|
![]() |
#17881 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
"He thinks he's Rambo" - "Rambo is a pussy". ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17883 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ma šta ti bi? Najjača je kad glavni negativac uzme dva štakora, poistovjeti ih sa protagonistima priče i uz sveopće zadovoljstvo kolega detaljno opiše njihov kraj uz onaj klasični "evil laugh". To čak ni negativci u james bond filmovima nisu mogli tako dobro objasniti zli plan.
![]() |
#17884 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Hahahah, oprosti! ![]() Ne znam, valjda sam se zasitio smeca na filmskom trzistu danasnjice. Bas me pere vec par dana nekakva nostalgija i zelja da pogledam neke kvalitetne filmove, pa sam si nabavio podosta blu-ray izdanja, tamo od 1975-2000. Krenuo sam lagano s tim i mogu vam reci da sam i vise nego zadovoljan. Vec nakon par filmova vidis i shvatis da je razlika izmedu tih filmova i ovog novog smeca nebo i zemlja. Ma i razlika u klasi je neizmjeriva. Danasnji filmovi nemaju dugovjecnost, repetitivni su i mogu nabrojat pet filmova koje bih mogao pogledati jos koji put. Sve sto imaju su vizualni efekti, a ja na to ne padam...
![]() |
![]() |
#17885 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Evo što je trulo u državi Danskoj. Ono o cemu govoris, Matthias Stork nazvao je to: Chaos Cinema ... " Potpuni napad na sva osjetila " ![]() Ponesto o tome ... vise na : http://www.openculture.com/2014/01/c...ncoherent.html http://www.openculture.com/2011/12/a...ion_scene.html
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 20.11.2015. u 21:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17886 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17887 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ali ona sa opuškom me nasmijala k'o budalu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17888 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Uštedite si vremena i ne gledajte novog Transportera, kakav odron od filma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17891 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Kao i 90% filmova Jasona Stathama (čast izuzetcima) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17893 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17894 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
baš otvorio tab i reko sad ću uživat pogledavši sve te trailere na jednom mjestu kad me pozvalo da moram van kuće... ali eto sad ću uživat u miru ![]() sinoć morao nadoknaditi sa ženom (meni) po jedno 4. put shutter island i 3. put the hunt (jagten)... da ne bi netko slučajno reko da nije gledao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17895 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Napisah čast izuzecima - meni je još bio dobar i u The Bank job - ali ostalo (možda još koji ima - ne pada mi na pamet sada )bljaka bljak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17896 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17897 | |
Moderator
|
Citiraj:
o da: o jebeno da (brko šuti ![]() vrlo vjerovatno da: veseli duhan i bit će najbolji film na svijetu: previše DA: možda malo manje, ali i dalje da: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17901 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Za The Revenant predviđaju da bi Di Caprio mogao Oskara dobit. Prema predviđanjima jedino je Fassbender za Jobsa blizu još, tj. kotira visoko. Ako sad ne dobi Oskara onda hebeš sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#17902 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Gledam taj popis i pripadajuće trailere ... jedino što mogu zaključiti je da se ekranizacijski terorizam nastavlja ![]() Čak će mi i davnu uspomenu na Basterse uništiti do kraja ... Nakon dugo vremena pogledao ponovno 12 Angry Men i naprosto ne mogu vjerovati da je to proizašlo iz tog Hollywood-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17903 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17905 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ovaj Triple 9 izgleda brutalno. A i Daryl mi je u filmu. ![]() Mislim da bi film mogao biti zanimljiv, redateljev 'The Road' s Viggom Mortensenom mi je legao skroz.
![]() |
![]() |
#17907 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#17908 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Uopće me ne tangiraju filmovi tog plagijatora. Pogledam i zaboravim. Samo kad se sjetim onaniranja na pakleni šund. Mislim, film je ono, OK. Ali nikakvo remek djelo vrijedno 19 oskara. Na kraju krajeva, beskrajno trabunjanje u filmu o idiotarijama me je nekoliko puta lijepo uspavalo. @panda Sve isto vrijedi za ljubitelje Star Dreka, ako ćemo se već nadjebavat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17909 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ma dobro, šalu na stranu, nisu sad Tarantinovi filmovi toliko dobri da bi ih spremil na hard i čuval' k'o blago ![]() No meni i dalje dobri filmovi Reserovir Dogs Pulp Fiction From Dusk Till Dawn (Salma ![]() Inglorious Basterds Django Sve mi redom ok filmovi koji imaju rewatch value za mene ![]() Apsolutno se slažem da ljudi precjenjuju njegove filmove - usprkos tome što sam veliki fan i pogledal' cijelu filmografiju ![]() Ista stvar se u posljednje vrijeme dešava i sa Nolanom i Fincherom. Izdrkavanja na njihove filmove su nepodnošljiva. Ajde, The Dark Knight (Nolan) i Gone Girl (Fincher) su mi fakat odlični filmovi, ali na primjeru Interstellara i TGwtDT fakat dolazi do izražaja kakvu percepciju ljudi imaju o njihovim filmovima. ![]()
![]() |
![]() |
#17910 |
Antimićanin
|
Svakom svoje ![]() No o Nolanu i Finčeru nemam neko osobito mišljenje. OK, miljama su bolji od braće Koen i njihovih bljuvotina tipa Burn After Reading, no da su remekdjela, nisu. Kao i Interstellar. Meni skroz dobar SF. Za pogledat 2 puta i nikad više... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|