|
![]() |
#751 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kongo je dobar BB, za svoj tier. Al to je samo ako te MM pomazi. Uleti sa Kongo u runde protiv Fusoa il NM i pocinje problematika. Kongo je brz i ima domet, al to mu ama bas nista ne znaci kad na 22km nemozes pogodit ocean osim pukom srecom. A kad si blize, onda te razore jer imaju 50% vise topova. Fuso je Glorious Shotgun Princess, ima stravican alpha potencijal, 6*2 topova u interesantnom layoutu, tako da u bilo kojem turnu mozes imat 3 turete na meti. Em Fuso udara poprilicno iznad svoje klase. Brod treba upgradeat i igrat, a ne odma posrat. Forumi su puni whinera sta dodje sa Clevea na Pepsi i place, il sa Fuso na Nagato. Nije im palo na pamet promjenit stil igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Još jednom hvala na komplimentu da sam dobar igrač, ali nemoj pretjerivati. Napravio sam ja puno gluposti, samo njih ne stavljam na forum. Recimo u početku dok se nisam naviknuo na Minekazea sam dva puta potopio svojeg DD-a. ![]() Za Nagata znam da ima brutalne secondary topove, tako da mu se ne želiš približiti sa DD-om. Ja bih osobno uvijek išao na zadnji Hull sa bilo kojim BB-om jer svaki smanjuje (prema informacijama koje ja imam, neka me netko ispravi) rudder shift & kombo sa rudder shift modom. Zna bit razlika između 2 ili 3 posaugana torpeda. Oba besplatna T6 BB-a su super, a kupovni Warspite je jedini koji može popravit štetu na Citadeli. To je bug od 0.5.1 verzije. Radi u igri ali se ne prikazuje u luci. Nemaš brige. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
Premium
|
Ma nabijem igru i sve u sad da ne kazem sto. 3,kazem 3 !!!!!! Pune salve HE promasim samo cetri moguca shella sa NM u Nicholasa,i on na 35% HPa nakon sveg tog + moja auto obrana. a ja dead. MA kako?????
http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: Smoki_Gs. 22.11.2015. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Čemu odmah uvrijeđanost? ![]() Thore...skroman si ali statsi ne lažu.. Svakako ću grindat do Fusoa jer ovdje ima više istih mišljenja ali opet to ništa ne mora značiti jer nisam neki BB igrač... Inače, meni osobno statsi ne znače puno, možda samo kao vodilja gdje trebam napredovati. Cilj igranja mi je zabava i napetost, timska igra (po mogućnosti)...pa i one neizvjesne misije..do samog kraja... Ako ću robovati svojim statsima zabava vrlo lako može postati opsesija ili frustracija, ovisno o učinku. Isto tako, nekad je lošiji brod izazov. Kao npr. Karlsruhe. Sranje od broda ali iz nekog razloga izvlačio sam iz njega maximum. Možda baš zato jer sam s njim bio taktičniji i oprezniji, baš zato jer sam bi osvjestan da sam u underdogu. Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 22.11.2015. u 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Kakvo vrijeđanje? Trenutno imam Izuma, tako znam šta govorim, a isto ti je rekao i BladeRy, ali ti više cijeniš mišljenja nekih drugih likova samo radi statsa. To je vrijeđanje, ne ovo šta ti umišljaš. Kongo je dobar BB, ali Fuso i Nagato su bolji. Fuso je best allrounder, Nagato je ploveća utvrda, ali to sve skupa nije bitno pošto ti ionako nećeš dalje od Konga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
Premium
|
