza otoka Aobi i sredim ju sa 4 torpeda s nekih 3-4km, nabijem dim i vidim da se lik sa Cleveom nasukao i reko sebi, evo drugi kill...kad ono..kad ono...explodiram...rekoh pa ko me sad pogodio, nema nikog blizu a Cleve nije opalio.... i još imam onu detonation zastavicu...kad ono na chatu neko napiše "sry DD"....okrenem se i vidim da je to kreten u Nurnbergu, iz mog teama. Dakle ja sam bio od Aobe na nekih 4km on još 5km dalje i on je ispucao torpeda iako je mene vidio između i iako mu torpeda nemaju ni blizu taj domet (do Aobe). Neznam samo kako je mislio dobaciti do Aobe..koji kreten...i naravno da tu nije stao već se koju minutu kasnije paralelno ganjao sa Furutakom koja je bila na 20% HPa...i onda se debil zabije u najmanji otok koji postoji na svim mapama i naravno ova ga Furutaka citadela ko majmuna... Kakvih idiota ima i samo me zanima kak je ostao takav kreten a dogrindao je do Nurnberga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
|
Uh, koliko puta me tako ubise moji. Fali mu barem duplo dometa do prvog neprijateljskog broda i baci torpeda, i kad su bas meni na ekranu akze pazi torpeda...i dobijem cijeli spread u bok. Da nebi covjek dobio zivcani. A danas ranked? Majke ti mile, treba ozakonit ubojstva...nema druge. Nas tim ima DDa, njihov nema, naravno, capali smo prije njih i imali +40 bodova non stop, a oni nece prema nama. Super, dobijamo na bodove a sa 20km nema previse opasnosti, 90% tima nam ne vide, samo mene i jos jednog Fusoa. I tako se drzimo do cca 800 bodova prednost, i onda fuso idiot ode uskim prolazom na njihovu stranu prema 4 cruisera (2 clevea + atlanta + nurnberga). Deremo se u chat da ide nazad, da ne puca, dobijamo na bodove...al nebi bog. Naravno, spalilo ga je u rekordnom vremenu. Sad gubimo sa -20/30. Pokusavamo u juris ubit bilo sta za bodove...ja skinem nurnberga iz nemoguceg kuta i jedan shot 2 citadele, opet vodimo ![]() I jedan nas cruiser na pola puta do njihovog tima, umjesto da opali rikverc il skrene desno izmedju 2 planine, on se vrti broadside na NM i fusoa + ostale cruisere, pogine, opet gubimo. Jedan nas tip u Omahi je uletio njima u cap, situacija 900-996. Urlici da ne izlazi iz capa, samo da se vrti unutra....naravno, on odgovara da pucaju na njega da ce poginit ??!?!?! I izadje iz capa, 988-1000, izgubimo. To mi je bio rank-up. Takva kolicina idiota na jednom mjestu je dosad nevidjena. A da, imali smo i afk cruisera, tko bi rekao. Jednsotavno sam quitao, nemam vise zivaca danas za ovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
DBS
|
U potpunosti vas kužim. Zato sam jučer igrao Random sa ekipom ovdje, da malo živce oporavim od Ranked: ![]() Najjača stvar jučer: uletimo Smoki i ja u puno viši tier MM. Reko idemo pratit našu grupu 3-4 BBa, valjda nekaj i ušećerimo. U žaru borbe Iowa nam bok okrene. Dobio je salvu od Smokija za 10000 HPa, i moju za 8900. I počeo bježat od dvije Pepsi. ![]() ![]() ![]() - drugi screen se vidi žrtva Na istu temu, jučer maltretirao nekog lika u Nurnbergu. Sprašim mu prvo dvije, a onda jednu citadelu. I ostane na mizernim HP. I počne cendrat u chat da kaj se to događa, tko ga je to pogodio. Reko to ti je Pepsi 203mm AP, drago mi je. ![]() Jučer cijeli dan skoro spustim ekipu na minimum da mi netko drugi uzme kill. Zadnji je bio neki jazavac u Atagu koji se nasukao meni točno pod 90°. Lansiram salvu sa osmjehom od uha do uha i pogodim mu 4 citadele ali lik ne umre već ostane na 100-200 HP. I netko drugi ga dokrajči... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Sa pepsi citadelam njemce i japance ko od sale. Jedino nikak da citadelam clevelanda. Mislim da se ne isplati igrat vikendom jer ima previse idiota. Jucer i danas sam rage quitao par puta jer jednostavno nemrem to izdrzat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
DBS
|
Nemam problema s Citadelanjem Clevelanda, pod uvjetom da mi je okrenut 90°. Evo malo prije rješio jednoga. Po drugi put sam one shotan u Pepsi, ovaj puta kompletno moja krivica jer sam imao tunel vision na jednog Nurnberga (nemrem odoljet ne gađat ih ![]() Pepsi bi stvarno bio daleko bolji brod da nema tog 15,7 km concealmenta što je smiješno. Čim si u dometu za topove te vide. Kupio New Orleans, mamu ti što je Tier 8 skup. Sad grindam lovu za sve upgradeove prije nego prebacim kapetana s Pepsi na njega. E sad, NO ima concealment 12,4. Njega neću slagat kao AA support, već idem na preciznost topova i stavit ću Hydro radi Ranked borbi koje se svode na capanje baza. EDIT: Odvozio 4 runde s NO. Što reći, ljubav na prvi pogled. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 29.11.2015. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premium
|
Yup, T8 brodovi su skupi. Mislim da je Mogami 107k popravak, sad ti napravi dmga za pokrit trosak broda sa papir oklopom + da nesto zaradis. Ako nemas premium, tesko je. Sa BB je lako nafarmat dmg, al kad te nesto sa pola mape skine i odma nestane pola HPa kad si u cruiseru na T8, to ti je vec 50k love u minus. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|