|
![]() |
#6001 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nemam iPhonea (osim te petice koju ne koristim kao mobitel uopce) trenutacno. Ali ga zelim. No 6S me nije bas ocarao, kao ni appleova pohlepa. No mozda i kupim za bozicno vrijeme, jer tada ce biti akcija po razno-raznim ducanima i web shopovima. Ili cu jednostavno pricekati na iP7 :P |
![]() |
![]() |
#6002 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]()
#6004 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam generalno prezadovoljan. Evo napravio je i Linus ok recenziju. A nije samo to, još jedna bitna stvar - masu brži storage. To je zapravo isto dosta bitno za osjećaj fluidnosti telefona. ![]() A9 čip je podosta brži (geekbench 3), GPU je trenutno najbrže ikad stavljeno u telefon ![]() Tu je još i poboljšana kamera, etc. U principu, sam moraš odvagat... Nisam imao šesticu pa ovako iz prve ruke ne mogu suditi... |
![]() |
![]() |
#6007 |
Never Forgetti
|
#6016 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#6018 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Loši rezultati kvalitete signala http://net.hr/tehnoklik/mobile/pri-d...la-na-trzistu/
#6019 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Pitanje za ljude koji malo bolje kuže iPhone od mene: Da li je moguće sinkronizirati mailove na računalu sa mailovima na iPhone-u? Dakle, koristim t-comovu adresu xxx.xxxxx@zg.t-com.hr, POP protokol, na kompu je Outlook 2013 (ako se ne varam), mailove uredno dobivam na iPhone, ali svaki put kada skinem na komp, mailovi se brišu sa T-com servera (koji baš i nema neku veliku veličinu poštanskog sandučića). U zadnje vrijeme mi se počelo događati da za već pročitane mailove na iPhone-u dobivam poruku "could not be downloaded", a na serveru ih nema jer sam ih skinuo na komp. Da li je moguće sinkronizirati mailove da inbox i sent itemsi se vide i na kompu i na iPhone-u? |
![]() |
![]() |
#6020 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Najbolje rijesenje je forwardirat @xx.t-com.hr adresu na nekakav Gmail/Outlook.com (ili bilo sta sto pordzava IMAP ili EAS) te podesit uredjaje na novu adresu ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 27.10.2015. u 16:13. |
|
![]() |
![]() |
#6021 |
Never Forgetti
|
![]() Na 6S+ se tocno vidi sta san pisa za spotlight. BTW upalite na 60p obavezno.
#6026 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Svejedno hvala ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6030 |
Never Forgetti