|
![]() |
#5761 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Ma normalno, pa i rekao sam da je to taj jedan dan takav, proležao u krevetu čitav, a nisam ni mislio da je to relevantno no bolje rezultate imam nego na G2 za usporedbu, jedino nemam Facebook od nabrojanih niti igram. Auto brightness i jedva po ure razgovora je bilo... Rekao sam da je to drukčije u normalnom korištenju no i dalje jako dobro. Inače kod razmatranja novog mobitela prvo gledam kolika mu je baterijja. Ako je i velika ubrzo uslijedi razočarenje: QHD ![]() Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 22.10.2015. u 22:25. |
![]() |
![]() |
#5762 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni na S6 Edge baterija super traje od zadnjeg updatea - evo već danas je drugi cijeli dan korištenja i oko 4.5h SOT, ostalo 10%. Međutim, bilo bi daleko bolje da mi Google play services ne ždere bateriju toliko... 25%!¨Ne znam do čega je niti kako to rješiti, total connection time je 6h+. Jedini način što sam vidio je pogasiti net kad se ne koristi, ali to nije to. Sve živo mi je disableano (location reporting, fit i sl pizdarije) ali ovo me ubija u pojam ![]()
#5763 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja isto mogu pohvalit bateriju na s5... eto npr od 7:30 do 19:00 potrosio mi je 20% ... imam instaliran fb, messenger, viber, WA, skype, icq...brightnes na auto,al skala je na max, cijelo vrijeme upaljen mobilni net, a dok sam doma wifi
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
#5764 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5765 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ukoliko netko ima problem s onom zaštitom kada pojačavaš zvuk, da ispiše upozorenje da oštećuje sluh pa moraš kliknuti OK. Meni se svaki puta javlja kada spojim bluetoothom na auto, hoću pustit glazbu, a on je stiša automatski ispod pola. Zadnji puta sam se skoro zabio u auto ispred pokušavajući stisnuti taj OK i pojačati do kraja. Našao rješenje u obliku Taskera, naredio profil da čim se BT spoji, pojača na maksimalno incall audio i media audio. Napokon nema više maltretiranja s time. ![]() |
![]() |
![]() |
#5766 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Vidim da nitko ne piše da je BOJ1 vani za S5, a kamoli da ga je isprobao ![]() Skinuo sam ga maloprije, isprobam kasnije popodne ![]() Edit: Naravno ima i btu za one koji hoće clean fw, ja sam baš i znatiželje išao natrag sa btu na vip-ov jer me nekad zna zaj spajanje na LTE, imam 2 moba jedan kraj drugog, oba na istoj mreži, jedan hoće na lte, s5 na btu neće, pa reko da vidimo sad....
#5768 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
U zadnjih nekoliko dana skužio sam da mi Mail klijent cucla bateriju dosta više nego sam očekivao, više nego ekran. Ako se prebacim sa WiFi-ja na 3G onda Mail stalno drži konekciju upaljenu jer navodno ne može napraviti sync do kraja. U pitanju je bug u Androidu 5.x.x Nakon guglanja skužim da je ovo u pitanju: https://code.google.com/p/android/is...tail?id=165558 Ne pomaže niti korištenje drugih mail klijenata niti gašenje WiFi-a, ništa. Imam 4 mail accounta (Gmail, Outlook, Exchange i IMAP) s tim da Gmail ne koristim pa sam stavio na manual sync dok ostalo troje ima sync svaka 2 sata. I dalje ne rješava problem ali smanjuje battery drain. Google je to na niskom prioritetu što me iznenađuje pošto je prilično velik problem u pitanju. Sve me strah gledati kakve to pizdarije imaju koje su bitnije od toga - sigurnosne greške ziher nisu ![]()
#5769 |
gadget freak
|
Pa i neće. Koliko čitam na xda, ide baš tako s 5.0 na 6.0 drito. Druga stvar, ovaj boj1 je vani već neko vrijeme (build date je 5.10.2015.), i vidim samo pozitivu oko istog, tak da ono, živi bili pa vidjeli, ak šta ne valja (ovih par sati što je gore je ok, fluidniji je od boh i boi koje sam zadnje imao), budem javio ![]()
#5770 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Na M je u biti već riješen koliko vidim, uopće se ne javlja taj problem. Što se tiče S5, koliko god 5.1.1 bio bolji od 5.0.2 ,barem na xperiama,i bolje bi bilo da idu direktno na M pa da dođe prije. Razlika je poprilična u korist M, zapravo je onakav kakav je valjda L trebao biti. |
|
![]() |
![]() |
#5771 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Restore mi je muka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5773 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Za sad, BOJ1 je vidno bolji upgrejd u odnosu na sve do sad, po pitanju fluidnosti i baterije, ostalo me ne zanima previše. Jedini koristan fičur je autooptimizacija aplikacija u settingsima pod battery opcijama, jer sad mogu konačno tu nabit fejsbuk i messenger da ne sisaju bateriju ko ludi.
