|
![]() |
#2341 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2342 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Znači šta,ljudi lažiraju testove po kojima i i3 u dosta multicore igara(BF4 multi npr) podere FX8XXX ko muftija pravoslavni kalendar? Ili je to ipak točno al u conclusionu se ne odnose lijepim riječima prema njemu? Čisto me zanima,po čemu su te recenzije nepoštene? Evo na primjer uzmimo ovaj test,nađimo ne-poštenosti...čisto da se i nama,drugim forumašima otvore oči globalne teorije zavjere,pa da znamo šta odabrati u slijedećoj nadogradnji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2343 | |
Banned
|
Citiraj:
Iz kojih razloga je to tako ne bi ulazio. A ti vjeruj kome hoces. Ja u BF4 imam 60fps+ average. Ako nekome treba vise neka uzme taj i3 i sve pet. EDIT: Sorry,ne ulazim u rasprave vise o net benchmarcima,bilo ih je dovoljno di FX 83xx podere i5 ice. Svak ce nac svoj cherry pick bench. Peace. Ako hoces da ja napravim neki benchmark samo reci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2344 | ||
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 04.10.2015. u 14:13. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2345 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ne vjerujes ljudima koji su preko osobnog iskustva utvrdili da stvari ipak stoje bolje nego u "recenzijama"? Jasno,na forumima svak moze mjenjat sto hoce dok su recenzenti na HW siteovima sami CPU gurui. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2346 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2347 |
našikan pravim haos
|
Ček,u pravnom sustavu,nisam odvjetnik al mi sestra je...i kaže ako svjedok pobije nečiju tvrdnju,automatski se nečija tvrdna u očima suda smatra kao laž. Ovo ti je od pravnog stručnjaka...pobijanje tvrdnje = dokazivanje laži. Što bi značilo u tvojem slučaju: SVI ali baš SVI sajtovi za recenzije su u globalnoj svjetskoj uroti kontra AMDa i njihovih FX procesora. ![]() ![]() Al sve je to ok,neko ima dovoljno vremena da uvjerava sebe da je to globalna zavjera na najvišoj razini i živimo u demokraciji i nek svako radi šta oće. Nego brate,nemoj druge smarat s time i govorit da ne vjeruju nijednom sajtu za recenzije već samo malom X-Files klubu sa OCN-a koji se zabalja prepravljanjem tablica u paintu ![]() BTW pozivam recenzente PCE da naprave svoj test....i obavezno pozovite hawkera na testiranje... ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 04.10.2015. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2348 |
Banned
|
Upravo to. ![]() Baljezga o zavjerama koje je sam smislio i podvaljuje ih ovdje. Treba imati poseban pdf za takve stvari. ![]() EDIT: Ja nisam nikad rekao da recenzenti laziraju podatke. "nema postene recenzije" (cini mi se da on nikad nije cuo za fraze) EDIT: PCE recenzenti su napravili test,vrlo nedostatan (FX8300 cini mi se). Upravo ono o cemu govorim. Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 04.10.2015. u 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2349 |
Propali Amigaš
|
Npr, kad bi se vjerovalo tomshardware sajtu, P4 je bio daleko bolji procesor nego Athlon... da ne spominjem da su se Athloni samozapaljivali i lijevo i desno, nije mogao AMD poplaćat sve te tužbe zbog požara, zato je i propao ( a ne kako je sud odrezao da su potplaćivali recenzente i ucjenjivali OEM-e da ugrađuju samo P4) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2350 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2351 |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
Neopisivo mi je zabavno nedjeljom na poslu dok (ne)radim gledati ove AMD sektaše. ![]() Please, do continue o sjajnim mogućnostima OC-a Faildozera i Piledrivera da bi se približili stock razini bržeg, efikasnijeg, hladnijeg i boljeg Sandy/Ivy Bridge, Haswell i Skylake čipa. Ajde da su oni bolji od Intel pandana kad se masno klokaju, troše i griju duplo više, ali nisu. U dosta stvari kod FX-a nema razlike radili oni na 3.0 iil 5.0 GHz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2352 |
Member
|
Svaka čast na postu, vjerojatno nisi koristio FX 83xx seriju i ne znaš kako rade u praksi. Ne mogu trpjeti hrpu gluposti koje se pretvaraju u istinu samim ponavljanjem gluposti. Nitko ne kaže da je bolji od Intela ali brate mili za 900 Kn to je car od procesora za nekog tko zna i ima volje malo tvikati, single tread loš ali zato multi tread car. Ne razumijem stalnu potrebu pljuvanja po AMD_u, brate mili imaš Intela i uživaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2353 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2355 | |
Terror Absolut!
