|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Dodavanje molexa
Bolje da pitam vas nego da zovem vatrogasce... Imam Codegen 400 W napajanje koje ima dvije grane sa po dva molexa. E sad, kupujem još jedan hard pa mi treba peti molex priključak ( na ova 4 su već spojeni grafa, DVD, DVD-R i hard disk). Jel se može/smije nadodati još jedan molex na jednu od ovih grana?
|
|
|
#2 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da, imaš Y moleks kabel. Prijatelj mi je imao isto takvo napajanje i radilo je bez problema. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Znači u taj kabel ubodem jedan molex a na njegovu kraju imam dva? E divote. Valjda ima tih kablova po trgovinama... Fala ![]()
|
|
|
#4 |
|
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
No frks, ima toga po trgovinama, možda netko toga ima ako je dobio sa grafom. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
imam ti ja al ne od tam neg imam posvuda mali milj te opreme inace imas jos nacina da to napravis al ajde zivot ti je mio ili? kad bi se meni tak nes dogodilo...bi si jos jednu granu stavio gore(doduse ja koristim kvalitetna napajanja i imam 4 grane ) |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|