Ma njemacki brodovi su zakon. Nema do njih.....kad vozis fusoa ![]() Citadele sa 20km, da vidis bjesa po chatu. Cheater, hacker, lucker.... Kad vidim svabe, odma primary meta. Mislio sam da Mogami i Myoko mozes citadelat kako hoces...al shvabe brate. To primi citadelu bez da sam metka opalio, sad jel hitbox sjeban (a znajuc WG i njemacke tenkove) il whatever, al nista zivo ne citadelam ko shabe. Sjeo jednu rundu u stock Nagata, atago i neki DD me ambushali oko otoka, secondary napravili 24k dmga i masakrirali ih ![]() Glede statsa, otkad sam u BBove uskocio, statsi mi lete prema gore. Dmg, survivability, exp, sve je poraslo. Mislim, lako je kad posaljes 12 granata svako 30 sec i redas citadele, za taj dmg se cruiser treba pomucit. Statsi su, osim preserancija faktora, odlican pokazatelj kako dobro igras sa brodom. Barem znas u odnosu na ostale da nesto radis krivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#761 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Kongo skroz razvijen je mocna igracka ako znas igrat..kakvi new york i slicni,drzi ih na 16km + da vidis. jos posto je vecina igraca topljikavih okrenut ce ti bok i deri Fuso stock je ajme i kuku..kasnije je mocan (isto ko kongo)al par topova vise..jedino se puno losije krece sto mu je mana evo da zavrsim kongo vs fuso.. kongo dobije 1:1 Zadnje izmijenjeno od: rock00. 22.11.2015. u 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
DBS
|
Njemci su stvarno laki za Citadelu. To nije tajna. Zato ih i treba igrat na većim udaljenostima. Slažem se. USN ima taj nesretni Colorado, koji nisam još kupio pa mogu samo prenijet što i sami možete pročitati. Dok Nagato ne predstavlja problem koliko vidim i poprilično je dobar. Isto tako po statsima ima puno boljih igrača od mene. Pred patch 0.5.1 imao sam najviši WR sa New Mexicom, 63%. Sad ga ne igram toliko. Fuso je prema svemu što vidim Kongo sa više topova. Dakle u prednosti. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 22.11.2015. u 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
![]() Nema problema, očekujem ispriku kada probaš Fusa i Nagata. Dotad nema smisla da raspravljamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
DBS
|
Vidim da su nove misije vani. Sile ekipu igrat u divizijama za sasvim pristojne nagrade. Ja ću se prilisit koliko stignem ovaj tjedan. ![]() Citiraj:
Uglavnom, od 0.5.1.1 (AP overpen / "fix") sa BB-om tek moraš igrat oprezno. Ne odmah pucat čim ti se napune topovi. Pričekat par sekundi da meta okrene bok, a ako trenutna meta nije u povoljnom položaju gađat slijedeću najbližu koja je. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Moreplovci imate neku grupu negdje il nešto? Nick mi je zwer1982 pa dd me ak oćete diviziju. Imam 700-tinjak partija, teram pretežno japance, imam Tier 8 u fullu. Cruzeri su im odlični al s iznimkom tira-5 odnosno furutake koja je zloooo smeće... Pred koji dan počeo sam tjerat BB, isto japance. kawachi sranje koje sam prešao freexp, myogy mi bio predobar, kongo mi je dobar al moram reć daa sam malo razočaran. Fuso mi se čini predobar i jeda čekam da ga otvorim... Generalno je sve puno lakše ak je tim dobar a to se ne događa često. Većinom moroni igraju... Citiraj:
destroyeri se ne gađaju s AP, nikakav damage im se ne napravi... Za ovo gore se potpuno slažem, s BB imaš ap u cijevi i čekaš pogodan trenutak da ti oponent pokaže citadelu, imaš hp možeš iztrpit njegove topove nije pannika, i onda kad ga napaseš okidaš i to klik po klik a ne cijelu salvu odjednom... Japanci su jako pogodni za citadelea da ne govorim za nijemce. Njih sam masu puta roknuo u jednoj salvi...
none Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 23.11.2015. u 13:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
DBS
|
... Baci PM Ati Freaku. ![]() Uredno rješio DD neki dan sa prednjim kupolama na NM, sve AP runde. One shot kill. Teško, ali se može. S obzirom da mi je reload oko 35s, gađam ga s čime god imam u cijevima. Ako je uporan, onda tek prelazim na HE. Citiraj:
Točno, ali kod mene ovisi o meti. Ako se radi o CL ili DDu, onda svaku kupolu posebno. Ako nisam siguran, jedan range shot i onda salva ostale 3. No ako poprilici znam što mogu očekivat od mete, a to dosta ovisi o udaljenosti, ide slava sve 4 kupole. Često i na ekstremnim udaljenostima sa spotter avionom lansiram sve 4 odjednom jer je spread užasan i ionako gotovo nikad ništa ne pogodim (svake prijestupne nekom IJN BB-u citadelu, ali većinom su to pogotci od 0 štete). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#767 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Super, s njime sam neki dan odigrao nekoliko partija u diviziji ![]() Imam i ja klanski TS, ima nas dosta igrača s aviona i tenkova koji smo se prebacili na brodove (ma ih par koji igraju svakodnevno od prve bete i sa svime su na tier 9-10 i njihova iskustva su dušu dala) pa se možemo i kod mene družit ![]() ![]()
![]() |
#769 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Sremium
|
Imam ja. Odličan brod u svom tieru. Ima i upotrebljiva torpeda a spammer samo takav a range najjači u tieru plus kaj ima scout avion. Ja ga gledam kao lagano nabrijana Omaha sa dobrim torpedo naoružanjem i jako dobrim AA. Uzeo sam si ga (za zaradu love) jer uskoro završavam sa grindom svega što sam htio imati, pa neću više uzimat premium acc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
nakong konga,samo fuso igram, cijeli istrazen, dost teze upravljiv ali puno jaci. jucer 125k dmg, 4killa, pa onda sam na jednoj strani protiv pola njegovih drze me HE spammeri ali izdrzi fuso sve,opet 4killa i gro stete evo jedna od sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Premium
|
Jebote, koja je Nagato uzivancija, imam tek B hull i Gun Fire control, to reda citadele i dmg ko sumanuto. A jos nisam isao na brawl dok kapetana ne naskilam i ne kupim rudder shift. Ipak popravak kosta, al i bez premiuma i zastavica je 1500 expa lagano nabit, a love je 70ak tisuca profit po rundi, i to dobio/izgubio. Samo da se dmg napravi. Ima li tko screenshot Nagata sa C hullom, zivo me zanima jel izgleda sta drukcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Naso sam im BUG Znaci za ispuniti ciljeve misija se mora igrat u diviziji. Nakon kaj netko izadje iz divizije i vi ste ostali solo u diviziji i dalje se ispunjuju ciljevi. Sada mi se to desilo. Ja sam kreirao diviziju i nakon nekog vremena je on izasao i ja osto u njoj i ispunjavo sam ciljeve za misije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Kako misliš da ga nemam? Imam sve do Yamata, kojeg jedino nemam. Nisam siguran jel ovako prikazuje Hull C od Nagata, samo znam da je researchan, ali odavno prodan. Ako ne izgleda isto ko tvoj, onda je očito Hull C. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Premium
|
Pa na slici ti pokazuje da kupis Nagata za 6.3m. Ocito da si brod prodao, jer je to hull A. Izgleda da nemozes previewati hullove ako nemas brod u luci i taj hull kupljen i equipan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Aha, onda u tom slučaju zanemari sliku. Jbga, mislio sam da će prikazat Hull C. Mogao bi ga kupit pa ti ga slikat, samo ne znam koliko ću izgubit na prodaji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#780 |
Premium
|
Veceras se fino igralo u PCE divizijama... Najvise mi se svidio Pepsi+NM+Aoba,jel sam naravno ja bio NM i avioni mi nisu mogli prici hahaha (jednu partiju gdje mi je ja mislim Amagi oneshotao full HP Pepsija,pokusavam potisnuti iz sjecanja)....... Uglavnom zaradio sam oko 300k silvera sto mi falilo za rudder shift na pepsiju,i nakon tog sam nafarmao jos 500k viska,sto ide u "Fond" za otkljucanog Colorada ![]() Igrat solo naspram ovog je teza patnja,em je dosadno ![]()
![]() |
|
|