|
![]() |
#3961 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3962 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3963 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#3964 |
Registered User
|
@Zvonac sačekaj do kraja 11 mjeseca ćeš imat kristalnu sliku što se tiće kamere na Z5. Onda ćemo ocjenjivat ![]() @trouble Pa ja to cijelo vrijeme tupim da oni neće dat mobilnu diviziju, dok god sve ostale koje su vezane na to (multimedija, PS, senzori...) imaju profita, a sudeći prema prognozama bit će to jako ljepo razdoblje za Sony. Uz to još su i otplatili Ericssonov udjel u bivšoj zajedničkoj kompaniji i sad idu bez tog utega.
#3965 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Jel mi možete preporučit kakav kamera app za Z3C? Ne mora biti free al da barem onda ima odlične mogućnosti. Do sad sam koristil na lumiji njihovu pro cameru i bila mi je odlična. Za razliku od z3c imala je oku ugodno složene boje. |
![]() |
![]() |
#3968 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Concept M već dobio update. DT2W je in ![]() Inače, ovo stvarno leti.. Neka druga poboljšanja u update-u nisam zapazio. |
![]() |
![]() |
#3970 |
Registered User
|
#3971 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
STAMINAe nema ..još. U L conceptu su je čini mi se dodali kasnije. Ali baterija je osjetno bolja u standby-u.Doze izgleda šljaka. Ne javlja se ni mobile radio active bug, tako da je i u korištenju bolja. Prebacivanje s WIFI u Cellular data nije instant kao na Stock-u, evo to je recimo konkretan minus. Za sad, jer ovo je tek početak,ispravci se štancaju. Doduše ne znam koliko će "pokus" trajati, zadnji put je trajao mjesec i sitno. Kako god, da sad stane, ne pada mi na pamet vratiti se na stock L. |
![]() |
![]() |
#3973 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#3974 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Hm... nije da je samo fotic los z5 compact touchscreen acting weird Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3975 |
našikan pravim haos
|
Vidli smo to ![]() ![]() A glede fotića,proglašen je najboljim na svijetu...to kaj vi neznate slikat... ![]() |
![]() |
![]() |
#3976 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
#3978 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Sony Xperia mobiteli
__________________ |
![]() |
![]() |
#3979 |
Registered User
|
Tapatalk je aplikacija za pregledavanje više foruma. Bug sa zamućenom ljevom stranom je softverski definitivno, jer u nekoliko slika ja na svom uređaju toga nemam, a u nekoliko imam, tako da je sigurno softverski.
#3981 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Nisi shvatio ![]() ![]() Tapatalk je malo ograničen jer nekad vidiš krivo. Ja sam testirao Z5 compact u dvije boje i prisutan je.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#3983 |
Registered User
|
Kameru je testirao po svemu sudeći. Iako ne kontam zašto se mučio kad sam ljepo rekao da je to softverski problem. Čekam update za taj popravak pa javim. Onda testirajte ![]()
#3985 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa ja ne mogu vjerovat, tepim tu Z5 premium već neko vrijeme i onda ovako brutalno useru kameru. Video snimanje je loše, preeksponirano je sve. Fotke su malo bolja priča, ali i dalje to nije ni blizu najjačim smartphone kamerama. Uvijek, ali uvijek kad najavljuju kameru da će biti neki boom, onda podbaci i kažu da će softverskim putem to rješit. I gotovo nikad ništa ne naprave, sramotno.
#3986 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Da sad ja nesto komentiram o takvom (sramotnom, kako ti kazes) ponasanju slonija, odmah bi bio prijavljen i pao bi u nemilost druga ![]() |
![]() |
![]() |
#3988 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3989 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Posto nabavljam z3 compact,do sada imao z1 Zanima me dali ima onu foliju na ekranu sa sony natpisom kao z1 i dali ima folijicu na kameri zadnjoj jer mislim da je neko pricao da ima i da je se moze skiniti |
![]() |
![]() |
|
|