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
Dam svoju glavu na panj sada odma da polovica vas sektaša to misli (čast izuzecima). Imam potrebu pljuvanja po AMD-u uvelike zbog većine korisnika istih i njihovog načina razmišljanja. Imam 2 Intela, i uživam u jednom, u drugom ću uskoro. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2356 |
Member
|
Je, osobito grijanje. Imam dva Haswella i palim ih ko klimu po ljeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2357 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
i sad bi netko trebao ti opet "objasniti" pricu o potrosnji , spomenuti undervolt, spomenuti da je FX otkljucan , da je jeftiniji u buđet kombinacijama, da se izrazito lako stela, da ima svoje jake strane.. vec sto puta je bilo takvih upadica, raspravljalo se o prednostima i nedostatcima , odi i vrati se i citaj unazad ako te stvarno nesto "interesira" PS ..vidim da je brko tu, pa moze se ovaj moj post i obrisat
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2358 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Za 200kn vise je bolje otici na i5 ako se radi o gejmingu, ipak se dobiju osjetno bolje performanse, sta smo i dokazali u testovima ovaj tjedan. Fx je pun pogodak za nekoga ko trazi jeftinu rendering masinu, i za radnje gdje ima benefita od multithreadinga. Ko kaze da nisam u pravu samo neka zaviri http://forum.pcekspert.com/showpost....8&postcount=77 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2359 | |
..starija garda
|
Citiraj:
i na taj nacin demistificirati budget gejming sa obaveznom i5icom ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2361 | |
Member
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2362 |
Banned
|
Za 200kn mozes uzeti jacu grafu jedinu u nizem ili srednjem rangu, a za te grafe se ni ne uzima fx 8300 ili i5, pricam o high ili high end rangu, tamo za 200kn vise mozes dobiti jedino nesto nafrljeniju izvedbu određene serije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2363 |
Member
|
Hardware je bitan samo onima koji mlate lovu na njemu sve drugo je mlaćenje prazne slame i pokazivanje e-penisa ništa drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2364 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2365 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2367 |
..starija garda
|
#gil ..iako se slazem, ali tako mozemo pricati o autu, o ormaru, o plocicama u kupaonici.. ..postoji ono nesto sto spada u domenu kvalitete zivota koju placas.. a na ovoj temi smo sto nemamo uvjek dovoljno love, pa pokusavamo u zivotu izvuci vise za manje kad je taj komad lima u pitanju ![]() FX , i to ovi najjeftiniji 83xx u kombinaciji s nekim asus i gb plocama i korisnicima koji nesto ipak znaju sto rade, imaju svoju pricu u ovoj temi.. inace neka odrjese kesu i odu na intel podforum trazit kvalitetu zivota.. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2368 |
Banned
|
Ma nemoj, e pa vidis bitan je i nama koji volimo uzivati u grafici, i mozemo si priustiti hardware za to, a to sta moja ili necija druga konfa nekome nabija komplekse nije moja stvar, ja se uopce ni ne hvalim niti spominjem sta imam tako ovo za pokazivanje e penisa pripisi nekom drugom.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2369 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Ne znam dali su ovdje samo sektasi amda, pa ga toliko hvale? Ja isto imam jednog phenoma 2 1090 i jos 2 manja brata. Razmisljam tog phenoma promijeniti, ali ne vidim bas neku alternativu u novijim amd procesorima. U svemu intel previse odskace. Naravno i u cijeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2370 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Haha, sve je rečeno. Koliko je Intel skuplji, toliko je i bolji, što se tiče i5k i i7k procesora barem, IMHO. i3 su po meni pljačka od procesora. u tom slučaju bi prije uzeo FXa nego i3 jer koštaju isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|