|
![]() |
#1291 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Iz kojeg je to routera statistika ? Nema mi logike nimalo. Prvi ss ima ogroman snr ( pogotovo upload ) i uopce ne vidim zasto 30Mbita nebi islo a jos manje mi je jasno zasto je router u uploadu, sinkan svega na 1.3Mbita. Drugi ss mi uopce nije jasan ako gledam prvi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
to je tband router koji optima daje. Informacije su izvađene iz njega. Trenutno je profil 22 mbita download i 1,3 uplod tj 20/1 koji imam ugovoren. Rekli su u korisničkoj podršci da bi mogao imati max 27,5 ali da mi ne mogu isporučiti 30, pa mogu dobiti samo 20. Mislim, dosta mi je i ovo, ali bih volio da mi daju maximum koji ide po parici, tih dodatnih 30 kn mjesečno me neće ubiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1295 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kako Vam se ovo moje čini? http://prntscr.com/8on3hb Ruter je Thomson TG782, na Vipu sam, imao sam dosta problema pa je napokon jučer tehničar promijenio žice, njih nekoliko, sad ima dosta manje grešaka nego prije. Dosada sam imao i ovih CRC grešaka sad (prošao jedan dan) ih nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Zašto zahebavaš s takvom paricom? Da ti zavidimo? ![]() Ti ili živiš u centrali ili ti je ispred kuće. Mogao bi 50/10 bez problema a i 80/20Mbps s takvom paricom. Jedino ako nema vdsl kartice u tvojoj centrali
![]() |
#1298 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Centrala je oko 120m od mene, ali ja sam prvi na njoj pa valjda zato. Mislim da centrala nema vdsl karticu. Jučer sam zvao iskon i oni kažu da sam u njihovoj bijeloj zoni i da mogu max 10mbps. Čini se da ću natrag na tcom ![]() hvala na info |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
hungry, for a little more
|
Bijela zona ne znači automatski 10 megabita, ako si tako blizu, sumnjivo mi je da ne možeš dobiti VDSL. Moguće, ali ja bi na tvom mjestu još jednom provjerio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
Guest
|
![]() danas mi lik kaze da ce mi dat zahtjev za turbo30. da li on moze znati da li u centrali ima vdsl opcija ili nabada napamet? |
![]() |
![]() |
#1302 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() svojedobno sam imao na opticarnetu 14mbita mozda je to max... |
|
![]() |
![]() |
#1303 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Prvo i osnovno, krece se sa udaljenosti od centrale. Tu imamo teoretski maximum... onda sve ostalo sto ga smanjuje na realnost. Ako imas podatak koliko si zbilja od centrale fizicki udaljen onda se moze predpostaviti odmah u startu nesto, sve ostalo spada pod domenu vidovitog Milana ![]() edit: nazoves ISP bar dan.. kak je ? izvolite kako vam mozemo pomoci ? Jel koliko sam ja daleko od one vase zgrade sa zicama, ha ? eeee sam malo gospodine da vidimo mi to... pa trazi pola sata.... a evo oko 2500m ali mozemo vam ponuditi turbo 50 ako zelite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1304 |
Guest
|
jel zna netko di je centrala na bukovackoj cesti ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1306 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Pozdrav, molim savjet.. Do neki dan sam bio na Metronetu, veza 4 Mbps/512 kbps. Sve dobro i stabilno. Predjem na T-Com, veza 10 Mbps / 640 kbps .. veza varira od 3-10 Mbps za download, upload non stop puca, file od 15 mb dizem i po sat vremena. T-Com kaze da je u njihovom ormaru sve u redu, i da je problem kod mene u stanu. Je li moguce da kod Metroneta nije pucalo zbog toga sto je bila pustena manja brzina? Sve od T-Com "ormara" do mojeg stana moram sanirati o svom trosku? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Premium
|
do tvoje kuće je sve u njihovoj nadležnosti i oni bi trebali to sanirati. Tvoje kućne instalacije su tvoje i to moraš sam popraviti/zamijeniti ako je loše. Eng. Demarcation point: https://en.wikipedia.org/wiki/Demarcation_point |
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1312 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo danas sam prebačen na iskon. Molio bih par savjeta stručnjaka. Ovo su moji neki podaci koje sam sliknuo: ![]() Da li je to ok, ili je loše ? Neki savjet, itd ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1313 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1316 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I sad vidim da mogu imati 20/5 i 30/5 ![]() ![]() EDIT: Da li mi se uopće isplati uzimati 20/5 ili 30/5 brzinu na ovu moju paricu ?
Tržnica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 29.10.2015. u 12:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|