![]() |
#5776 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma radio sam već na n7000... Al sam mislio da sad s ovim novim triba malo više pazit na verzije softvera i ostale sitnice.. ![]() Edit: može li mi itko ko ima s6 pomoć.. Kupio sam mobilni u tele2,otključan.. U njemu je sad Tmobile kartica, kad idem na sammobile nigdi nemogu nac ovu baseband verziju koju ja imam.. Našao sam najnovije za tele2 i za Tmobile.. Sad me zanima jel mogu fleshat bilo koji bez da okinem Knox ili zaključam mob? Baseband trenutna verzija mi je : G920FXXU2COH2 edit 2 : rješio...smartswitch mi je našao novu verziju ...COI9..update napravljen..sad samo da vidim ima li poboljšanja bar malih što se baterije tiče ... to mi je najbitnije! ![]() Zadnje izmijenjeno od: MeanBoss. 26.10.2015. u 13:03. |
![]() |
![]() |
#5777 |
Antimićanin
|
Moj našao OTA update od 267 MB i sad ga baš instalirava... baš sam sretan vezano za to. Zadnja dva moba su otišla u Agram koji su prdnuli na PTA updateu ![]() Radi se o BTU varijanti BOJ1. Ako će radit ok, neću flešat... iako bi trebao ![]() |
![]() |
![]() |
#5778 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#5779 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5781 |
Antimićanin
|
Ubit bateriju da krepa večeras i do jutra ga ostavit na punjaču ugašenog ![]() ![]() Na tebi je ![]() |
![]() |
![]() |
#5786 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nisam ni znao da postoji Samsung klub na PCE. Uglavnom guzio se dva mjeseca s S3 Neo i bio apsolutno prezadovoljan. Jučer sam ga dao kolegi, a meni za 3700kn preko firme slijeće novi Note 4 iz Domenice. Pa bi odmah uzeo neki novčanik cover (klasični batterycover s dodatkom preklopa s utorom za cash/kartice), ako tko ima prijedlog, pišite. I btw da, amoled je zvijer. Sve ovo ostalo ips lcd led bla nije mu ni do koljena. Zadnjih par telefona mi je samo amoled, ništa drugo njet fala.
#5787 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Samoled je zvijer.... dok ne primijetiš kako siva boja nije ujednačena po cijelom ekranu.... :-) I to na nekim primjercima žešće da sam morao pod garancijom mjenjati ekran.... Ali dobro, druga strana ima bl bleed... |
![]() |
![]() |
#5788 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ili kako bijela nije istinski bijela, ili kako se temperatura boja mijenja s vremenom, ili kako trosi vise bateriju zbog pretezno bijelog sadrzaja... U Samsungu su fakat genijalci po tom pitanju. Modificiraju stock google sucelje kompletno i opet stave sve bijelo. |
![]() |
![]() |
#5789 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
#5790 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Što je po tebi najbolji ekran na mobitelima? Prvo si drapao konstantno po Xperiji Z, a onda po Amoledu? Što je na kraju dobro po tebi? Možda da CRT uvedu na mobitele ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|