|
![]() |
#3841 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#3842 |
Registered User
|
#3843 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
15W04 |
![]() |
![]() |
#3845 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
bio u agramu... mogu se naravno jebat sa garancijom + majstor na pultu mi je iz ne znam kojeg razloga resetirao mob i nisam mogao pin upisat jer ekran djelomično ne radi i tako nije hvatao prvi red brojki. koliko dođu ovakva sranja za popraviti? (okvirno) |
![]() |
![]() |
#3846 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3848 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#3849 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da, ali nakon što se desilo sve ovo prije... jasno mi je da je gara otišla, kao što su mi potvrdili u servisu, ali opet mogli smo se nać na pola puta jer se zna kvaliteta z3c ekrana. no dobro... |
![]() |
![]() |
#3850 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ako budeš u ovlaštenom servisu dal popraviti, papreno bude... Ili probaj naći na ebayu ili gdje već neoriginalni ekran+touch i sam si složi ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3852 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3857 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Syss pa jeboga, ubio si ekran. Oni mogu dati "profesionalnu" dijagnozu da sve što ne valja u mobu, ne valja zbog tog udarca... mislim, možda i neće, ali ne nadaj se previše. Soma i pol za drugog ti se više isplati nego krparit ovog. |
![]() |
![]() |
#3859 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#3860 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Taj agram bi zakonom trbealo zabraniti... Baš pričao s frendicom. Prije 'par tjedana krepao joj touch na mobitelu (neki samsung, ne baš jeftini). Mob se upali, pokrene OS, ali touch ne reagira. Star 7 mjeseci, kupljen u vipu, pod ugovorom i garancijom još 17 mjeseci. Odfurala ga u vip, završio u agramu, i onda slijedi veselje: - prvo zovu nakon tjedana dana, mob je gotov - dođe njezin muž po njega - mob ipak nije gotov, zeznuli su se - bit će gotov za dva dana - nije bio - bit će za još dva dana - nije bio - slijedi još par dana prepucavanja i jebanja keve dok mobitel napokon nije stigao, i onda novo veselje: - na mobu je napravljen factory reset, iako su kao utvrdili da samo touch treba riješiti bez diranja softwarea Tu priči nije kraj: - tjedna dana kasnije opet krepao touch - mob opet u vip, oni opet u agram - tjedan dana kasnije mob dolazi u vip, uz poziv iz agrama - za preuzimanje treba platiti 1500 kn jer su unutra utvrdili oštećenje! WTF ![]() U tjedana dana između dva servisa nit joj je mobitel pao niti ga je na bilo koji način oštetila, ja bih rekao da su oni nešto sjebli i sad se pokušavaju vaditi... Uglavnom - što činiti, kome se žaliti? Kaže frendica da u Vipu nisu dali nikakav obrazac/potvrdu u kakvom stanju je mob zaprimljen, što znam d au T-comu rade jer sam tri puta svoj mobitel nosio na servis i svaki puta to ispunjavao...
#3861 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Kao sto sam ranije naveo, nista me vise nemoze iznenaditi kod Agrama. Vec sam kraci osvrt napisao u Lg mobiteli temi, a kad pokupim treci L90 slijedi veci osvrt na servis i Lg podrsku cim uhvatim vremena. Ukratko: ako zelite da vam mobitel brzo bude popravljen i da se svaki kvar na mobitelu eliminira, nemojte nositi u Agram. |
![]() |
![]() |
#3863 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Slicno bi se meni desilo da nisam imao tempered glass na Alphi. Sto se samog ekrana tice slazem se da je smece kvalitete meni je puknuo u rukama. Popravak se ne isplati po meni radi senzora ako su oni u pitanju.Das 1000kn a ne rade senzori i dalje. Ako rade onda ajde. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 13.10.2015. u 19:57. |
![]() |
![]() |
#3864 | |
Registered User
|
Citiraj:
I adhesive ODAVDE Možda da uzmeš 2-3 adhesiva, ja sam uzeo 1 prvi put i sjebo stvar jer sam se učio ljepit, prilično je sjebano. Drugi put uzeo 3 i evo naučio, jučer došao ekran i sređeno, radi sve. Ili to sam napraviš, ili daš lokalnom liku koji je imao iskustva s Xperijama za pivu i krafnu ![]()
![]() |
#3868 |
našikan pravim haos
|
Ma po 2-3mj je super i onda se pojave pocketi zraka prvo po rubovima. 2 su mi i nahebala pri padu al su zaštitila ekran(jedan u sam rub stijene na plaži). Uzimam neke sa Alija/Ebaya za dolar po komadu...za kog su dobri su ![]() |
![]() |
![]() |
#3869 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
A onda je to leđit ![]() Meni sad totalno Z1 super leži u ruci sa staklima na obje površine. Samo kaj kako vrijeme prolazi, sve više i više se packe poznaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|