|
![]() |
#661 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Sve je to super. Ali s druge strane gdje im pamet stavit nešto u patch što nije bilo u dva public testa? 0% logike. Na stranu AP nerfanja (pardon, to je feature jer ipak su bug popravili), 0.5.1 je pun i drugih bugova. Beta & Public testing FAIL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Nista novo. Da tek vidis Blizzard kako to radi. 2 mjeseca traje PTR i testiranje, i sve prijavljene bugove i exploite puste u live. Da nas sabor radi tamo, manje bi zasrali. Nepojmljivo mi je kako moze neko testirat veliki patch, imat prijave kako je nesto zajebano, ignorirat to i sve pustit u live. Osim ako taj PTR sistem nije nista drugo nego samo reklamiranje novih featura, nula od testiranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Znao sam da ne trebam probat novi patch. Ono šta trenutno želim napisat bolje da ne napišem jer bi dobio instant ban... Tako ću samo prikazati svoje raspoloženje nakon prve partije s novim patchem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 direktna koncentrirana salva iz Amagija u North Carolinu sa udaljenosti od 9km je učinilo koliko damagea....pogađate? Jednu citadelu? 3? 10k damagea? 5k ? 1k ? Neeeeeeeeee......... NULA. NULA. 2 salva u Bensona na udaljenosti od 5km, koji je bio pri kraju i imao 500-600 healtha? Jel pogađate koliko damagea ? Hmm ? Bye bye wargaming do daljnjeg. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ehehehehe lijepo sam ti rekao. Ja ne igram niti išta kupujem do daljnjega. Gameplay je totalno unisten trenutno i baš mi je drago da mi je premium još prošli tjedan istekao. Sad malo letim u Warthunderu i super |
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Al sad je komedija sa Mogami igrat. Ako vidis BBa, odma mu daj broadside, nemoze ti nista. Tankao sam yamatoa i smijao se. A prije me sve i svako citaelao. Ma nema ovo vise smisla. Cruiseri idu na rush na BBove, a BBovi se useru ko grlice i bjez. Debilana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
DBS
|
Jedino se sa CA isplati igrat, i sa US/RU DD. Kako DD-a ima previše jer BB-a ima premalo, japanski DD nemaju dovoljno meta. I CV su dobro nerfali. Povećan krug lansiranja torpeda, i još smanjena brzina torpeda. Netko je očito dobro odcendrao svoje WG-u... Dok ne izađe neki popravak, možda upalim za koju rundu s pepsi ali to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
danas devsi na ruskom dijelu foruma izjavili da AP fix dolazi već ovaj tjedan...znao sam da se tako veliko sranje ne može ignorirat...pitanje je samo hoće li sad nekaj drugo sjebat |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
DBS
|
Nije samo AP sjeban, i HE zna dat po 0 štete kad se sa 155mm na niže topovima gađa npr. BB. Da ne velim kako He prodire kao AP i zna izazvat detonaciju magazina (dal je to prije bilo ne znam, vidim po komentarima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 | |
DBS
|
0.5.1.1 izlazi noćas: http://worldofwarships.eu/en/news/cbt/patch-alert-0511/ Vidim da CV bugove nisu ni taknuli (slijetanje i dogfight experts kill), kao ni grešku kod ne renderiranja dima iz dimnjaka na udaljenostima većim od 10-12 km... EDIT: "Fixed an issue that made it impossible to penetrate the citadel in case the shell broke the water line." - Dal je to kompletan prijevod, ili ne pitanje je sad. Jer ako je granata u dodiru s vodom radila overpen onda od sada svi ciljamo u water line. S druge strane, dal je možda problem bio sa penetracijom kada granata završi u brodu ali ispod razine mora?? Skeptičan sam ... Tko zna koliko skrivenih novih "feature-a" ima u patchu. ![]() EDIT2: Objašnjeno u više detalja: Citiraj:
Neki koliko vidim u threadu vele da su od patcha 3.0 maknuli podvodne penetracije, i da se to sada vraća. Drugi pak kažu da su tu bili i sa 0.5.0.3 verzijom... Vidjet ćemo sutra. Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 12.11.2015. u 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#671 |
Sremium
|
Sad kad sam fully upgrejdao Kieva i otvorio t4 za kapetana Minekazea...e sada se patim u Karlsruheu...stvarno patnja...Ali mislim da ne idem daje od Konigsberga (to je najbolja švapska CA, u svom tieru)....nakon toga možda malo krenem sa američkim DDovima...koji je najbolji od njih u svom tieru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
