|
![]() |
#1861 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Nije LTE al se racuna jer je moja DS verzija. Stavio preksinoc 581 i jako sam zadovoljan. Imao sam prije toga isto 10tku, ali 2 builda prije ovoga i bas kontam naspram ovoga da mi je mob bio uzasno spor, kako kazes. Također, baterija je bolja, edge radi bolje. Općenito, manje bugovito sve. Izuzev onoga sto su specificirali, nemogucnot odabira storagea. Meni je prije ovog builda bio SD određen pa mi je to sad default. Za neke app me trazi dopustenje za instalaciju na internu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1862 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@nathan.fake Slažem se, mislim da mi je zadnji mobitel koji je držao nekoliko dana bila e52 nokia, sve iza toga se puni svaku noć. Jednostavnije je tako nego gledati drugi dan hoće li izdržati do kraja radnog vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Znaci i MS prati trendove, izgleda da se sprema neki flagsip za 2016tu godinu sa s820.. http://www.nokiapoweruser.com/surfac...under-testing/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Osim toga, moderni mobiteli imaju Li-ion ili Li-poly baterije, takovim baterijama je "draze" kad ih nadopunis od 30-50% do 100%, nego da je gazis do 0% pa punis do 100% ![]() Samim time to cijedjenje baterije i price kolko kom mob izdrzi (kolko SOT izvudjes i te spike) su zapravo medvedja usluga samom sebi, jer dugorocno, steti bateriji. |
LOL, problem svake noci stavit mob na punjac?
Osim toga, moderni mobiteli imaju Li-ion ili Li-poly baterije, takovim baterijama je "draze" kad ih nadopunis od 30-50% do 100%, nego da je gazis do 0% pa punis do 100% ![]() Samim time to cijedjenje baterije i price kolko kom mob izdrzi (kolko SOT izvudjes i te spike) su zapravo medvedja usluga samom sebi, jer dugorocno, steti bateriji. |
![]() |
#1866 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1867 |
Premium
|
Još malo pale cijene L950/XL http://wmpoweruser.com/deal-alert-no...50-and-950-xl/
![]() |
#1870 |
Premium
|
U vezi fotica na 950/xl. i tweet @jalakarhu...the man behind Lumia 950 camera's and i asked some details.He told me the following 1.max shutter speed is 4 sec.The reason? He said we didn't want to go higher because there be some quality tradeoffs. 2.camera has a native 16:9 sensor 3.the oversampled image is now 8mp. 4.image quality is better than Nokia 808 and Lumia 1020. Kamera oko koje se digla prasina i koja puno obecava.... Edit: jedan video radjen lumijom 950 https://youtu.be/qO1fI3Ob1dE Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 02.11.2015. u 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1873 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ja sam se israo kad sam tvrdio da je 10576 RTM tak da ću radije šutiti o ovom buildu. ![]() Međutim, oni koji su na 10581 neće vidjeti pretjerane razlike, bar po ovome kaj vidim.
![]() |
#1874 |
Premium
|
http://www.nokiapoweruser.com/window...the-rtm-build/ RTM je blizu kao i nove Lumije, mnogo mi se dopada ova desetka.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
10581 mi se stvarno svidja. Jedino iritantno je bug sa storage-om, 16 GB kartica koja je beskorisna postala nakon hard reseta. Sve ostalo 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Nije (jos) vani ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 |
Premium
|
Microsoft Lumia 950 XL Camera Video & Picture Test 4K/UHD Kamera je predobra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1879 |
Premium
|
Nekako mi taj njegov OIS djeluje čudno. Pogledaj snimak klasja - kao da ga netko zoomira i odzoomira tj. fali koji frame; kod snimka drveta s lišćem, pogledaj kako gornji dio slike (lišće na vjetru) ispada iz fokusa, a kod snimke one hrpe cjepanica vidi se kako lijevi i desni rub 'poskakuju' gore-dole. Čini mi se da Z5 to ima bolje rješeno.
![]() |
#1880 |
Sremium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1881 | |
Premium
|
Citiraj:
Z5 mi nije ostavio neki dojam, a Lumijama je to posao da ostave odličan dojam, tu su najjači.. Uglavnom ne sumnjam da će prodrmat (i podić ljestvicu) malo fotovideo segment koji je uspavan u smartfon svijetu.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 |
Premium
|
Z5 ima odličnu stabilizaciju videa i tu mislim da je trenutno najjači na tržištu. Ove snimke su super, ali meni su te sitnice upale u oko. A ja gledam na taj video 1280x1024 monitoru. Naravno, treba uzeti u obzir da je to 4K snimak i da mnogi neće ni koristiti tu mogućnost već će se zadovoljiti i 'običnim' FHD obzirom koliko memorije i struje ždere 4K snimak.
![]() |
#1883 | |
Sremium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Kako Z5 nije dual sim, posteno je usporedit cijenu sa SS 950, a ta je (ce bit) cca 2k kn jeftinija, dakle ostane za jos neki pristojan mob ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Premium
|
Možda sam i ja malo kriv jer sam očekivao malo više prisjećajući se koliko je Nokia vodila računa o fotiću/kameri u svojim flagshipovima. Treba vidjeti kakve će biti fotke.
![]() |
#1888 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Isprobao sam prototipove 950 i 950xl, ali imo najveci uspjeh u prodaji ce imati 550. Daje osjecaj da je kvalitetno napravljena, ogromna razlika u odnosu na 535. A ovi flagshipovi usprkos hardveru, mislim da ce se slabo prodavati. Subjektivno, kamera u note 4 je dala "lijepse slike" u odnosu na lumiu 950. Pod subjektivno mislim na par fotki na sastanku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1889 |
Premium
|
A vidis meni je pak kamera na N4 ok dok ima svijetla.. Ok, treba vidit finalne rezultate, al ovi "predprodukcijski" rezultati obecavaju, znaci da bude nekaj dobrog ispalo od toga, govorim za kameru. Mada sto se tice dizajna, lose izgleda, aj jos ova xl nekak izgleda, al ova obicna 950tka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|