|
![]() |
#9843 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako IS-7 ide na IS-4 onda buši. Samo treba znati gdje je ranjiv i na koji način se ukosi. Ono što IS-4 ranjiv i to samo igrač nije znao iskoristiti oklop kako treba. IS-4 ima malo jači oklop ali sporiji nego IS-7.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9844 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
koliko su E5 napravili neuništivim toliko je ovaj usran do bola.
![]() |
![]() |
#9846 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Koliko ja vidim, više puta sam naletio na IS-4. U omjeru 60% ih uništim. A kad je pametan igrač onda je čvrst kako treba. A jesi li primjetio koliko je ST-I neprobojan naprijed? Baš kao VK7021 IS-7 u snajperskom modu držim 3-5 sec na metu (da ne promašim) je nerfan do bola. Prije patcha mogao sam i gađati komarce. Dake, sve smo zaključili da 9.10 je bugovit do jaja i preloš balans igre.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9851 | |
Premium
|
Citiraj:
Nakon patcha redovido me buše kroz gun mantlet, drivers hatch i to pod kutom od preko 45°, bocno uz mali kut itd itd poslo sam par replayewa čak i našo na forumu da se ekipa jako žali na sirovitost tenka što po statsima nema šanse da se desi.
![]() |
![]() |
#9852 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
jel ima negdje ko prije na FTR-u da se saznaju buduće akcije, misije, top of the tree i ostale gluposti? prvenstveno me top of the tree zanimaju.
![]() |
#9855 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Ajde, budem se i ja pridružio rageu protiv artya, ali samo ovaj put, samo jednom. ![]() http://wotreplays.eu/site/2184532#hi...m4dm4n123-t-44 Dakle, drmnuo me ravno u sridu, i to prilikom cimanja, i to bot igrač. ![]() Ali eto, sve je to dio RNGa.
![]() |
#9856 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
E5 je sad malo overbuffan, nekidan T62 hulldown i HEAT nije prosa 3/6. Jebat ga, mora ga se izbit s boka. EDIT: A koji bog plakat teamovi ™ Igra se encounter, svi na drugoj strani i ne napadaju. ![]() 3K 40% ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 30.09.2015. u 22:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9858 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Jesi aktivno spota ili si se zabio u grm na E1? Odličan rezultat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9859 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Cim sam vidio da imaju unicuma 13 90 i zutog 13 90 nisam htjeo ici na e1 grm nego onaj prije h1.tu sam spoto 13 90 i onda vise nije dolazio i jos par njihovih tenkova ali sam se svejedno kasnije morao provozat po mapi prema nasoj bazi jer je hill pao.Puno mi je pomogao i kolega u platoonu s t30 4k+ dmg ugl odlicna partija |
![]() |
![]() |
![]() |
#9861 |
Registered User
|
A dobro i zarađuje ![]() se morao žaliti ovdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9863 |
Never Forgetti
|
Jucer napokon ok dan, 3k+ 77%, vise od 20 partija. Uglavnom glupiranje E50/50100. Cak je bilo i malo ljudske suge po timovima.
![]() |
#9865 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni je T-54LT odličan, a i LTTB je čista zabava isto. Oba igram radi gušta kad me druge klase ne idu ![]() Jedino kaj T-54LT je onak ni scout ni med. Dosta tvrd, dost mobilan, ok top, ali je i malo povelik za scouta. edit: zaboravih Driftu odgovoriti ![]() Gle, ma kužim te ja da te boli kad te arty krene rastavljat, i mene isto. Ali brate evo ti primjer, kad platooniramo s IS-3. Uzememo jedan flank. Ako je protivnički team nikakav (onakav kakav ja stalno dobijem). Samo prođemo taj flank i GO. A arty to nekad anulira. Isto tak ti arty neda kempat s HT-om hull down na kritičnim točkama. Zato nisam protiv arty-a. Ovak nerfan kak je sad im ništa ne fali, samo treba reducirati broj istih u rundi, jer kad ih je previše onda se pak većinom svi zakempaju ili jedan team izgine u prvih par minuta. edit2: @ spcaeman Fakat ne znam kaj je to u zadnje vrijeme? Ili ja to prije nisam primjećivao (ne vjerujem) ili se pojavljuje sve više tih out of class igrača kaj kempaju u pozadini sa scoutom ili idiota kaj snajpaju s hevyima u pozadini kao da su mekani TD-i tipa Borsig. I to bude žutih/zelenih takvih. Ajd još kako/tako kad neki njub tak igra pa ga malo "uputiš u chatu", ali ima i statistički solidnih igrača koji tak igraju. Svako malo se posvađam s nekim, ali mislim da ću i ja početi djeliti po jednu stimulativnu u rear end svojima. Zadnje izmijenjeno od: e-one. 03.10.2015. u 09:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9867 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
X3 shema, i gold. Pa kad malo sakupis exp, odma udaris freeXP. Mrzio san e50 bez modula, onda san samo free xp gusjenice, top i kupolu. BTW kako nemate freexp do 9 tiera? ![]()
![]() |
![]() |
#9868 |
Never Forgetti
|
3 ubio. 4 nisan moga. BAN 1h.
![]() |
|
|