|
![]() |
#5791 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5793 |
Prvoklasni Krkan
|
Reader news grupa ![]() I to savrsen. BTW, poslao sam mail autoru ako bi mogao to popravit i usput ubacit podrsku za nove reze za i6 i i6P. Vjerovatno nis od toga, ali morao sam probat. EDIT: Primjetio sam i da auto brightness radi ponovno kao na 3GS-u kojeg sam imao prije ovog, tj radi puno responzivnije nego dosada ![]() I vracen je search kad se ode lijevo, ali ga se moze dobit i kad se povuce prst prema dole. I sad nakon par dana sam primjetio da ipak mob ne radi tako glatko i brzo kao na 8ici. Mrvu duze ucitava aplikacije. Mozda je i do toga sto sam ga samo nadogradio (preko itunesa), a mozda sam trebao napravit ''clean install'' pa onda podesit sve nanovo bez povlacenja backupa. I onaj iritirajuci bug sa slobodnim mjestom jos uvijek nije rijesen (kad itunes pokazuje da ima vise slobodnog mjesta od onoga sto pokazuje sam telefon) ![]() EDIT2:Upravo ''odradio'' restore i povukao backup, i mob opet radi kao na iOS 8. Ocito se nesto sprtljalo prilikom upgrade-a ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 21.09.2015. u 11:41. |
![]() |
![]() |
#5794 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#5795 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Opa... Ocekivao sam cca 10 000kn cijenu, kako li to vec biva kad imas prvi ili medju prvima iPhone na ponudi. Samo me zanima od kud isti planiraju nabaviti, jer sigurno ce biti nestasica na pocetku. |
![]() |
![]() |
#5797 |
Premium
|
Ovo je super povoljno u odnosu na iP6 kojeg je prodao hgšrot. Koliko se sjećam, tamo nije bilo modela ispod 8k kn.
#5798 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5800 |
Prvoklasni Krkan
|
Ma da, ispod 64gb ne dolazi u obzir, sa ovim sad se stalno nesto krpam... Tj meni je idealno 32gb, ali toga nema, 64 ce mi bit totalni overkill, ali nema veze, natrpat cu tonu govana na njega... A i napokon cu moc snimit video bez da razmisljam ocu popunit preostalih 2-3gb ![]() BTW, geekbench: http://www.gsmarena.com/one_iphone_6...news-14119.php Zadnje izmijenjeno od: Disco. 23.09.2015. u 08:08. |
![]() |
![]() |
#5802 |
Premium
|
#5803 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
iPhone 6s Teardown: https://www.ifixit.com/Teardown/iPho...Teardown/48170 Mene je zanimalo, možda još nekoga ![]() |
![]() |
![]() |
#5805 |
Prvoklasni Krkan
|
Bice valjda i moj....kad se mrvu cijena na njuski stabilizira... EDIT: Rivjui: 6S 6S Plus Dio koji me najvise zanima je baterija, i naravno puska, 6S je navodno losiji od 6, a S Plus je bolji od starog Plusa. Ne kuzim to nikako, jer obe S verzije imaju manju bateriju zbog 3D toucha (ili kako se to vec zove). I jos ih je frajer krivo usporedjivao; ako sam dobro shvatio, uzeo je u obzir testove 6ica kad su tek izasle, dakle na iOS 8, a ove sada na iOS9, pa valjda ih je oba trebao testirat na 9-ki posto navodno baterija traje dulje (ne i na obicnoj 5ici, traje isto). Zadnje izmijenjeno od: Disco. 25.09.2015. u 21:12. |
![]() |
![]() |
#5806 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
http://www.forbes.com/sites/gordonke...eadphone-jack/ Ovdje se dotiču debljine koju se svi trude smanjiti nauštrb baterije.
![]() |
#5807 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Steta sta ne mogu narucit 64GB jos. Samo 16 ![]() Ali je definitivno brzi ![]()
#5808 |
Premium
|
Vidim da nisu bezveze pricali kad su govorili da imaju najizdrzljiviji ekran na trzistu. I do sad me tu iPhone odusevio, ne znam da sam na svojima vidio ikad crtice. No kad bi padali lomili bi se kao i ostali. Po dosadasnjim crash testovima rasturaju. Znam da crash testovi nisu nikakvo mjerilo, no ako ih na 5 razlicitih rasturas, onda su ocito dobro to staklo napravili. Meni nevazno, jer koliko god da ga oni cvrsto naprave, ja cu ga slomiti kad tad ![]() |
![]() |
![]() |
#5809 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Sve ostalo pazim ok, tako da nema problema.
![]() |
#5810 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Najbolji dokaz izdržljivosti je bio drugi dan nakon kupnje. Stavio sam ga na chest mount i prošao uobičajenu dirt jump stazu biciklom prilikom čega je odletio nakon drugog skoka i pao među pedale sa cca 2m visine (još imam snimku). Mislio sam da je uništen, međutim ni staklo ni kućište nisu imali ogrebotine nekim čudom. |
|
![]() |
![]() |
#5811 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Danas izasao apdejt ![]() ![]() Premda i dalje nema nativne reze za 6ice. |
|
![]() |
![]() |
#5813 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ako nekog zanima, Live Photos je izašao kao tweak pod nazivom PhotosLive. |
![]() |
![]() |
#5814 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Žena mi sasula ekran na 5s space grey. Da li netko ima originalni ekran odnosno neki 5s na kojem je sve neispravno osim ekrana? ![]() Alternativno, da li znate gdje bi se ekran mogao zamijeniti, a da je najbliže originalnoj kvaliteti? |
![]() |
![]() |
#5815 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#5816 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Radije bih si pucao u stopalo nego tim debilima nosio mobitel. Inaš moje iskustvo s njima ovdje na temi. Tip koji in radi u Vukovarskoj me uvjerava kako je staklo original, a onda mu sa par kapi vode pokažem da je loša kopija jer nema hidrofobni sloj. I onda se još pravi grbav da je to sigurno original, a svojim očima vidi razliku. Ono, debil na kvadrat. Ne bi ih preporučio ni neprijatelju. |
![]() |
![]() |
#5817 |
Premium
|
Sad si me podsjetio da su i mene sjebali prije par godina. ![]() Otišla mi matična na 3g-u, poslao im poštom u servis, uredno mi ju naplatili i kada je stiglo doma skuzio sam da mi ne radi Wi-Fi. Po bratu sam poslao uredaj nazad i rekao im da mi vrate sve kako je bilo, a kada ih je brat tražio mojih 600kn onda su se zacudili. ![]() Svi oni danas naručuju s ebaya i sve je to fake, teško je naći nekog tko to ima original. |
![]() |
![]() |
#5818 |
Prvoklasni Krkan
|
|
![]() |
![]() |
#5819 |
Premium
|
Ej, imam problem. Žena si je jučer kupila Iphone 5. I odmah je dobila gore ios 9. I instagram joj uopće neće otvoriti. Zašto? |
![]() |
![]() |
|
|