|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Fallout 4
Pa što je istina da sada kada imam zajednicu, oni doprinose tako da mi u neke ormare krcaju materijal: čelik, bakar, srebro i sve ostalo što je potrebno za proizvodnju? Vratio sam se sa bojišta i odem da iskrcam nešto u ormar u koji inače iskrcavam oružje, i tamo zateknem 150 aluminija, 70 bakra, 600 čelika i slično..
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 18.11.2015. u 07:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Guest
|
Jel netko igra tako da je zanemario ovo građenje baze? Meni je igra super, ali ovo mi je bez veze. Ne igra mi se sim city. Ok, je upgrade oružja, al ova gradnja kuća je bez veze. Možda za survival prijelaz. Na very hard je ok bez baza |
![]() |
![]() |
#363 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Pa napraviš gradić ljudima i dobiješ blaženi feeling ispunjenosti, kao da si stvarno pomogao izbjeglicama iz Sirije ili tako nešto....mislim da su na to ciljali.
![]() |
![]() |
#365 |
Guest
|
apsolutno se isplati. |
![]() |
![]() |
#367 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Nema. Stavi nove drivere ili na mapi Fallouta odznači "read only". Neki su imali problema sa spremanjem s tom opcijom @omerta, kakvi ormari. Meni kronično stalno nedostaje materijala, popravim power armor i nemam aluminija i o stalog. + zaboravim kod kojeg frenda sam ostavio oružja i gdje su sada companioni
![]() |
#368 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=311 Nakon tog kamenoloma, ista grafa, nemam pojma koji su mi driveri - uglavnom srezao video opcije i problem je nesta -.- Mene povremeno teleportira iz čista mira randomly po mapi, bez fast travela ![]() BTW Ispod tog "jubito" klipa piše Citiraj:
![]() |
![]() |
#369 | |
Premium
|
Citiraj:
U Weapons Workbench-u se prikazuju količine materijala koje posjedujem, no to je posve nepotrebno napravljeno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Xulos :)
|
Inace ne volim ovakve igre al ovo je bas pravo osvjezenje. Jest da je komplicirano i qrca ne kuzim ono probijanje lozinki ali je igrivo i zanimljivo. Za sad sve ok. Igra radi bez stucanja, sve na max.
![]() |
#371 |
Premium
|
I ja se borim sa probijanjem terminala. Kako sam čuo/shvatio, kad se klikne na neku riječ, dole se prikaže nešto tipa 1,2,3. To bi značilo da se u toj riječi nalazi 1,2 ili 3 slova koja tvore password. Npr., ako je password WORLD, a ja kliknem na riječ RAUL, u donjem desnom kutu trebalo bi se pojavit 2, zato jer se u riječi RAUL nalaze dva slova od riječi koja tvori password, R i L. Barem sam ja tako shvatio, ali možda i nije tako jer bez obzira na to, nije baš lako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Guest
|
Jesi siguran? Tako nije bilo na F3. Ako ti za WORLD da broj 3 to znači da su 3 slova na pravome mjestu. U tom slučaju šifra je vjerojatno WORMS ili slično. |
![]() |
![]() |
#373 |
Premium
|
Hmm, znači ti misliš da onaj broj odredjuje slova koja su jedno pored drugih, ne znam, možda. U trojci i New Vegasu se nikad nisam previše zamarao sa tim. A sad u četvorci želim to prokužit |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Guest
|
Citiraj:
I još valaj reći, F3 i FNV, ako si fulao sve pokušaje, terminal bi ostao trajno zaključan, ovdje možeš ponovo probat nakon 10 sec. |
|
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
Ne jedno pored drugih, nego da su tri slova, bilo koja, na točnom mjestu. Može biti da su točna npr. slova WORLD, i da je onda rješenje npr. riječ WOUND. ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Guest
|
Najlakše je kad pogodiš iz prve. ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#380 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Ja imam 8 sati igre i jos uvijek cistim kuce i okucnice. ![]() Tu i tamo odem koknut nekog i ocistit pokoji site. ![]() Taman sam pocistio onaj factory u Lexingtonu. Nakon FNV(jos ga igram sa jedno 50 modova) igra je jednako zarazna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
Ja sam taman ponovo prešao F3 i krenuo sa FNV. Završit ću ga još jednom prije F4, tako da ovu temu pratim s velikim strahom, od spoilera. ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Ja sam, kao i sve dosad na steamu, uzeo FNV Ultimate (svi dodaci) za siću od 4,99€ a sad bih možda napravio iznimku i riskirao sa F4 ali sam neodlučan jer mi je nekako puno 60€ za igru. A tko zna, možda se predomislim...nego, kakvi su dojmovi u odnosu na F3 i NV? |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#388 |
Guest
|
Jel ja to vidim posvetu terminator serijalu u igri? ![]() Da ne spojlam, skužit ćete- |
![]() |
![]() |
#390 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Koje oružje s kojom snagom koristite? Ja trenutno nešto između pištolja i puške, ima snagu 34dmg, 12 u klipu. Laserska oružja su nešto bolja ali stalno mi nestaje municije. Navodno u igri postoji i neki svemirski pištolj ali nisam naišao ni na svemirca ni na špilju da uzmem. Trenutno sam lvl 24, trebam sagraditi teleportacijsku stanicu da mogu ući u synth bazu a kronično mi dijelovi nedostaju. Ne mogu si čak ni power armor popraviti. A nedostaju mi i corevi, na samo 3 sam spao sa 7. Nisam skužio koji perk moram istražiti da mogu izgraditi veliki agregat
![]() |
|
|