|
![]() |
#3661 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
http://www.xperiablog.net/2015/09/29...2-and-m2-aqua/ Evo Lollipopa za M2 serije a taman izlazi M... Sumnjam ipak da će vlasnici dotičnoga bit nesretni ![]()
#3666 |
Registered User
|
#3667 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
#3672 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
momci imam par pitanja clan familije mi ima sony xperiu ray ST18i ali unutar 2-3 dana novci kada se kupi bon jednostavno nestanu nista se ne koristi ja pogasim sve nepotrebne servise ako se to uopce moze tako nazvati ali s vremena na vreme on kao da sam po sebi pokrene neki facebook upload pa anonymous user tracking, i tko zna kako se spaja i koliko to guta, i naravno to se nemoze uninstalirati... pa mene zanima koliko god glupo zvuci, dal postoji neki firewall il neki blocker ili nesto, jer mi nema smisla ovako, mob sam po sebi je super ali to nestajanje novaca je bulšit
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#3674 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#3676 |
Premium
|
Bilo bi lijepo od njih da osvjeze kameru na Z3... Ova na Z5 dost obecava, a s tim da je i novi senzor unutra.. Uhh, da je stabilizacija videa ko na pravim video kamerama, to bi bio pun pogodak.. |
![]() |
![]() |
#3677 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#3678 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Neki dan upgrejdao OTA na 5.1.1. i mogu reći da mi puno fluidnije radi nego 5.0.1. i nemam nekih slitnih glitcheva koje sam imao. Čak mi je i navigacija potpuno proradila kako spada preko google mapsa. Sve u svemu bolje nego je bilo. Radi se o vip verziji (Z1) |
![]() |
![]() |
#3680 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 01.10.2015. u 16:27. |
![]() |
![]() |
#3682 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
#3683 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.10.2015. u 21:20. |
![]() |
![]() |
#3684 | |
Premium
|
Citiraj:
Al velim, ova godina je za G4 pun pogodak, po pitanju fotića teško da ga može ko nadmašit, jedino sad treba vidit Z5, a kolko hvale taj fotić na potonjem, onda bi trebala bit dobra... Mada sam i dalje skeptik po pitanju nepostojanja OISa, al valda je Sony pametniji, odnosno zna kaj radi i da je doskočio tom problemu kroz alternativno rješenje.. A i negde sam čital uz steadyshot opciju navodno "višak piksela" će bit iskorišteno i za stabilizaciju slike.. Mislim da je fotić 23mpx, a on bu slikal u bubam, 20mpx, ovih 3mpx bu išlo za "popravljanje slike" na tu foru to nekak dela.. A najviše me zanima taj novi senzor, dost su ga hvalili okolo... Al bumo uskoro vidli kak to sve u praksi radi.. |
|
![]() |
![]() |
#3685 |
Premium
|
Krivo sa, vidio cak je i za fotke nes bolji.. Bez usporedivog manualnog moda nema usporedbe sa G4. G4 u manulanom modu moze uslikat kaj drugi telefoni ne mogu, ne brojim Nokije ili mogu ali limitirano.. Stabilizacija na G4 je isto visa liga za fotke. Pol sekunde iz ruke nije nemoguce a to je low light ogromna stvar. Druga prica kaj svi slikaju u auto modu, cak i ja cesto.. Tak bude za svaki Zx kaj se kamere tice. Sve naj, naj a na kraju sve SOny zhebe za svojim softwareom. Z3 je meni znala dat odvaratne slike i dobre isto al ponekad stvarno gadne i to bezveze slike kaj nebi trebale bit problem za mobitel. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.10.2015. u 21:37. |
![]() |
![]() |
#3686 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
U zadnje vrijeme Sony popravio glede ažuriranja. Više mi sviđa Z5 zbog vanjskog microusb punjena. Da poklopac ne raspada zbog punjenja. Mali minus što fali bežično punjenje. Da poštedi microusb konektor. Netko spomenuo G4, nije ni savršen glede softvera. Za istu verziju izdaju parem 4-5 kritična ažuriranja i bloatwarea.
__________________ |
![]() |
![]() |
#3688 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ljudovi, evo ja kupio ovaj bumper Sad kad sam ga isprobao vidim da to nije ono što sam mislio da će biti pa ga iz tog razloga poklanjam onome tko ga želi. Ja sam u ZG ali i putujem dosta po HR pa se možda može dogovoriti i neka dostava izvan ZG-a. Sve ostalo na PM. P.S. ništa ne tražim zauzvrat, netreba mi, nije bio skup i nemam ga namjeru prodavati. Stoga ![]() P.P.S. dajte neke prijedloge za bumper koji nije alu jer ja ih nalazim samo ružne i neugledne! E da, i moram priznati da mu ovaj dobro stoji, ali... https://goo.gl/photos/rSRpe3DntcTVfvDn8 https://goo.gl/photos/Dhy1rDky32uizJnq8 Edit: bumper je za Z3C. Sorry zaboravio sam to napisati. Za sada bezicirano.
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 02.10.2015. u 20:39. |
![]() |
![]() |
#3689 |
Registered User
|
Ažurira se i Mid-level ekipa, kao M2 naprimjer. Za E4 je najteže očekivat išta. Recimo M2 je od 4.3 došao sad na 5.1 i to je super uspoređujuć ga sa drugim telefonima istog cjenovnog razreda... mnogi nisu vidjeli ni KK a ako su došli sa KK LPa vidjeti neće...
#3690 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|