|
![]() |
#1111 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1112 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1113 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
No, ruku na srce, oni koji propagiraju "slobodu" slavljenja pljuju Ronalda jer ne slavi s ekipom. Eh jbg gospodo, i ne-slavljenje je način slavljenja. Kako znate da CR ne slavi ako ne slavi ? ![]() Osobno me zabavlja ( ne smeta ) nekonzistentnost u stajalištima. Ostalo me briga stvarno, i ne ulazim u neke fan-boy rasprave. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1114 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
No kao da to nije dovoljno, pokažu i da imaju volje ulaziti u rasprave s vama kako bi vam nešto objasnili. Odavno ne vidjeh većeg gubitka vremena... |
|
![]() |
![]() |
#1116 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#1122 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#1123 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
dajem mu godinu i pol.
![]() |
#1128 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Potcjenjujete Kloppa. On je bez ikakvog velebnog budzeta napravio fantasticnu ekipu. Da je imao lovu koju je pool potrosio unazad par godina... ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Potencijal imaju jer žive na staroj slavi ali dok klub vodi nesposobna struka ranga druge hnl-a i treneri ranga našeg Kljune ne vidim to nikako, čak mislim da ako Klopp ne uspije sve iz temelja izmjeniti da će krenuti još tamnije vrijeme Liverpoola... |
![]() |
![]() |
#1130 | ||
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Treba zapamtiti da je Klopp u Dortmundu bio TRENER, ne menadžer. Ukoliko će u Liverpoou trebat vodit i transfere, sumnjam da će to izgleda nešto bolje nego što je do sada izgledalo. A nekak sumnjam da će to puno bolje izgledat i na terenu - barem u prvih 6mj. do godinu dana. Citiraj:
Nerealna očekivanja navijača kao i Engleskih medija također igraju veliku ulogu. Imam filing da Liverpool ne bi spasili ni Ancelotti i Klopp zajedno.
![]() |
![]() |
#1132 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1133 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad, nije nikad bio pod velikim pritiskom. I unatoc dva odlicno obavljena posla, nema nekog vece iskustva (u usporedbi sa nekim trenerskim velikanima barem...). No smatram da je pool napravio najbolji moguci posao dovodjenjem kloppa. Sad, da li ce to samo po sebi biti dovoljno? Nemam pojma. No boljeg nisu mogli dovesti. Nikako. IMHO naravno. Premiership nisam pratio ni kad su realno imali najjacu ligu na svijetu. Necu ih sigurno ni sad pratiti kad su drugorazredni europski olosh (trololololo ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1134 |
našikan pravim haos
|
Iza egoističnog govna stoje dve lige prvaka sa klubovima kojima inače nebi ni korumpirani vrh FIFE/Uefe pomogao da dođe do naslova ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Doveo ih je Michael Zorc - sportski direktor Dortmunda. O Kloppovom nosu ćemo onda kad napravi 2~3 transfera sam.
![]() |
![]() |
#1137 |
našikan pravim haos
|
Da al pobogu dovodi ih sportski direktor...na zahtjev trenera. Trener zatraži tog i tog igrača i sp.direktor se ide svađat koliko para će dat i šta će dat u zamjenu. U engleskoj sve to radi trener,ima na raspolaganju tolko i tolko para te sam pregovara o cijeni i ostalo što u Dortmundu radi Zorc. Zamisli da sportski direktori dovode kog oće bez odobravanja/zahtjeva trenera....nastala bi anarhija usporedna sa klubovima dna ljestvice u HNL-u. |
![]() |
![]() |
#1138 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Može trener naravno igrati ulogu u tom ciklusu, ali to nije nužno. Trener može maksimalno pitati dal' bi se tog i tog igrača moglo dovesti - zahtjevati nikako. Jedini koji je do sad baš zahtjevao (AFAIK) je bio ludi Guardiola 2013. kad je rekao da želi Thiaga i nikog više ![]() Drugim riječima - sportski direktor može dovesti / prodati igrača neovisno o tome dal' se trener s time slaže ili ne. A u Dortmundu Klopp nije imao - ponavljam - nikakve veze s transferima.
![]() |
![]() |
#1139 | |||||
našikan pravim haos
|
Vjeruje mi radio sam za Ph**** sport, radio sam na Jajalovom transferu Koeln....u krivu si. Tražio ga je SOldo da mu treba....nemoj mi reć da je Finke gledao HNL i Slaven Belupo svih tih godina ![]() Zamisli da ti treba golman a ovaj ti dovede 5. napadača....kao šta su napravili s Krstanovićem u Rijeci...kad se Kek se od muke napio u restoranu u Malinskoj i govorio da to samo ima u Hrvatskoj i nigdje drugdje. Al ovako,pošto sam si dobar s nekim bivšim izbornicima i njihovom braćom. Oni su dovedeni na zahtjev trenera u Bayern. Što da se oslabi Bayer što da se dobije na kvaliteti. Inače ja i bivši izbornikov brat smo susjedi na zagrebačkom Beverlyu i pijemo kave skupa pa znam šta meljem ![]() U Italiji također,trener traži igrače,ne klub. Za zadnji transfer Bayerna također znam pouzdano,da je Comana isključivo htio Guardiola....zato jer su mu oba krila ozlijeđena. Tražio ga je,dobio ga je i igra. Da ga nije tražio nebi igrao. Veoma jednostavno. A i mediji to potvrđuju: (P.S. zamisli da su mu doveli Marka Rog-a il nekog sličnog kalibra samo zato jer se Sammeru sviđa) Citiraj:
Citiraj:
A sutra ću ti na kavi(ako se zbudim naravno) pitat dal je trener u Borussiji imao ikakve veze sa dovođenjem igrača,jer ipak je susjed pored Bayera,bayerna,juvea ipak igrao i za Dortmund ![]() Sad vidim,prva stvar koju je napravio Klopp ko trener Dortmunda je doveo Subotića sa sobom iz Mainza. Doveo si je i Hummelsa iz druge momčadi Bayerna...solo si je obranu složio u samom startu ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 10.10.2015. u 03:16. |
|||||
![]() |
![]() |
#1140 |
Premium
|
Chrabl rests maj kejs. Klopp ce mozda uspijeti u liverpoolu, mozda i nece. No boljeg za taj posao u ovom trenutku nisu mogli dovesti. Nikako. Covjek je dortmund sa jako malim budzetom izvukao iz nicega i nasamarao fc bollywood. Meni dosta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|