|
![]() |
#1201 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Bravo za Arsenal ma da , dogovoreno, how yes no Već dugo nisam gledal ovakvo dobru tekmu ko ova jučer. Zadnje izmijenjeno od: freddie. 21.10.2015. u 10:46. Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |
#1202 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1204 |
Guest
|
Što kažete za danas? Ja mislim da MU ubija CSKA, City dobiva doma, Shaktar u gostima. Za PSG-Real mislim da je sve moguće, al siguran sam u 4 i više gola. |
![]() |
#1205 |
Guest
|
Bome Benfica rješava stvar od doslovno 1. minute. |
![]() |
#1206 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1211 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1212 |
Guest
|
koja je ova UEFA leglo korupcije i balega, jučer sjena nekadašnjeg Arsenala dobije Bayern 2:0, danas se rusi sprdaju sa Unitedom, moglo je biti već 3:0, šveđani ubijaju Shaktar.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
A kad triba mahat, tj. pozdravit navijače nakon završetka, odma otpuže do najbližeg ogledala u svlačionici popravit "image", i divit se svom liku i djelu (da vorda22 jednostavno smo ljubomorni) ![]()
#1215 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Ronalno je pičkica žešća. Drago mi zbog Luke. Odmah se počelo nešto dešavat kad je ušo. Ibro je bio nula bodova. Za ono udaranje Marcela bez veze i potrebe bi mu odvalio šamarčinu po onoj bukvi bez razmišljanja. Preprgav je i sirov. Znam da mora bit doza al brate ono graniči s đubretom... |
![]() |
![]() |
#1217 |
Premium
|
Najjacu vijest u vezi Ronalda sam procitao jucer. Ukratko, trebao je imati neku manju ulogu u nekom filmu. Potpisao ugovor i sve. Ali se producenti bojali da bi on kao on unistio film, tj. vise bi ekipa obracala pozornost na njega nego na sami film. I odlucili mu otkazati ugovor, a da se siroti Ronaldo ne bi osjecao lose, isplatili su mu 20ak mil dolara. Ne volim ga. Ni malo. Ni kao (javnu) osobu, ali ni kao igraca. No to je moj subjektivni dojam, jbg. Ali ima moj naklon do poda radi ove silne zarade koju dize. Nastavi li ovako, cak ce onu poshicu koja je igrala takodjer u realu skinuti sa trona po pitanju zarade ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1219 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1221 |
Premium
|
Ili da pitam ove koji vec imaju postere po sobama? ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Vidiš da i Bog vidi da Bale nije ni za Dinamo pa ga kažnjava ozljedama ![]() Ronaldo ovo Ronaldo ono.. i opet Ronaldo ovo Ronaldo ono.. i opet i opet.. ali naravno nitko nije ljubomoran nego eto onako iz dosade ga se spominje svakog vikenda ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Gle,jednom za svagda,Bale je kralj nogometa,pa gle kaj je radio u Totenhamu,bio najbolji igrač engleske lige.Dalje ,Wales je na euru,bez Balea bi bio zadnji u skupini.U Realu ga ne ide jer ne igra na prirodnoj poziciji,jer je na njoj Ronaldo.Plus stalne ozljede.I ti stavljaš u istu rečenicu njega i Waskeza,pa jebemu? ![]() A buljo,njemu je valjda Ronaldo ko malom ukrao sladoled,pa ga ne voli!
#1225 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ajax... ![]() ![]()
![]() |
#1226 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#1230 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