|
![]() |
#3631 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Meni se odljepilo prednje staklo u desnom uglu, pa skroz do zvucnika. Bio je na servisu mjesec dana, promijenili su staklo i sad vise nije vodootporan. Nisam dobio drugi uredjaj iako sam to zahtijevao. Sad se s njima natezem. |
![]() |
![]() |
#3632 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2015
|
Zaboravio sam napisati da je Z3 u pitanju. |
![]() |
![]() |
#3633 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Daj nekaj konkretno, jer nemogu pronaći tamo ništa o tome što ti spominješ da je nekaj shebano. Tenks. Edit. Apdejtao. Nema problema. Promjene su sitne, nadao sam se RAW supportu za fotke i auto mode za full rezoluciju. Close but no cigar.
![]() RedGreenBlue Zadnje izmijenjeno od: 2 die 4. 27.09.2015. u 18:39. |
|
![]() |
![]() |
#3634 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Meni se isto odkeljilo prednje staklo nakon obilatog veniranja (ušla voda pa sam tero to van) i kako nisam cicija popravljam to u kućnoj radinosti (ne ide mi baš, mob izgleda ko salata sad). Ugl, sve funkcionalno radi, jedino mislim da mi na novom .200 softu slabija baterija...
#3635 | |||
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: trouble. 27.09.2015. u 22:16. |
|||
![]() |
![]() |
#3636 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ahahahahahahahahahahahaha... Ekipo koji ste kakali po Xperiji Z negdje u svibnju 2013 "dobit će 2 upgradea" ![]() ![]() Xperia Z - Immortal series ![]() Svaka čast Sony. Svaka čast. Šamarčina sve i jednom konkurentu u Android svijetu. |
![]() |
![]() |
#3637 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Za sada nemam problema sa ničime ali vrijeme će pokazati. Nadam se da će sa Android M doći i RAW za fotke! ![]()
![]() |
#3638 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Doduše od Z1 do Z5 su svi više manje na istom HW stoga bi bio malo čudan njihov izgovor: nema HW mogućnosti za slijedeću nadogradnju...ko što su prije znali prosrat...onda izbacit ICS na novijem fonu slabijeg hardwarea ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3639 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Z5C se pojavio u UK - samo 450 GBP. U EU cijena je 600 EUR. http://www.xperiablog.net/2015/09/28/sony-xperia-z5-compact-in-stock/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
#3642 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3644 |
Registered User
|
#3650 |
Antimićanin
|
Lutrija nažalost. Ako imaš sreće neće ti se razlijepiti. Kolega iz firme ga ima. Pao mu je 101 put, nema futrole ni folije, rukama masim po njemu piči, sa ključevima se tumba... izubijan je ali se nije razlijepio. A neki paze i maze mob pa se rastoči ![]() |
![]() |
![]() |
#3653 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma napisao sam negdje prije... krepo proximity, odlijepio se gornji lijevi dio, krepo light senzor, odlijepio se desni dio, moraš stisnut na uho da čuješ spiker, smanjio se volumen kompletan, odljepio se desno skoro do dna. uglavnom sitnice. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3654 | |
Antimićanin
|
Sony obično u roku od 60 dana dostavi za prvi val uređaja tj. najnovije. Nakon toga ide lagano. Mi na Z1 smo Lollipop 5.0.2. čekali negdje oko 4 mjeseca od izlaska na Nexus, možda i više. A gle, bitno da dođe. Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3657 |
Antimićanin
|
Mobitel je odličan kao mobitel sa featurima. Drugi par cipela je što su neke šarže u Kini loše sklepali. Na XDA je puno mobitela, ne samo Sonyjevih, prijavljeno da se ekrani odljepljuju, i to flagshipovi. E sad jel do usera ili do kvalitete montaže, ne znam. |
![]() |
![]() |
#3659 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2014
|
ja dok sam imao Z1, on je bio sinonim za kvalitetu, osjećaj u ruci je bio vrhunski, ostali su bili kao igračke pored njega, dok to baš za Z3 nemogu reći, čini se jako krhak u ruci. Frend ima Z3c i katastrofa, cijeli ekran se odljepio, ekran mu puknuo u džepu, a koliko vidim nije jedini
#3660 |
Antimićanin
|
Z1 je baš tenk. Težak i čvrst, ali je drugačije i rađen od ostalih Xperija i drugih materijala. Izrada Z1 je bila "jako skupa" što je i Sony potvrdio naknadno. Zato tako više neće napraviti nijedan. Svom klincu sam dao Z1 Dummy, repliku za dućane. Ne znam što nije radio sa tim, okvir je netaknut ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|