DBS
|
Jel patch vani? Jel popravljeno kaj, netko imao prilike isprobati? Za američke DD ne znam. A za Karlsruhe - Free XP, jedini način. |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Sremium
|
Free XPa nemam dovoljno da ga prođem a pare nedam za konverziju....patch? Nemam pojma, ja sam na poslu. Večeras provjerim. BTW, ak te vidim gore pozovem te na match. |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 | ||
DBS
|
Navodno patch popravlja kastrirane BB-e: Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Ako si online, bumo na neki TS. Vozi mi se Pepsi i New Mexico ako je popravljen. Pepsi je T7, da vidim kaj taj Kiev radi/može kad je na mom timu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 13.11.2015. u 10:53. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
DBS
|
Da, vidio sam da je (P)Bljeskavica dobar DD. Šteta što je bundle. Jel ima koji DD sa US strane koji mu je sličan? Btw. Koenigsberg ima skoro 5km za detekciju brodova sa Hydroacustic Search consumable. Idealno za lov na DD-e u dimu. Definitivno ću probat do nje potegnut. Gotov sam s letenjem oko 23/24 h, pa ako ćeš bit još online i neće mi se spavat previše spojim se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 | |
Sremium
|
Citiraj:
Jedina i najveća prednost pljeske je concealment. Dakle sa svim concealment perkovima i camom taj brod ima cca 1 km za pucanje iz stealtha (bez dima). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
odigro 4 partije poslije patcha i mogu samo reći da su ispravili greške sa ap shellovima, sa NM napravio 25 000 dmg aobi i 24 000 furutaki, a i sa fusom oko 20 000 dmg new mexicu. napokon imao citadel hitove, sad se ca ne smije približit na 10 km inače gubi dosta hp-a. sad mi je opet gušt igrat sa bb-ovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
DBS
|
To te ja pitam. Sad se imam čemu veselit kad dođem s posla. ![]() Jel može netko provjerit dal su sjebali kamo u ovom hotfixu? http://forum.worldofwarships.eu/inde...rking-in-0511/ Ili je to samo ista stvar kao sa 0.5.1 da se bonusi ne prikazuju u luci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Buying Bitcoin
|
Meni se maloprije desi da punog Nagata spičim jednim salvom sa svojim Amagijem i dobijem 65k damagea. Ostao sam ![]() Valjda magazine hit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 | |
DBS
|
Mogu reć da je AP popravljen. No od 0.5.1 imam bugove s grafikom. Ulazak u mapu i natrag mi je prestao renderirat valove oko broda za cijeli match. Kao i poznati no-smokestack na daljinu bug. Jedna zanimljivost uz AP, lik je uspio u Amagiju pogodit Citadelu za 16758 HP-a sa jednim pogotkom (post #11): http://forum.worldofwarships.eu/inde...patch/#topmost Jel imao netko tako nešto slično? Kaj se tu dogodilo, probilo je dva hitboxa, prvi overpen? ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ekipa sorry na off topiku ... al kad vec pricate o ratnim brodovima spomenuo bi vam film o toj temi vrijedan gledanja : The admiral roaring currents Snimljen prema istinitom događaju ... , vrijeme radnje 16. stoljece Citiraj:
http://www.rottentomatoes.com/m/myeong_ryang_2014/
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Sremium
|
FYI, WG je počeo slati na mailove free codove (vrijede i za postojeće accove), 3 dana premiuma, t3 ruski CA - Diana i 100000 kredita (nisu doublooni haha). BTW, obratite pažnju i na spam folder u mailu jer navodno i tamo završe ti mailovi (meni je isto). |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
DBS
|
Još jednom hvala Gnujko. ![]() Citiraj:
No ono što je bilo zanimljivije je sam naciljao jedan Nurnberg. Ispalim salvu, okrenem se i počnem se vraćat jer sam pratio jedan Nagato (fire and forget). Kad od jednom 5 Citadela! sam liku pogodio, na maksimalnom dometu. ![]() Jest da je od papira, ali su Pepsi topovi strašno precizni. Nakraju završio s najviše bodova na svom timu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Sremium
|
hehe..ko bi rekao da ću u 3 partije sa Karlsruheom zveknut 8 brodova...u jednoj partiji 4, drugoj 3 i trećoj 1...ova s 4 je doduše bila u matchu sa t3 i t4 brodovima. Kad otključam Konigsberga (valjda večeras) skupljam pare za pepsi al ne prodajem clevea... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|