|
![]() |
#5881 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
http://imgur.com/a/4qurh http://imgur.com/a/gJpVW http://imgur.com/a/sLFTi
![]() |
#5884 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Neznam, po ovome kaj vidim Wi-fi mi ubija bateriju, istina, ne gasim ga uopce. Medutim, koliko sam citao battery drain stvara ako je ukljucen onaj smart switch i stalno skeniranje, sto sam oboje iskljucio. Jos neke ideje ![]() Evo i sad gledam, 32% baterije oslo na Wi-fi ![]() |
![]() |
![]() |
#5885 |
Omicron Alpha resident
|
http://www.xda-developers.com/this-i...leak-hands-on/ Čitajući ovo moram priznati da jedva čekam MM za S6
#5887 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Koristio za nexus 4,meni osobno odlična stvar. Obzirom na uredski posao, doma nisam ni punio mobitel jer sam dolazio sa 100 % . |
![]() |
![]() |
#5888 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
#5889 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Prednost je što ne moram skidati od maske poklopac za usb. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5890 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5891 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nilkkin silikonsku prozirnu plavu slim za s6 edge. Nemam link sada na ebay. |
![]() |
![]() |
#5892 | |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5893 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Galaxy s5 ne pamti wifi sifru, help
Dobio sam novi router od amisa i sad svaki put kad se odspojim sa wifia i spojim, trazi me na novo sifru i tako u nedogled. Ne znam jel ima neka opcija da se treba podesit u mobitelu jer kad upisujem sifru, ne nudi mi nis osim show pass i advanced options? tnx
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
#5894 |
Premium
|
Stigao novi software za Galaxy S4. Uz novosti koje su na SS-u dobio sam i Smart manager koji radi super. Uredaj je fluidniji nego prije. Ja sretan. ![]() |
![]() |
![]() |
#5895 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() Što se zagrijavanja tiče - Lumia 920 se više grije od S6. Nije velika razlika ali L920 je mlaka na dodir dok je S6 s druge strane hladan do vrlo mlak. Moguće je da S6 ima efikasnije rješenje pa se manje gubi na toplini ali ne znam, nesam školovala ![]()
![]() |
#5896 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Daj mi reci jel ti cvile punjači nakon što se mobitel napuni do kraja? Meni oba Samsung 2A punjača cvile, a onaj od 1A koji je došao uz S3 Neo također cvili, ali malo manje. Ne čujem ih dok pune, ali kada napune uređaj do 100% počnu emitirati nekakav iritantni pištavi visoki ton koji je po danu neprimjetan, ali po noći me to ubije u pojam ukoliko se slučajno probudim ili gledam neki film/seriju na tabletu prije spavanja. Kada se to desi dođe mi da tražim zid da lupam glavom dok si ravnam kičmu s tavom. Naprimjer, Sony punjač koji je došao uz Z3 Compact ne ispušta takve zvukove kada završi posao i napuni mobitel. Svi navedeni punjači normalno i ispravno rade, ali Samsung bagra iz nekog razloga zapjeva nakon što obavi svoj posao. Guglao sam intranetom u potrazi za nekim super najboljim univerzalnim 2A punjačem koji bi mogao fino i sigurno puniti sve sprave u potpunoj tišini, ali izgleda da ljudi kupuju samo ona najjeftinija smeća "made in PRC" pa ako netko tko čita ovo zna za neki über punjač nenadmašne kvalitete neka mi pošalje poruku u inbox. Hvala! :-)
#5898 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Jesi siguran? Nije to jako primjetno, ali iritira. Javlja mi se jedino kad se mobitel napuni do kraja, ali i dalje stoji spojen na punjač.
#5899 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Meni cvili i to kad dođe negdi do 80% pa nadalje (s6). Stvarno je iritantno, ispušta neku visoku frekvenciju koji ti lagano mozak probija. Preko noći punim sa jednim sonyevim punjacem a ovoga ostavio na poslu da mogu brzo dopunit ako zatreba. |
![]() |
![]() |
#5901 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
#5903 |
Omicron Alpha resident
|
Meni ne cvili niti jedan punjač, tj. cvili ali ako stavim uho 10cm od njega. S druge stran wireless charger zna lagano pištati tijekom punjenja ali ništa iritantno.
#5904 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kupljen je u slobodnoj prodaji, Open Austria (ATO). Evo link pa nadi za VIP. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5905 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Nisam se sjetio gledati na SamMobile sad vidim da je novi soft gore, na mobitelu mi javlja da je sve uredno updateano. Mozda ga skinem pa probam dirty flash napravit da ne zgubim sve aplikacije ![]()
#5906 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Sramota da jedan takav skupi uređaj kao što je Note 3 dobiva podršku kao da sam kupio Galaxy Young. Dao sam drugu šansu Samsungu, razočarali su me sa S3 (nisu dali kitkat na godinu i pol star uređaj, dakle dno dna, a ja glup da ne skužim odmah), da bi sada stali na 5.0 kod Notea 3. Uređaji su odlični, meni se stvarno sviđaju, ali dok god se budu prema kupcima ovako odnosili, neću koristiti njhove uređaje.
![]() |
#5907 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5908 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Potpis, note 3 je bomba, a kad sam rekao da su ga otpisali receno je da 5.1.1 ne donosi nista novo. Note 3 moze vrtiti 6.0 bez problema a samsung nije u stanju izbaciti ni 5.1.1 za njega.
#5909 |
Banned
Datum registracije: May 2015
|
Ubo samsung A5 prezadovoljan updateao sve i citavu noc cackam po opcijama baterija se trosi prebrzo poiskljucivao sve i dalje nemogu naci problem.mob stoj8 netaknut na stolu i u 5 min bat ode 3 posto dolje uzas...ima netko ideju ili? Ima hrpa svega neznam ni sto smijem obrisati. Sto se tice mobitela djevojka mi ima s4 a kolega s5 malo usporedivao i sa sogurnoscu mogu reci da A5 je jedan jako solidan i pristojan mobitel kvalitetne izrade i jako brz. |
![]() |
![]() |
|
|